Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lara Croft and Temple of Osiris > PS3 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePark---80 %2015-02-08
ZingMartin Cvrček / Cvrnda7/1070 %2015-01-10
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2015-01-10
BonuswebEmanuel Svoboda---75 %2015-01-10
DoupěOndřej Selner4/580 %2015-01-10
XboxWeb.czJosef Brožek8/1080 %2015-01-10
Eurogamer.czAgarwel Idiriz6/1060 %2014-12-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2367 z 5973 Žebříček
PS3: 243 z 513 Žebříček
PS3/Akční: 24 z 55 Žebříček
Vše/Akční: 325 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lara Croft and Temple of Osiris
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lara Croft and Temple of Osiris
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1037x - statistika
Lara Croft and Temple of Osiris 75 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-12-30
Lara Croft and Temple of Osiris

Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 6/10
Šestka neznamená, že by hra byla vyložené špatná, zabugovaná, nedodělaná či jinak zpackaná. Bohužel se ovšem jedná o typický příklad, jak vypadá neslaná nemastná hra. V ničem není přímo špatná, vše funguje, jak má, chvíli určitě i zabaví. Ale brzy nastoupí stereotyp a hraní mě jednoduše řečeno nebavilo a stalo se pouze rutinou. I když to může být dáno osobními preferencemi, hru bych nyní příliš nedoporučil. V aktuálním podzimním období je spousta zajímavějších alternativ.
> Zing : 7/10
Důstojný a zábavný nástupce Guardian of Light, který bohužel trpí problémy způsobenými odbytým portem na PC. Stále jde ale o kvalitní kooperativní hru vhodnou pro fanoušky Lary Croft i dobrodružných her.
> Konzolista.cz : 8/10
Lara Croft and the Temple of Osiris důstojným nástupcem původní hry, který vás určitě zaujme pěkným level designem, chytrými hádankami, detailní grafikou a povedenými souboji s protivníky, hlavně tedy bossy. Je ovšem škoda, že vývojáři nepřidali i zajímavější příběh, který zde prakticky chybí, stejně tak mohli více zapracovat na několika nedodělcích, které hru sem tam postihnou a trochu kazí jinak velmi pozitivní dojem.
> Bonusweb : 75 %
Další izometrické dobrodružství Lary boduje na celé čáře v případě, že si k hraní přizvete kamarády.
> Doupě : 4/5
Temple of Osiris je oproti sérii Tomb Raider tou druhou stranou mince Lary Croft. Je to ta emocionálně nenáročnější, arkádovější a výpravnější.
> XboxWeb.cz : 8/10
Lara Croft je zpátky se svou novou a dvojnásobnou partou hratelných pomocníků. S novou vizáží, větším ruksakem a ještě lepší kondicí!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %