Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game (PS3) > PS3 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DoupěPetr Baum8/1080 %2011-07-19
Czechgamer.comJakub Pokorný---80 %2011-06-05
Sector.skje2ry7/1070 %2011-06-03
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8/1080 %2011-05-27
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2011-05-22
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2011-05-22
BonuswebJaromír Chvalíček---75 %2011-05-16
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-05-16
Hrej.czDalibor Franta8/1080 %2011-05-11
ZingMartin Cvrček / Cvrnda6/1060 %2011-05-11
Games.czMichal Maliarov8/1080 %2011-05-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.91 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2151 z 5973 Žebříček
PS3: 229 z 513 Žebříček
PS3/Akční: 22 z 55 Žebříček
Vše/Akční: 296 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3903x - statistika
LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game (PS3) 76 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-13
LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

75.91 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Travellers Tales
Distributor: Disney Interactive
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Na poměry LEGO her docela komorní, o to víc však kompaktní a designově důmyslný herní zážitek. Spíš než akčními souboji a epickými bojišti bodují Piráti z Karibiku úžasným level designem a nepolevujícím přívalem originálních nápadů.
> Zing : 6/10
LEGO Piráti z Karibiku nejsou špatná hra. Pro příznivce taškařic Jacka Sparrowa je to jasná volba, ale pokud chcete pouze kvalitní LEGO hru, sáhněte raději po mnohem kvalitnějších třetích Star Wars, nebo i po obou starších hrách v roli Indiany Jonese.
> Games.cz : 8/10
Studio Travellers Tales nabízí další patentovaný hit s nálepkou LEGO, který následuje úspěch svých předchůdců. Filmové příběhy, vkusný humor, české texty v případě PC verze a především zábava nejen v jednom a nejenom pro menší na dlouhou dobu.
> Bonusweb : 75 %
Lego Pirates of the Caribbean je vtipná, milá a zábavná hra, která nemá ambice aspirovat na nejlepší titul libovolného časového období, ale zabaví všechny, kdo mají rádi Lego, piráty, filmové Piráty z Karibiku, nebo jen dobré hry. Svým nenásilným zpracováním je vhodná pro všechny věkové kategorie. Navíc hru nedohrajete pod 12 hodin a volná hra vybízí i k opakování.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
LEGO: Piráti z Karibiku sú kvalitnou hrou. Napriek tomu, že sa vám môže zdať titul príliš infantilný, dokáže zabaviť a zaujať i náročnému hráča práve pre jeho chytľavosť.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
LEGO: Piráti z Karibiku sú kvalitnou hrou. Napriek tomu, že sa vám môže zdať titul príliš infantilný, dokáže zabaviť a zaujať i náročnému hráča práve pre jeho chytľavosť.
> Konzolista.cz : 8/10
Lego Piráti z Karibiku rozhodně nezklamali. Pro fanouška filmové série se jedná o naprostou povinnost, protože lepší hru se svými hrdiny bude hledat opravdu těžko. Navíc hra je i neskutečně zábavná, přiměřeně dlouhá, má povedenou grafickou stránku a vše pak podtrhuje vynikající hudba od Hanse Zimmera. Osmičku si tak Lego Piráti z Karibiku určitě zaslouží.
> GamesWEB.sk : 8/10
LEGO Pirates of The Carribean nie je originálnou, ani inovatívnou, ani prehnane nápaditou zábavou. Ale je zábavou, ktorá chytí úplne každého bez rozdielu veku, národnosti či vierovyznania. Ak teda hľadáte niečo ľahko stráviteľné a vyslovene vám nevadia príbehy Pirátov z Karibiku, ich herná LEGO verzia vás isto iste nesklame.
> Sector.sk : 7/10
Pomaličky, ale iste, začína byť LEGO hier priveľa. Navyše stále dookola vyčítané námietky na absentujúci online kooperatívny mód neboli opäť vyslyšané a tak ani tentoraz nevyrazíte na cestu za dobrodružstvom s kamarátom po sieti. Oproti posledným LEGO Star Wars tiež chýba akýkoľvek inovačný prvok a celkový dojem je o niečo slabší. Našťastie, hra je stále pomerne zábavná, roztomilá, (miestami) vtipná a koop jej pridáva tú správnu šťavu, takže až také zlé to vo výsledku rozhodne nie je.
> Czechgamer.com : 80 %
Lego na milionty spôsob sa podaril, niekto tam hore drží ochrannú ruku nad autormi. Inak si to nevieme vysvetliť.
> Doupě : 8/10
Výborný mix logických hádanek, plošinkového skákání a soubojů neztrácí tempo a díky vylepšenému grafickému enginu hra vypadá ještě o něco lépe. Pro děti jsou LEGO Piráti naprosto perfektní hrou, ale výborně zabaví i dospělejší hráče. Ozkoušeno na lidech.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %