Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gran Turismo 4 > PS2 > Závodní

Kde koupit ?

Microgames  494 Kč  
FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis Doupě 10/10100 %Doupě 04/05
GamePro ------2006-04-25
Gamesport ---96 %2005-05-17
hry.Sme.sk 4.5/590 %2005-04-18
Games.cz ---85 %2005-04-13
Sector.sk ---97 %2005-04-05
GamesWEB.sk ---93 %2005-03-19
N-Gine (pozastaven) 4/580 %2005-03-18
Doupě 9.9/1099 %2005-03-16
Bonusweb ---90 %2005-03-01
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

92.22 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.88 %

Počet hodnocení: 16
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 101 z 5973 Žebříček
PS2: 11 z 378 Žebříček
PS2/Závodní: 2 z 46 Žebříček
Vše/Závodní: 6 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Czechgamer.com2004-10-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: kvalifikace
Nick: (pragis) - neregistrovaný
Datum:2014-01-14 16:27:02
Ahoj lidi, chci se zeptat, dá se v gtg4 na ps2 jezdit kvalifikace před návody?
[Odpověz]

Titulek: formula
Nick: (jura) - neregistrovaný
Datum:2012-11-09 18:12:30
vitaj.potrebuju vědět kde se dá vyhrát formula na ten závod v tom extrému??
[Odpověz]

Titulek: auta
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-03-28 18:32:43
oběví se tam časem nějaké jiné značky aut protože tam ze začátku nejsou značky lamborghini, ferrari, porshe atd. předem děkuji za pomoc.
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (toq) - neregistrovaný
Datum:2012-03-23 14:45:56
pcc
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (toq) - neregistrovaný
Datum:2012-03-23 14:43:25
skoro kazdej kdo hraje pc hry použiva kody
[Odpověz]

Titulek: Re: cheaty
Nick: (Delnik)
Datum:2012-03-23 17:34:43
Ten kdo používá cheaty není správnej hráč, a to jsou dneska hry zjednodušenější. A navíc ještě neumíš češtinu :-)))

Titulek: Re: cheaty
Nick: (Kangaxx) - neregistrovaný
Datum:2012-03-23 18:47:59
Neříkej každej, když myslíš sebe..:)Když na to nemáš, tak to nehrej, a koukej na pohádky...:)

Titulek: Re: cheaty
Nick: (Delnik)
Datum:2012-03-25 00:47:53
Souhlas, já za cca 20 let hraní nepoužil ani jeden cheat.

Titulek: cheaty
Nick: (toq) - neregistrovaný
Datum:2012-03-23 14:40:58
ale cheaty do her se hodi kazdemu treba na gt 4
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (toq) - neregistrovaný
Datum:2012-03-23 14:37:57
ja zavody aut a zadny kody nemam nfs u1 sem dohral taky a cheaty sem nemnel
[Odpověz]

Titulek: nefunguje
Nick: (ČSA) - neregistrovaný
Datum:2011-08-10 19:12:23
čau lidi potřeboval bych pomoc mám hru GT 4 na PS 2 ale když jí chci pustit napíše to že to nemůže nic načíst jak se to dá vyřešit ? může to být třeba verzí PS 2 ? pls poraďte předem dík
[Odpověz]

Titulek: Re: nefunguje
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-18 00:38:27
Pravděpodobně je problém v jednom ze čtecích leserů PS2ky, už se mi něco podobného taky stalo že mi nešly hry jako GTA:SA, WRC II a některé jako GT 2002 mi šly bez problémů... Bohužel když ti odejte laser nebo oba lasery, (a nemáš SLIM verzi PS2 nebop pokud nemáš tzv. čístíci CD laserů) tak se nevyplatí to opravovat, je lepší koupit novou PS2... Já už mám SLIM verzi a nemám díkybohum problém:) Občas je dobré otevřít dvířka pro CD a lasery "pofoukat" nebo oprášit jemným štětečkem (samozřejmě musí být konzole vypnutá) Takže zkus co to používám já ale pokud máš původní PS2 radši si kup novou...

Titulek: je to v některých častech dost složitý
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-17 01:46:24
gt5 jde i bez cheatů ale bohužel je to opravdu těžké(na to že je to od 3) ale bez cheatů si to opravdu užijete jak kdyby ste byli opravdu ten závodník...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Karpich) - neregistrovaný
Datum:2011-01-24 23:36:04
poradtě mi cheaty na Gran Turismo 4 ale na playstation 2 předem díky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-06 01:38:03
napis si do internetu cheaty na playstaition 2 ondra,ROBOKILL tak si rikam pri nakych hrach jo a cau

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 21:50:45
čuus hele helpne my potrěboval bych cheat na peníze na gran turismo 4 dík vít
[Odpověz]

Titulek: dotaz
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2010-07-27 22:23:01
ahoj lidi můžu se vás zeptat jakým autem jste jezdili ty závody na 24 hodin? a ten závod super speedway? já ten závod jele a asi po 5 kolech mi s tim autem nejde jezdit pač gumy jsou sjetý tak mi prosím poradte jakým autem to jet. díky
[Odpověz]

Titulek: Re: dotaz
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-26 13:21:04
musíš opčas zajed do depa abi ti to opravili :)

Titulek: cheaty
Nick: (cheaty) - neregistrovaný
Datum:2010-06-13 20:35:55
hej estli na gt4 existuji cheaty tak mi je napište do tohohle ramce kde všichni pišou a tak pomužete všem fakt tak prosym o to a ten kdo to bude psat tak aš je czech =))))))
[Odpověz]

Titulek: nelze spustit
Nick: (cleyra) - neregistrovaný
Datum:2010-05-13 00:09:09
Ahojky mam takovy problem nejde i spustit gran turiso 4 a to je originalka prosim pomozte kdyztak moje icq je 337723375
[Odpověz]

Titulek: Re: nelze spustit
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-06 01:39:26
to me taky

Titulek:  
Nick: (Frenky) - neregistrovaný
Datum:2010-04-14 02:24:08
Nejlepší závodní hra co jsem kdy viděl a hrál-úžasný zážitek!!!A ještě že není na PC jen by to GT kazilo profil protože to je playstationová rarita a taky je potřeba aby to tak naschvál zůstalo...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Onder) - neregistrovaný
Datum:2010-02-12 01:46:33
zdar vseci.... potrebuju poradit s par vecma ohledne gran turisma 4..... moje icq: 359652809... napiste pls!!!!!
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (Tomin) - neregistrovaný
Datum:2009-11-13 18:36:56
pro ty ubozaky co se nechtej namahat s tim aby udelaly hru celou nebo ci chteji max prachy tak tu mam odkaz: http://www.cheatmasters.com/cheats/15026/Gran_Turismo_4_cheats.html?rd=29&vo=29 juknete se ale jeste je ktomu neco potreba
[Odpověz]

Titulek: gt4
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-24 13:58:25
zdravim, chcem sa opytat, jak sa dostanem k tym formulam co tam su, mohol by mi nekdo poradit? diky
[Odpověz]

Titulek: cheat
Nick: (Cube) - neregistrovaný
Datum:2009-03-05 23:45:32
Chyběji mi zajet jen nějaké závody v profesionálech a veškerý 24hodinovky, o cheatech sem neslišel-prostě jezdi dokut to nedáš ! Už mi přítelkyně 2x smázla memory, a jel sem to celý znova a vono to šlo najednou v licencích (ne ve všech) na zlato na první pokus :)) Když to člověka baví a nevzdá to tak se zasekne až u těch vážně časově náročnejch závodu. Jen pořád ještě nezvládám všechny nastavení vozu (mimo brzdy, převodovku atd) nevíte o nějakým manualu?
[Odpověz]

Titulek: Re: cheat
Nick: (Cube) - neregistrovaný
Datum:2009-03-06 00:20:35
Samozdřejmě sem myslel extrem a ne profesional.........

Titulek:  
Nick: (COPOWITZ) - neregistrovaný
Datum:2008-09-27 08:11:26
Mam gt4 na 93,5% odjeto a zadny cheaty sem zatim nepotreboval. To se musi poctive vyjezdit!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Smutas)
Datum:2008-03-02 12:41:12
ale chalani cheaty nicia hry a na gt4 ani niesu
[Odpověz]

Titulek: zvíšení víkonu
Nick: (cheaty) - neregistrovaný
Datum:2008-01-18 17:24:54
Ahoj Posiku ja znam cheat,kdyz koupis nebo vyhrajes auto dej ho na viměnu oleje tim zvisis vikon auta.A pry ze zadny cheat neni.:)
[Odpověz]

Titulek: Re: zvíšení víkonu
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-14 00:14:45
cheaty sou staci se koukat :-D

Titulek: NA motor
Nick: (jirka) - neregistrovaný
Datum:2007-08-15 16:04:13
ahoj lidi chci jet šampionát a potřebuju auto s motorem NA, nevim jaké auto ho má. díky za odpověď na ICQ 462561837
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (cj.vlada)
Datum:2007-07-24 02:46:09
je to skvělá hra.a kdo ji nemá tak si ani neumí představit co přichází.ps vřele doporučuji.
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (posik) - neregistrovaný
Datum:2007-06-13 19:15:42
Kdo vi nejake cheaty na gran turismo 4 ps2.piste j.posik@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tomyn) - neregistrovaný
Datum:2007-05-30 15:04:13
Vy buchty co to neumíte bez cheatů běžte se bodnout.Kvůli takovejm jako ste vy ztrácej cheaty význam.Máte je používat jen v nouzových situacích ale vy ste bez nich ztracený.UBOŽÁCI
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (TT) - neregistrovaný
Datum:2007-06-17 14:35:14
Kdyz se nekdo pta na cheaty tak hned nemusi bejt ubozak a nebo buchta,ale ma treba 6ti letyho syna kterej je nestastnej protoze neni schopen udelat licence a ja jako matka mu chci pomoc a tak jestli musis urazet ,tak jsi ubohej sam.Tak moc dekuji lidem jako Ty za pomoc.Renata

Titulek: Re:  
Nick: (d) - neregistrovaný
Datum:2010-06-24 00:46:46
na to gran turismo nejsou kody a jestli jeo tak mi je napište pls na emeil:lubosg@centrum.cz

Titulek:  
Nick: (Mick) - neregistrovaný
Datum:2007-03-31 04:36:09
Na Gran Turismo nikdy cheaty nebyly a nikdy nebudou a toje dobře aspon jedna hra bez chetau
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jarouš) - neregistrovaný
Datum:2007-03-08 18:50:48
existujou cheaty na gran turismo 4
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (dodo007) - neregistrovaný
Datum:2007-03-09 01:37:46
Čtverku jsem nehrál ale hrál jsem 1 a 2 a cheaty tam nikdy neexistovali jen nějaký save pozice.

Titulek: Body
Nick: (Banán) - neregistrovaný
Datum:2007-01-09 00:33:24
Odpověděl by mi někdo na co jsou body které se dostávají po každém závodě?Rozhodně nemyslím body např. při sérii závodů ale jiné body.mám jich 3000 a nevím co s nimi
[Odpověz]

Titulek: Re: Body
Nick: (Ricmund) - neregistrovaný
Datum:2007-01-11 01:37:49
Body dostáváš za to jak silný vůz máš oproti soupeřům v tom kterém závodě . To znamená, když máš slabší auto než tvoji soupeři získáváš více bodů , když máš auto silnější , získávaš bodů méně , samozřejmně za předpokladu že zvítězíš. Kolik bodů získáš už vidíš na začátku závodu. Zvyšováním počtu bodů získáváš bonusy v podobě tratí. Aspoň si myslím.

Titulek:  
Nick: (Bryan)
Datum:2006-11-19 20:26:16
myslíte že bude na PC?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (JQ) - neregistrovaný
Datum:2006-12-14 11:17:25
Bohužel na PC nebylo a nejspíš nikdy nebude žádné Gran Turismo ...o to se Sony moc dobře postarala. A je vidět, že její obchodní strategie funguje... musel jsem si kvůli týhle jedný hře koupit PS2 i s profi volantem... ale stojí to za to

Titulek: Gran Turismo 4
Nick: (Miko)
Datum:2006-09-27 18:33:43
Podle mě nejlepší závodní hra všech dob.
[Odpověz]

Titulek: cena GT4
Nick: (fic.p) - neregistrovaný
Datum:2006-06-03 10:00:00
na hypershop.cz stojí 599,-Kč
[Odpověz]

Titulek: Re: cena GT4
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-03 10:00:00
opravuji se na 550,-

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gran Turismo 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gran Turismo 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 26838x - statistika
Gran Turismo 4 92 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Gran Turismo 4

Průměrné hodnocení z médií:

92.22 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Polyphony Digital
Distributor: Sony
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 10
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %