Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Driver 4: Parallel Lines (PS2) > PS2 > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Driver 4: Parallel Lines 68.67 %XBOX - Driver 4: Parallel Lines (XBoX) 70.00 %

Kde koupit ?

Microgames  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.sk 7.2/1072 %2007-03-28
GamePlanet.cz 8.75/1087.5 %2006-09-10
Gamesport ---78 %2006-05-24
Games.cz ---60 %2006-03-17
Bonusweb ---72 %2006-03-15
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.90 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 87.5 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2461 z 5973 Žebříček
PS2: 156 z 378 Žebříček
PS2/Závodní: 21 z 46 Žebříček
Vše/Závodní: 203 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: T.K. Hodnocení: 98 % Zobrazit recenzi 2006-07-18
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2006-02-21

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návodhttp://www.boredom-induced.com/bonersgames/driverpl_list.html
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Rada
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2010-03-28 22:02:30
potřebuju POMOC v misi kde se ucite strilet jsem u auta vystrilel vsechny okna a furt nic, nema se tam udelat nahodou jeste neco?
[Odpověz]

Titulek: Rada
Nick: (Anonim) - neregistrovaný
Datum:2009-12-27 02:38:38
Kdo mi může říct co mám uďelat v tý STŘELNICI ten druhej ukol?
[Odpověz]

Titulek: Dodělaný Driver Parallel Lines na 100%
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-13 22:32:18
Já už jsem ho dodělal za dva dni . Je to lehký. A mám všechna auta v garáži.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (HONZA) - neregistrovaný
Datum:2008-01-02 05:17:00
NAZDAR LIDI NEVÍTE JAK SE MAM DOSTAT DÁL NA ZAČÁTKU PO OPRAVENÍ BÉŽOVÉHO AUTA ,A PO PŘIJETÍ K DVOU ŽLUTÝCH SVĚTELNÝCH SLOUPŮ U NICH STOJÍ CHLÁPEK A POŘÁD NA MNĚ MÍŘÍ A KDYŽ DO TĚCH SVĚTELNÝCH SLOUPKŮ PŘIJEDU TAK TO HNED CHCE NĚCO 60 NEVÍM ČEHO JESTLI KM.V HODINĚ NEBO CO MAM NĚKAM JET NEBO CO NEVÍM PROSÍM PORAĎTE MNĚ DĚKUJI.HONZA NA MAIL. BBAMBULA@mujmail.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:  zlute sloupy
Nick: (luki) - neregistrovaný
Datum:2009-04-14 16:02:48
musis prejst cez tie zlte sloupy rychlosty 60km

Titulek: mise
Nick: (tomas) - neregistrovaný
Datum:2007-10-26 16:40:47
Čus chci se zeptat zasekl jsem se poměrně brzy! Je to mise kde se učím střílet, po těch barelech co postřílím pak mám střílet na to auto ale vůbec nevím jak a jelikož neumím anglicky a tedy nevím co mi hra před tím píše tak se prostě nemůžu dostat dál!!Můžete mi proto poradit?Díky moje icq je:387930014
[Odpověz]

Titulek: Re: mise
Nick: (Kuba,Sedy) - neregistrovaný
Datum:2009-12-01 00:26:46
musis mirit na vokno a sestrelit je vsechny a utoho hnedyho to samy myslim na aute.

Titulek: pro mne nechutný zákys
Nick: (Nil) - neregistrovaný
Datum:2007-09-06 23:46:30
Čus chci se zeptat zasekl jsem se poměrně brzy! Je to mise kde se učím střílet, po těch barelech co postřílím pak mám střílet na to auto ale vůbec nevím jak a jelikož neumím anglicky a tedy nevím co mi hra před tím píše tak se prostě nemůžu dostat dál!!Můžete mi proto poradit?Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: pro mne nechutný zákys
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2008-02-17 22:20:03
newim jak mam udelat 2 misi ucim se strilet a a mam striolet do nakeho auta newim co stim poradimi nekdo???? icq: 377 755 902

Titulek:  
Nick: (punky) - neregistrovaný
Datum:2007-08-05 02:12:08
u toho transpoteru musis obejit zezadu tak aby te nikdo nevidel kdyz te uvidi tak je zle a jet pomalu ke groow street
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jirka) - neregistrovaný
Datum:2007-07-26 02:21:05
jsou tam i hasiči a záchranky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (HONZA) - neregistrovaný
Datum:2008-01-02 18:51:26
ZÁCHRANKY JO ALE HASIČI ASI NE NEVYDĚL JSEM JE

Titulek: Driver PL
Nick: (Dinoco) - neregistrovaný
Datum:2007-07-24 20:02:33
Díky Jokonr.......
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jokonr) - neregistrovaný
Datum:2007-07-21 02:56:38
ale co sa tyka tejto hry asi si vyrobcovia pomylili akcnu z pretekmi strasne malo je tam plnenie uloh ako bolo v drivere3 tu su same preteky nic moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jokonr) - neregistrovaný
Datum:2007-07-21 02:53:42
musis ist do garaze upravit si auto tuning a uz ta pusti dalej
[Odpověz]

Titulek: Driver PL
Nick: (Dinoco) - neregistrovaný
Datum:2007-07-07 22:20:08
Zdravim, může mi někdo říct jak se dostat přes misi, kde to po mě chce, abych k závodu měl motorku nebo auto...? Když vjedu do žlutého světla dál mě to nepustí, at tam vjedu s autem nebo motorkou...???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-12 21:46:27
Ahoj prosím jestli uvidíte driver 4 na ps2 cheaty
[Odpověz]

Titulek: v
Nick: (diesel3) - neregistrovaný
Datum:2006-12-15 18:55:28
chtěl sem se zeptat kamarád mi řikal že se v tomhle driverovi muže už střílet je to pravda?????.
[Odpověz]

Titulek: DRIVER 4_je pecka
Nick: (SINDY) - neregistrovaný
Datum:2006-11-02 20:49:50
ano velmi sa mi paci driver je to o slobode srande, je to supertypek, hra je superrychla za grafiku davam rozhodne 100bodov
[Odpověz]

Titulek: techmasters
Nick: (tanner) - neregistrovaný
Datum:2006-03-31 11:00:00
Driver parallel lines je bomba je to sick ale mám tady jeden malej zákys. Já se totiž nemůžu dostat přes misi kde mám ukrást nějakej obrněnej transportér dík Tanner
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Driver 4: Parallel Lines (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Driver 4: Parallel Lines (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17120x - statistika
Driver 4: Parallel Lines (PS2) 74 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-03-16
Driver 4: Parallel Lines (PS2)

Průměrné hodnocení z médií:

73.90 %

Min : 60 % Max : 87.5 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Reflections
Distributor: Atari
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 5
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %