Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Starhawk > PS3 > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euJindra Pěkný8/1080 %2012-06-27
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---70 %2012-06-27
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade6.5/1065 %2012-06-24
BonuswebEmanuel Svoboda---75 %2012-06-19
Herní webNikola Marko8/1080 %2012-06-16
ZingRosťa Viktorin8/1080 %2012-05-30
Sector.skje2ry7.5/1075 %2012-05-28
Czechgamer.comDavid Pelan---75 %2012-05-21
Hrej.czJiří Pavlovský8/1080 %2012-05-17
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-05-13

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2147 z 5973 Žebříček
PS3: 228 z 513 Žebříček
PS3/Adventury: 6 z 14 Žebříček
Vše/Adventury: 113 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Starhawk
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Starhawk
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2101x - statistika
Starhawk 76 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-05-13
Starhawk

Průměrné hodnocení z médií:

76.00 %

Min : 65 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Konzolista.cz : 8/10
Starhawk sice nemusí působit na všechny zrovna přesvědčivým dojmem, ale po několika minutách se mu dá snadno propadnout, pokud tedy přijmete dost charakteristickou hratelnost. Multiplayer je skvělý už nyní, a díky plánované podpoře má velký potenciál do budoucna. Ani singleplayerová kampaň není špatná, navíc si ji užijete možná i více, jak u drtivé většiny jiných akčních her. Naše doporučení si proto Starhawk jednoznačně zaslouží. Potkáme se na bojišti!
> Hrej.cz : 8/10
Frenetická akce všeho druhu, bez nějakých okras, za asistence střelných zbraní, vozidel, stíhaček a obřích robotů... a ještě vylepšená špetkou budovatelské strategie.
> Czechgamer.com : 75 %
Starhawk nenavázal na úspěch svého volnějšího předchůdce ničím jiným, než dalším úspěchem. Zábava je zaručená.
> Sector.sk : 7.5/10
Ani zasadenie do nezvyčajného prostredia nepomohlo Starhawku dosiahnuť úplne najvyššie hodnotenie. S ľahko zabudnuteľným singleplayerom sme akosi dopredu rátali, no že multiplayer nebude obsahovať kity (povolania) a že niektoré zápasy sa zmenia na dlhé utrpenia bez nádeje na zvrátenie nás nemilo prekvapilo. Chýba aj akákoľvek snaha o invenciu v herných režimoch a to zamrzí, snáď sa ale všetko na dobré obráti po niekoľkých patchoch.
> Zing : 8/10
Až překvapivě povedené pokračování pět let staré online střílečky, které obsahuje všechno co se hráčům tehdy líbilo a návdavkem přihazuje několik zajímavých novinek.
> Herní web : 8/10
Na Starhawk jsem se docela dlouhou dobu těšil a jsem rád, že mé naděje nebyly zklamány. Na jednu stranu nejde o nijak přelomovou hru a asi se ani nebude prodávat jako nejnovější díl COD, jenže i tak si svou klientelu najde a zase stejně jako Warhawk, se bude nějaký ten rok hrát. Takže dobrá zpráva pro fanoušky minulého dílu - nebojte se, tohle se vám asi bude hodně zamlouvat.
> Bonusweb : 75 %
Starhawk je dobrou hrou, jejímž největším problémem je, že i přes všechny budovatelské prvky, přehršel vozidel a zábavnou akci, najdete i na PlayStation 3 povedenější akce, zaměřené na multiplayer. Pokud ale hledáte právě střílečku, u které budete muset i lehce taktizovat, Starhawk by vás mohl zaujmout. Nebo se stát dokonce zajímavějším titulem než všechny ty Call of Duty a další profláknuté hity.
> GamesWEB.sk : 6.5/10
Pokiaľ si teda budete chcieť hru naplno užiť, bez zohratej grupy sa nikam nepohnete. A to je vážne škoda, keďže po stránke herných mechanizmov je Starhawk mimoriadne osviežujúcim a zábavným sústom. Tak teda, niekedy nabudúce...
> Recenzeher.eu : 8/10
Starhawk je velmi specifickou a zajímavou hrou, co přináší svěží vítr na pole multiplayerových stříleček. Na první pohled spoustě lidí nemusí sedět specifický westernový sci-fi styl, ale pokud hře věnujete druhou šanci, odmění se svou neuvěřitelnou návykovostí. Titulu přeji masivní komunitu hráčů, i když to bude mít těžké mezi současnými „velkými“ střílečkami, aby nezapadl tak jako jeho předchůdce.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %