Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

God of War 3 > PS3 > Akční

Kde koupit ?

FunStore  679 Kč  
FunStore  449 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---95 %SCORE 194
LEVELJiří Pavlovský9/1090 %LEVEL 189
ZingJakub Vitásek / Foxxy9/1090 %2010-07-20
Recenzeher.euPetr Šmídek---97 %2010-05-18
Sony-PlaystationTatrman---98 %2010-05-10
GamePlanet.czRadek Pařil9/1090 %2010-04-22
GamesportLukáš Slavkovský---90 %2010-04-16
GameSite.skKlajo---90 %2010-03-24
hry.Sme.skJán Kordoš9.3/1093 %2010-03-22
GameParkxjohn---91 %2010-03-18
Sector.skspacejunker9.5/1095 %2010-03-17
DoupěJan Sedlák10/10100 %2010-03-09
BonuswebMichael Mlynář---90 %2010-03-08
Eurogamer.czAgarwel Idiriz9/1090 %2010-03-08
Hrej.czMartin Bach / Blixa9/1090 %2010-03-08
HrajMobil.skJC / Roman Kadlec9.5/1095 %2010-03-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/god-of-war-3-video-recenze/Autor: Martin Kadlčík, Ivan Kratochvíl, Jakub Bouček (Games.Tiscali.cz) / délka: 11m54s2010-04-05

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

92.75 %

Počet recenzí: 16
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

97.30 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 84 z 5973 Žebříček
PS3: 19 z 513 Žebříček
PS3/Akční: 4 z 55 Žebříček
Vše/Akční: 11 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2010-03-08
GameStar.cz2010-02-16
Doupě2009-11-11
HrajMobil.sk2009-11-02
Czechgamer.com2009-10-31
Hrej.cz2009-07-03
Sector.sk2009-06-24
GamePlanet.cz2009-03-24
GamePark2009-03-09
HrajMobil.sk2009-03-09
GameStar.cz2009-02-22
GameStar.cz2009-02-20
Bonusweb2009-02-18

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Lze převést vylepšení do další úrovně?
Nick: (Hellsangelo) - neregistrovaný
Datum:2012-01-08 20:11:42
Zdravím. Chtěl jsem se jen zeptat, zda-li, když dohraju jednou hru dejme tomu na easy, mám zakoupené ty a ty vylepšení zbraní, jestli je nějaká možnost pokračovat na další úroveň s již vylepšenými zbraněmi podobně jako u Devil May Cry 4, nebo jestli musím znovu hru hrát se základními comby, magií atd. Díky moc. Jinak hra je perfektní, dokonce u mě osobně překonala DMC4 a to jsem myslel, že nic lepšího již nenajdu =)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (the Joker)
Datum:2012-01-05 23:26:29
tohle je brutalni a sprosta(jako nahaty zeny) proste super
[Odpověz]

Titulek: Pochvala
Nick: (BigPauLik) - neregistrovaný
Datum:2011-08-26 19:00:41
Luxus, myslím že jen málo her na ps3 může konkurovat God of war 3 !!!! Povedená hra.
[Odpověz]

Titulek: loik
Nick: (nemám) - neregistrovaný
Datum:2011-06-22 22:34:53
cus..pripadam si jako blb.zasekl sem se hned na zacatku kdyz se zvedá ten strom..newim co s tim dam r1 on ho zacne zvedat a blika me tam kolecko ale at ho mackam drzim atd tak ten strom proste nezvednu...!(((
[Odpověz]

Titulek: Re: loik
Nick: (stessi) - neregistrovaný
Datum:2013-05-30 01:21:13
mam stejnej problem...pls poradte nekdo

Titulek: Pochvala
Nick: (Zdenda) - neregistrovaný
Datum:2011-03-09 18:47:51
God Of War je zvláštní je jiný než dva předchozí ale je skvělej jak graficky tak akčně pochvala tvůrcům :-D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kačeska) - neregistrovaný
Datum:2011-02-27 20:51:50
Taky jsem se zasekla a newim jak dal, leží tam Hera, že ji mam kolečkem sebrat, ale co s ní... Odjede mi tam ten poslední pohár a newim jak ho naplnit
[Odpověz]

Titulek: Re:  to Kačeska
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-16 00:33:59
hele jak si ten posledni pohar naplnila?sekl sem se tam a nevim jak dal..porad :)

Titulek: Re:  
Nick: (kvitek) - neregistrovaný
Datum:2011-04-22 22:14:46
Koupil jsem si PS3 s touto hrou a super.Měl jsem již doma předchozí díly a 2+3 jasně vedou.Tvurci by měli dostat metál.

Titulek:  
Nick: (Tony) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 21:00:13
Hele asi jsem blbej,ale pochopily jste ten konec??Proč se zabil??????????
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 21:30:03
Jů,já ho pochopil..v poho..

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-17 17:36:08
To asi jsi, když musíš vyzrazovat konec bez spoileru když můžou náhodní lidi zjistit víc než by chtěli

Titulek:  
Nick: (Mike75)
Datum:2010-05-06 01:43:11
dobra hra
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (gow2) - neregistrovaný
Datum:2010-04-10 14:25:20
no tak jako teras ma sklamali mislel som ze 3 je dobra ale je to prehane dej uplne mimo naj z god of war je 2 ta je najlepsie
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-28 03:30:15
ze to je prehnanej dej ts nejsi pravej hrac GOD OF WAR protoze se jim povedly vsechny dily sou to machri

Titulek: ruky
Nick: (kaka) - neregistrovaný
Datum:2010-02-06 00:11:12
neveim ako dalej
[Odpověz]

Titulek: Re: ruky
Nick: (zabrucha) - neregistrovaný
Datum:2010-03-19 15:46:26
Kde seš?

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
God of War 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



God of War 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 42599x - statistika
God of War 3 93 z 100 Průměr z 16 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-03-16
God of War 3

Průměrné hodnocení z médií:

92.75 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: SCEI
Distributor: SCEE
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 16
Počet preview: 13

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 90 %
Vynikající akční hra, která zaujme nejen mírou brutality, ale v prvé řadě vynikající hratelností a promyšleností.
> Eurogamer.cz : 9/10
Mlátička, která do žánru nepřináší vůbec nic nového, ale vydává se úspěšně cestou na jistotu a jednotlivé prvky zpracovává lépe, než konkurence.
> Hrej.cz : 9/10
Nejde o překvapení, tady se kvalita zkrátka dala očekávat. Ale to nijak nesnižuje fakt, že Kratos se vrátil ve skvělé formě a ukázal všem napodobitelům, kdo je tady šéfem.
> HrajMobil.sk : 9.5/10
God of War 3 predstavuje po všetkých smeroch vyváženú a epickú jazdu. V podstate jednoduchá hrateľnosť je podporovaná chytľavosťou a výbornou audiovizuálnou prezentáciou.
> Doupě : 10/10
Vylepte si doma plakáty s Kratosem, zatemněte okna a hrajte. Hrajte, jak dlouho chcete, protože každá obtížnost nabízí skvěle vyvážený systém a tak intenzivní jízda vám zůstane v hlavě dlouho.
> LEVEL : 9/10
Ani do třetice Kratos nezklamal. V ještě vyleštěnější grafice a s ještě brutálnějšími souboji vyráží znovu na cestu pomsty.
> Sector.sk : 9.5/10
Malé zlepšováky nevidíte, ale zvyšujú zážitok z neuveriteľne mohutnej akcie s glorifikovanou brutalitou. Nie je to len veľkosť samotná, ale tá sugestívna údernosť, ktorá vás posadí na zadok.
> GamePark : 91 %
Famózně vymodelované a nadesignované prostředí, neméně krásně zpracovaní jsou ohromní bossové a o animacích a pohybech během soubojů ani nemluvě.
> hry.Sme.sk : 9.3/10
Hra, ktorá vsádza na jednoduchý prístup a princíp, okamžite chytľavú hrateľnosť, má skvelý ťah na bránu, v ničom nezdržuje, nikoho pri svojom 12 až 15 hodinovom ťažení nebrzdí.
> GameSite.sk : 90 %
Dokáže atmosféra a grafika pretlačiť tak silnú stránku hry, akou je hrateľnosť? Veru, sám sa tomu divím, ale dokáže.
> Časopis SCORE : 95 %
Hra se ani nesnaží přinést do žánru byť sebemenší novinku, namísto toho přináší dokonalý destilát zažitých postupů, precizně vyvážený a s citem zapuštěný do epického příběhu.
> GamePlanet.cz : 9/10
Chyb je zde minimálně a zanikají ve stínu kladných stránek. PS3 dostala do svého portfolia další vynikající hru, kterou by si neměl nechat ujít rozhodně žádný majitel této konzole!
> Gamesport : 90 %
Kratosova cesta za pomstou je vysoko epická, má prekrásne grafické spracovanie, výbornú hrateľnosť, avšak príbeh nie je natoľko úžasný, ako tomu bolo v predošlých dieloch.
> Recenzeher.eu : 97 %
Sem tam najdeme nějakou tu chybku, nejvíce mi asi vadilo časté vracení do starých lokalit. To na druhou stranu vykompenzovala hrací doba.
> Sony-Playstation : 98 %
Nejenom grafici odvedli skvělou práci. Celý závěrečný díl trilogie provází opravdu nezapomenutelný soundtrack. Dabing je dokonce hvězdně obsazen. God of War 3 je nezapomenutelný zážitek.
> Zing : 9/10
God of War 3 je perfektním zpracováním pozitivních bodů minulých dílů, v HD a s několika novinkami, které uvítají opravdu všichni.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %