Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Matrix: Path of Neo (PS2) > PS2 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - The Matrix: Path of Neo 69.92 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Doupě 7.5/1075 %2005-11-28
Bonusweb ---72 %2005-11-24

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.50 %

Počet recenzí: 2
Min. hodnocení: 72 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

69.00 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2509 z 5973 Žebříček
PS2: 160 z 378 Žebříček
PS2/Third person akce: 19 z 69 Žebříček
Vše/Third person akce: 245 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Martin X Hodnocení: 67 % Zobrazit recenzi 2008-02-17
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: omg
Nick: (Paolie) - neregistrovaný
Datum:2009-12-24 00:07:50
OmG ste lamky ja sem to presel na obtiznost "the one"za jeden den...celkem primitivni hra a na ps2 je to este lehci.Žádná logika v tý hře není...Stačí jen pořádně umět ovládat gamepad...
[Odpověz]

Titulek: !!!!
Nick: (luky) - neregistrovaný
Datum:2009-10-22 02:29:06
nechápem wás ja som tu hru presiel za jeden den taka lahkaa hra božee
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-12-15 22:20:28
neví někdo kde stahnout sr7 stop jedno jakou verzi prosim pošlete na mail: mare.abeceda@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-29 00:06:29
Ahoj...Všude sháním návod na Path of Neo...Nemáte ho pls někdo...???
[Odpověz]

Titulek: Help
Nick: (Nicolle) - neregistrovaný
Datum:2007-07-14 21:01:06
Ahojík, už dlouho sháním návod na hru The Matrix : Path of Neo a nikde není, můžete mi please někdo pomoct? Moc prosím, jsem v koncích!díky Nicolle
[Odpověz]

Titulek: Re: Help
Nick: (Mr.Matt23) - neregistrovaný
Datum:2008-04-18 00:04:28
http://www.madukas.estranky.cz/clanky/navody-/matrix tu mas navod

Titulek: Matrix Path of neo
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2007-07-03 01:42:52
Ahoj, mohli byste mi prosím poslat cheaty na Matrix Path of Neo na playstation 2. Kdybyste mohli, poslete mi je prosim na mejsa.m@seznam.cz dik vsem, kdo odpovi. Tom
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (fefo) - neregistrovaný
Datum:2007-01-24 14:46:05
cauko nevedel by mi niekto povedat kde najdem navod na The Matrix: Path of Neo dakujem :)
[Odpověz]

Titulek: Escape the Merovingian's Chateau
Nick: (Gobman) - neregistrovaný
Datum:2007-01-17 20:54:39
Nevite nekdo kde mam najit spravny dvere v questu: Escape the Merovingian's Chateau ?? Skacu tam vsude a vejit jde jen do zamrizovanejch a jeste jednech co jsou hned za stenou vedle. Vchazim a nic
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (diego) - neregistrovaný
Datum:2006-11-07 18:27:15
nevíte náhodou heslo k rozšifrování souboru?Stáhnul jsem si hru z netu.Mám ICQ 270-790-899.Díky za pomoc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Wing) - neregistrovaný
Datum:2006-08-22 15:23:00
preto vam nejde spustit matrix lebo potrebujete crack.. my icq 298-610-663
[Odpověz]

Titulek: Nejde matrix neo pro ps2 (Thing11@seznam.cz)
Nick: (Thing11) - neregistrovaný
Datum:2006-08-02 23:06:18
Cau,mam problem,Matrix mi nenajede prez matrix code....nevite co stim je?napiste prosim na Thing11@seznam.cz docela me to stve.jo a mam swapmagic 3.6 a prez nej to chci rozjed.diky cus
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dingo) - neregistrovaný
Datum:2006-07-06 22:04:46
Caffte :) nejde mi pustit matrix: path of neo stale vypisuje neco ze from detectin securome CD/DVDrom :( pls poradte alebo napiste mi na icq 280-781-364
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-30 17:32:51
niesi ziadni truba ale na to potrebujes: SR7.Stop_1.0 a potom dat HIDE a musi sa ti objavit: HIDDEN: d347prt Genetic DVD-ROM 1.0 alebo aku mas verziu. keby sa ti objavilo: Nothing to hide!(Neni co hiddovat) Stlac RESTORE A POTOM HIDE. Dufam ze som ti aspot trochu.
[Odpověz]

Titulek: waw
Nick: (hauzik) - neregistrovaný
Datum:2006-06-21 05:32:26
ahoj vsichni, haled jsem asi trouba, ale nejak nevim jak spustit Matrix :-) normalne nabootuju hru a vybehne jen jakoby sporic ve kterem padaji ty zelene znaky a dal se to nehyba...mackam na co se da a nic! poradte mi prosim...treba na mail! kotna@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: zadost
Nick: (DarkEdge) - neregistrovaný
Datum:2006-05-20 12:00:00
ja vim je to trapny ale potrebuju taky poradit jak najit spravne dvere plosimmmm nekdo poradte!!!!!
[Odpověz]

Titulek: navod
Nick: (alien) - neregistrovaný
Datum:2006-02-16 12:00:00
potrebujem poradit ako mam prejst tu misiu kde mam najst spravne dveere pls diki
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (honzis) - neregistrovaný
Datum:2005-12-14 12:00:00
Potřebuju poradit jak mám udělat misi, kde mám najít správný dveře..prosím o radu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-30 17:46:20
Jak pides ku tim dlhim schodom chod do lava.(je tam ulicka) Na konci su dvere.Vojdi do nich a objavissa na celkom i nom prostredi s jesnim cudom (mravec)Nebi ho lebo ho aj tak neporazis.UTEKAJ PRES NIM do ulicky de sa koncia schody dole.Vodi do dveri a si zase na inom prostredi.S dvoma cudami.Chod do prava a skoc.Potom do lava a chod rovno.Na kopec sa dostanes tak ze stlacis: SHIFT plus W a jak zastavi stlac medzernik a mozes vinst hore.Potom chod tam kde sa da a dojdes k dveram kde level konci.

Titulek: Kill the ent!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-17 03:19:22
ale tych mravcov sa da zabit ale na zaciatku musis ist hore tymy schodmi a tam najdes horiaci svietnik... tym ho potom rozmlatis bez problemov...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Matrix: Path of Neo (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Matrix: Path of Neo (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13212x - statistika
The Matrix: Path of Neo (PS2) 74 z 100 Průměr z 2 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-07
The Matrix: Path of Neo (PS2)

Průměrné hodnocení z médií:

73.50 %

Min : 72 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Shiny Entertainment
Distributor: Atari
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 2
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %