Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

God of War: Ascension > PS3 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebMichael Mlynář---85 %2013-03-24
Czechgamer.comDavid Pelan---70 %2013-03-24
GameParkkralik2012---80 %2013-03-24
Games.czPetr Prošek9/1090 %2013-03-17
Hrej.czHonza Konfršt8/1080 %2013-03-13
Czechgamer.comDavid Pelan------2013-03-13
Eurogamer.czMartin Zavřel7/1070 %2013-03-13
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2013-03-13
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2013-03-13
Sector.skspacejunker8.5/1085 %2013-03-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1658 z 5973 Žebříček
PS3: 180 z 513 Žebříček
PS3/Akční: 16 z 55 Žebříček
Vše/Akční: 216 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
God of War: Ascension
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



God of War: Ascension
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3593x - statistika
God of War: Ascension 80 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-03-08
God of War: Ascension

Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 8.5/10
God of War Ascension je obeťou kvalít vlastnej série. Hra má mohutný multiplayer a strhujúci spád naprieč celou desaťhodinovou kampaňou, čo je na štvrtý diel série obdivuhodný výkon. Kratos je správne nahnevaný, v hre tečú litre krvi, padajú kilometroví bossovia. Všetko je v poriadku až na jednu drobnosť, toto všetko tu už bolo. Trikrát.
> Hrej.cz : 8/10
Kratos je zpět a zase trhá uši i s hlavami, jen je škoda, že to dělá stále stejně a neumí přitom i nadchnout i hráčovu mozkovnu. Zato multiplayer je novinkou v sérii dost zásadní. Nezajídá-li se vám již ta řecká mytologie na japonských strojích, jděte do toho!
> Czechgamer.com :
God of War: Ascension neruší tradici klasického God of War. Kratos je pořád zaflákaný od krve, jednou za čas na vás naskáče hromada nepřátel různých poměrů a vzhledů a tu a tam si zabojujete s nějakým epicky obrovským bossem, proti kterému máte až šílenou nevýhodu.
> Eurogamer.cz : 7/10
Pokud jste hráli třetí díl série, nečekejte žádný zásadní skok nebo změnu: dostanete prostě více toho samého, což je samo o sobě zárukou vysoké kvality. Bojový systém je zase o něco vyváženější a návykovější, prostorová puzzle o fous rafinovanější a epické scenérie i souboje s bossy tradičně velkolepé. Atmosféru o notnou dávku vylepšuje mimořádný hudební doprovod. Přesto se nemohu ubránit určitému zklamání z toho, že příběh moc zajímavého nenabídne a všechno to Kratosovo zuření tak vyzní poněkud naprázdno. Svoje fanoušky si každopádně najde multiplayer
> Zing : 7/10
Všechno pak prochází téměř dokonalou fúzí v kooperativní hře, kde je nutné nejen vnímat co dělají ostatní, ale aktivně se přizpůsobovat, spolupracovat a hlavně se správně rozhodovat ve zlomcích vteřiny. Dejte si to dohromady s mnohdy dech beroucím grafickým kabátkem ze singleplayeru a musí vám být jasné, že první návštěva ve světě online hraní se tvůrčímu celku povedla na jedničku.
> Konzolista.cz : 9/10
Těžko říci, kam až se dá série God of War posunout, každopádně vývojáři každým novým dílem si nastavují laťku ještě výše. God of War: Ascension sice na první pohled vypadá stejně, jako jeho předchůdci, podobně se i hraje, ale nabízí i několik oživujících novinek, ale především má dobře napsaný příběh, návykovou hratelnost, to vše zabalené do ohromujícího audiovizuálního kabátku. Pro ty největší fanoušky je tu navíc poprvé multiplayer, který nedopadl vůbec špatně, dobře se hraje a prodlužuje herní dobu klidně o desítky hodin. God of War: Ascension je povinnost pro každ&eac
> Games.cz : 9/10
Kratos se vrací a rozdává rány se stejnou vervou jako před lety.
> Bonusweb : 85 %
Nejnovější díl antické rubačky přináší pořádnou dávku krve, brutality, ale i parádní herní zábavu a místy i překvapivě zapeklité hádanky.
> Czechgamer.com : 70 %
Pár hodin byste u hry pro víc hráčů měli vydržet, ale nic zázračného nečekejte. K dokonalosti má tento multiplayer ještě hodně daleko.
> GamePark : 80 %
Pokud bychom se zaměřili na audiovizuál hry, nejspíše bychom si v oblasti kritiky nemohli ani škrtnout. God of War: Ascension tahá z konzole PS3 maximum a je jasné, že už se studio chystá na příchod další generace konzole. Epická hudba pak uzavírá kruh atmosféry a řádně ji nakopává.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %