Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Seznam her PS3 > Adventury

Seřadit výpis podle: Hodnocení | Názvu | Data vydání

1. PS3 2008-08-28 > Afrika 00.00 %
2. PS3 2010-12-10 > Back to the Future: The Game (PS3) 85.00 %
3. PS3 2013-10-09 > Beyond: Two Souls 75.82 %
4. PS3 2009-12-17 > Blue Toad Murder Files: The Mysteries of Little Riddle (PSN) 60.00 %
5. PS3 2010-02-23 > Heavy Rain (PS3) 91.06 %
6. PS3 2010-03-04 > Heavy Rain Chronicles: The Taxidermist (PS3) 100.00 %
7. PS3 2010-09-15 > Kung Fu Rider 36.67 %
8. PS3 2009-04-08 > Leisure Suit Larry: Box Office Bust (PS3) 00.00 %
9. PS3 2010-07-07 > Monkey Island 2 Special Edition: LeChucks Revenge (PS3) 80.00 %
10. PS3 2013-10-03 > Rain 74.29 %
11. PS3 2010-04-15 > Sam and Max 3 Episode 1: The Penal Zone (PS3) 00.00 %
12. PS3 2011-06-21 > Shadows of the Damned (PS3) 68.57 %
13. PS3 2012-05-13 > Starhawk 76.00 %
14. PS3 2014-05-11 > Tales of Symphonia Chronicles 80.00 %

[1] 
Celkem 14 položek

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Empire: Total War
Hra výborná ale UI je neuvěřitelná to je prostě banda retardovanejch mentálů co klidně naprosto jěště s úsměvem se nechají masakrovat dokud jim neřeknete tak co kdyby jsi utekl od těch děl co vás všechny melou když se štouráte v rypáku??????????????????????????????????????????? totéž námořní bitvy jak máte 4 a více lodí je to naprosté prokletí a nervy drásající zážitek kdy se vám točej jak naprosto zfetovaní imbecilové a vůbec ale ani v nejmenším se nedá kočírovat každá lod když jich máte 10 takže opět a opět a opět aopět vynikající hra která ale neuvěřitelně trpí nulovou inteligencí vašich jednotek a samozřejmě počítač je zcela dokonalej každej krok má 2 měsíce do předu propočítanej nechápu proč je toto naprosto vždy tak trystní i strategií ale v podstatě téměř u každé hry jak je to něco rosáhlého kde prostě nedokážete kočírovat takovou spopustu jednotek tak jsou to jen naprosto mrtvé p
> Men of War: Assault Squad
Tak menší zhodnocení: Hra je ve své podstatě velice pěkná ale velice silně stresující na ovládání jakmile se snažíte ovládat více než jedno 2 družstva tak je to naprostý horor ,umělá inteligence je na bodu mrazu vaši vojáčci jsou jak chovanci jedličkova ústavu nechají se klidně rozmetat na místě a pokud jim dáte vpolný režim tak dostanete dříve infarkt než se jim něco povede jsou schopní běhat proti dělům kulometům a tak podobně naprosto šíléné, velké bitvy kde máte 10 děl 10 tanků a 10 družstev je něco na palici zcela nemáte šanci to vůbec ukočírovat a samy bez vašich povelů jsou ty armády jak opravdu chovanci jedličkova ústavu ,a také naprosto tristní reálie jako že ubohoučkej schermman vám klidně roseká tygra nebo jagpantera což byl stíhač tanků s 220 milimetrovým pancéřováním a nic žádný tank ani dělo do ráže 150 mm ho nemohlo nijak poškodit a tady vy neprostřelíte třeba 10 dělama a tanka
> Mario and Sonic at the Winter Games (Wii)
ůllkjů
> FIFA 2006
PROSÍM JAKÝ JE KOD KE HŘE MŮJ EMAIL JE SASA2705@SEZNAM.CZ
> Zoo Empire
Už vím, jak se dává voda, ale jak se tam dává jídlo ?? K medvědovi, který je velmi hladový, jsem dala nejméně 10 ošetřovatelů, a po 5ti minutách mi medvěd zemřel hlady ... :(
> Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix)
dobrý den hru už mám ale nevím jaký je kod pro instalaci poradíte mi?
> Pro Evolution Soccer 2008
Zdarec,nevíte někdo jak nainstalovat do hry czech super patch a kde to stáhnout?

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %