Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Need for Speed: Carbon (PS2) > PS2 > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Need for Speed: Carbon (X360) 79.00 %PC - Need for Speed: Carbon 75.75 %

Kde koupit ?

FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePro ------2006-12-06
GamePlanet.cz 7/1070 %2006-11-14
Bonusweb ---75 %2006-11-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.50 %

Počet recenzí: 3
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 98 %
Pořadí:

Celkově: 2647 z 5973 Žebříček
PS2: 167 z 378 Žebříček
PS2/Závodní: 24 z 46 Žebříček
Vše/Závodní: 222 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2006-09-25

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: cheaty
Nick: (KNOCKOUT) - neregistrovaný
Datum:2012-04-29 23:39:12
hele lidi delejte cheaty v menu na ps2 na Click to continue TO NEJDE.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-19 21:00:35
je to dobra hra musite priznat ze paradni grafika a ani auta nejsou zla je to lepsi nez nfs most wanted ale ne lesi nez underground2 a prostreet
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-10-07 18:30:11
Nejlepší bylo stejně NFS underground2
[Odpověz]

Titulek: nfs
Nick: (kuba) - neregistrovaný
Datum:2007-05-01 13:54:38
tato hra je na hovno zlaty most wanted
[Odpověz]

Titulek: Re: nfs
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-29 23:42:23
naopak:tato hra je na prd zlaty carbon

Titulek: carbon
Nick: (Patas) - neregistrovaný
Datum:2007-05-01 13:52:12
nfs carbon je celkem dobra hra ale neni to porad ono chtelo by to neco extremnejsiho a zajimavejsiho.
[Odpověz]

Titulek: fvhfg
Nick: (gdfgfdgdf) - neregistrovaný
Datum:2007-03-23 02:14:07
Husty
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (suka blet) - neregistrovaný
Datum:2006-11-12 00:51:53
tato hra je suka,trošku aji blet a hlavně 2x doleva. Lepší je Need for 2x doleva: suka blet - doporučuji
[Odpověz]

Titulek: nahodou husty
Nick: (T.i.k.O) - neregistrovaný
Datum:2006-11-09 23:15:31
me tahle hra bavi hodne :) je to dobre udelany ;)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Need for Speed: Carbon (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Need for Speed: Carbon (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14160x - statistika
Need for Speed: Carbon (PS2) 73 z 100 Průměr z 3 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-10-31
Need for Speed: Carbon (PS2)

Průměrné hodnocení z médií:

72.50 %

Min : 70 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 3
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %