Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Fifa 2007 (PS2) > PS2 > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - FIFA 2007 76.57 %XBOX360 - FIFA 2007 (X360) 00.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePlanet.cz 7.5/1075 %2006-11-07
GamePro ------2006-11-06
Sector.sk ---75 %2006-10-31
Bonusweb ---82 %2006-10-13

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.33 %

Počet recenzí: 4
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 82 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

59.00 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 86 %
Pořadí:

Celkově: 1982 z 5973 Žebříček
PS2: 116 z 378 Žebříček
PS2/Sport: 20 z 41 Žebříček
Vše/Sport: 168 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hrej.cz2006-08-09
Bonusweb2006-08-08

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (pepa) - neregistrovaný
Datum:2008-08-29 03:09:55
jjj máš pravdu mám i fifu 07 v češtině a 08 v češtine a 06 je v angličtine a podle mě je nejlepší fia 07 jako 08 je dost dobrá ale lepe na hrní se mi zdá fifa 07 ale vyhoda je v tom že tam cz ligu no ja newim j apřekvapilo mě že si mužu ovlát i to golmana všecjnyy fify jsou dobry ale ta 07 je drobátko lepši.
[Odpověz]

Titulek: Re:  hm
Nick: (roko) - neregistrovaný
Datum:2010-05-30 17:38:18
hele pepo mas pravddu

Titulek:  
Nick: (Dracek) - neregistrovaný
Datum:2006-12-04 02:31:23
Ahoj nemáte někdo pls crack na FIFU07 ?Pošlete pls na číslo icq 247 678 172 DÍky
[Odpověz]

Titulek: Češi???
Nick: (dr.Prdik) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 01:41:55
Není tam tým ČR??A chybí tam víc známých zemí třeba i Nizozemí-musí se něco otevřít ve fan schopu nebo jak??Potřebuju s tímhle radu.Jo čeština jde stahnout,ael ted si nevzpomenu kde,alë můžu říct,že to stojí pěkně za prd-opravdu!
[Odpověz]

Titulek: To snad není pravda!!!
Nick: (Dave85) - neregistrovaný
Datum:2006-11-09 06:16:50
Je až neuvěřitelné že taková společnost jako EA dela porad stejný chyby. Od world cup 2006 neudělai žádnej pokrok dopředu. Je nevídaný že tak skvělá hra má furt stejné nedostaky a to uplně vylízaná brankáře který úplně nesmyslně vybíhají jak je to napadne z branky a soupeř pak pohodlně skóóŕuje do prázný kasy. Už mě to fakt pěkně sere!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: To snad není pravda!!!
Nick: (Mama mia) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 12:06:52
Ty jsi asi pěkný vylízanec,máš něco s očima???To je kvalita nejlepší fotbal a jestli se ti to nelíbí tak vymysli něaký fotbal sám.

Titulek: fifa 2007
Nick: (mima)
Datum:2006-11-05 18:41:08
Slyšel jsem, ale nevidě, že má být komentována v češtině, ale tady čtu jen 'posr....' angličtinu.
[Odpověz]

Titulek: Re: fifa 2007
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-03-15 00:53:22
je v cestine mam ji

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Fifa 2007 (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Fifa 2007 (PS2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17941x - statistika
Fifa 2007 (PS2) 77 z 100 Průměr z 4 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-10-03
Fifa 2007 (PS2)

Průměrné hodnocení z médií:

77.33 %

Min : 75 % Max : 82 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 4
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %