Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Getaway: The Black Monday > PS2 > RPG

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Gamesport ------2006-08-02
GamePlanet.cz 8.5/1085 %2006-07-22
hry.Sme.sk 4/580 %2005-03-16
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.50 %

Počet recenzí: 3
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.82 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1031 z 5973 Žebříček
PS2: 58 z 378 Žebříček
PS2/RPG: 9 z 37 Žebříček
Vše/RPG: 117 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: potrebujem pomoc
Nick: (filip) - neregistrovaný
Datum:2013-10-18 20:00:40
Neviete mi nekto poradit s 15 misiou dostal som sa potial kde ty dvaje satraznici vosly do neakej miestnosti a stoja za dverami. Prosim pomozte mi nekdo :D
[Odpověz]

Titulek: nevim
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-12 22:34:30
ahoj poratte peosím sem v tom noví co mam dělat vty 1 missi mamnecodělat stou babkou ? a naco vrtulník poratte piste na fotba90@seznam.cz ....ps: jestly hrajete na dark orbit tak mi napiste ze chcete ucet a zítra ho mate ale na oplatku chi vas mam elit golika 8 iris 45 lf3 a robot nej... na par ran si date v poho sibelona lod golath desing ohnivy ps: prosím za tento ucet bych taky chtel vase ho golitha jo a dalsí vybavi uvidíte na ictu dík B-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Getway)
Datum:2010-08-03 18:47:04
Doama mam gta4 ale Getway the Black Monday to brebije tet uz nehraju na ps3 ale na ps2 XD
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (fuckboy) - neregistrovaný
Datum:2010-07-07 17:07:52
já se zasek už ve třetim lvlu protože nevim co mam dělat s tim kovbojem
[Odpověz]

Titulek: 2010-5-4-10:14
Nick: (jakub) - neregistrovaný
Datum:2010-04-03 14:15:18
poradte mi prosim misi 15 s tou holkou co mam udelat napiste na jakubstrimpfl@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (radek) - neregistrovaný
Datum:2010-03-14 20:08:58
fakt super hra neznam lepši
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-27 23:55:42
hele neví někdo jak se dělá 14 mise navod poslete na heroutik123@seznam.cz.dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dominasix)
Datum:2010-02-19 20:13:40
jak se dela 1 mise poslete na dominasix@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: 7 mise
Nick: (x_Medium) - neregistrovaný
Datum:2010-02-16 23:22:42
Zdravím, potřebuju poradit, co mám dělat s tou helokopterou. Když za ní furt jedu, tak mi vyprší čas a když zutsnu stát na žlutém označení co je an mape tak mi do radie řeknou at zastavim auto,ale po chvili mám Mission Failed. Prosim o radu ://
[Odpověz]

Titulek: Re: 7 mise
Nick: (x_Medium) - neregistrovaný
Datum:2010-02-17 00:06:56
Tak hurá, už to mám :)))

Titulek: Re: 7 mise
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-27 23:43:58
jed za tim autem znič ty auta co jedou vedle něho a pak to auto zastav když ho zastavíš tak z něho vylezou chlapy a i ten jamaican toho vem sebou a na helikopteru kasly

Titulek:  
Nick: (fery)
Datum:2010-02-05 21:04:39
zdravim potreboval bych poradit s 19tou misi nevim co s tou zenskou skusil sem okolo ni probehnout ale pribehli tam dalsi a sejmuli me odpovezte sem nebo na email: vyhulenec172@seznam.cz dekuju
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 20:24:22
Potřebuju poradit s 19.misí..co s tou babou,jak ji zabit..pište na mail gravitty@centrum.cz

Titulek: help help help
Nick: (vitek) - neregistrovaný
Datum:2010-01-07 15:27:19
potřebuju vedět navod na 19 misi co mam udelat s tou zenskou kdYz nejde zastrelit napiste pls na heslpirat@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: help help help
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-18 00:57:03
musíš všechny postřílet a potom se dostat až k té babě a zmlátit ju a je to

Titulek: gateway
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2009-12-30 21:43:36
HEJ UZ TO HRAJU ASI PUL 3 MESICE A JENOM MESIC MI TRVALA TA 15CTA MISE S TOU BABOU ALE PODARILO SE:D KDYZ BUDETE CHTIT PORADIT S TOU 15 CTKOU NAPISTE NA radim.bulhart@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: The getaway black monday
Nick: (Fai) - neregistrovaný
Datum:2009-12-28 23:04:55
hele neví z vás kolik to mám celkem misí? když tak odepiště na Faicao@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: The getaway black monday
Nick: (Bernys) - neregistrovaný
Datum:2009-10-02 17:33:39
nevím co dal skončil jsem v 15 misi! Poslal by někdo navod na mail Bernys333@seznam.cz|
[Odpověz]

Titulek: pls poraťte
Nick: (pipag) - neregistrovaný
Datum:2009-07-07 21:09:35
pls poraťte mi s 7 misí furt jedu za tou helikoptéérou a pak mision filed já fakt nevim poraťe pls pipag@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Gateway black monday
Nick: (rammpa) - neregistrovaný
Datum:2009-05-06 00:49:08
Zdravim nevim co mam delat v 14misi, jdu s tou holkou po svetlech az ke schodum, a pak taky v dalsim poschodi, ale kam mam s ni jit? tam sou uz straze a vzdycky me zabiji. Ma nekdo na tuto hru navod? Skuste mi helfnout na rammpa@rammpa.sk diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Gateway black monday
Nick: (heslpirat@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-02-05 13:51:09
musis jit do druheho patra a zehnat ten laptop

Titulek: the gateway black monday
Nick: (jonny prd) - neregistrovaný
Datum:2009-02-22 15:47:15
pls nevite nekdo kde najdu navod na the gateway black monday nebo aspon jak se dostat pres 20tou misi dik napiste jonnyprd@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Prosííím pomozte mi jak dál v 19 misi?
Nick: (d.dori) - neregistrovaný
Datum:2009-01-19 15:09:28
poraďte mi prosím někdo jak zabáít tu ženskou v 19 misi? d.dori@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Getway
Nick: (PAVEL.RYCHTERA@EMAIL.CZ) - neregistrovaný
Datum:2008-11-07 22:47:38
Ahoj nevim tu holku to 14.kolo co tam mám dělat?Prosím poradte a napište na . PAVEL.RYCHTERA@EMAIL.CZ
[Odpověz]

Titulek: nevim
Nick: (Jaroslav sedláček) - neregistrovaný
Datum:2007-12-06 18:03:44
nevim co dělat ve 2 misi
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kacik) - neregistrovaný
Datum:2007-07-04 19:21:37
Ahoj potrebovala bych pomoc s 15 misi jdu do mistnosti kde jeden chlap sedi u pocitace a vedle neho sotji nejaka zenska a nevim jak se dostat dal ..kdyz budete vedet jak tak mi prosim napis na mail: Kacik1212@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-08 17:21:09
musis podlest pod stolem prikrc se projdi na chodbu viskoc na osvetleni a pak hledej dal ten laptop nestasnej. pepito.

Titulek:  
Nick: (Meny) - neregistrovaný
Datum:2007-02-09 17:40:55
Jo tak to já bych potřeboval taky poradit se 14tou misí.Dostal jsem se s tou holkou až do místonosti kde dva týpci něco dělají na nějakých serverech nebo co to je a nevím jak je obejít.Díky moc za odpověď;)...když tak menousek.studium@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Dan) - neregistrovaný
Datum:2007-02-15 16:32:55
tam jak je to svetlo tak na nej vylez a lez furt dal ja uz to dohral je to super hra

Titulek: the Getaway
Nick: (krimi) - neregistrovaný
Datum:2007-02-04 23:10:35
Potreboval bych poradit se 14 misi s tou holkou nevim co delat.
[Odpověz]

Titulek: ergfbhg
Nick: (uhlík) - neregistrovaný
Datum:2007-01-30 23:12:31
tato hra je ta nej hra na světě
[Odpověz]

Titulek: the Getawai black monday
Nick: (Dominik Noska) - neregistrovaný
Datum:2006-11-02 19:44:27
tuto hru sem si koupil přet 6 dni a ta hra je nej nej nej nejlepší nasvětě.MAM radost strašně
[Odpověz]

Titulek: help help
Nick: (čabrd) - neregistrovaný
Datum:2006-10-30 22:37:50
prosim pomoc nevite nekdo kde se da sehnat návod a nebo jak se udela 5 a 6 kolo(chapter)
[Odpověz]

Titulek: Re: help help
Nick: (dan) - neregistrovaný
Datum:2007-02-15 16:35:09
napis co tam je a reknu ti to ja uz to dohral

Titulek: Re: help help
Nick: (Paja Rychtera) - neregistrovaný
Datum:2008-11-10 01:13:11
Poradte prosím z 15 misi kdyžtak napište na : PAVEL.RYCHTERA@email.cz

Titulek: PROSÍM O RADU
Nick: (skunkuliacka) - neregistrovaný
Datum:2006-09-25 15:56:54
Prosím niekoho, kto hráva túto hru a vie sa dostať z 19 kola, nech mi napíše na e-mail: skunkuliacka@azet.sk. Mám problémy s týmto kolom. Neviem ako ďalej. Ďakujem. Majte sa. Inak je to super hra. Na jednotku.
[Odpověz]

Titulek: Re: PROSÍM O RADU
Nick: (lolo) - neregistrovaný
Datum:2008-06-01 14:14:24
ako mamobist tu holku w 19 misii jak ju mam zabit?

Titulek:  
Nick: (woxxy)
Datum:2006-07-10 02:11:35
jE TO SUPER HRA A MA PDOBRY PRIBEH PRO MNE JE LEPSI NEZ GTA SAN ANDREAS
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Nick) - neregistrovaný
Datum:2006-07-13 01:25:07
jo , gta bylo vzdy na nic

Titulek: Re:  
Nick: (radek) - neregistrovaný
Datum:2010-03-14 20:11:08
jo pro mě taky a nemaš nějaké kody?

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Getaway: The Black Monday
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Getaway: The Black Monday
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14527x - statistika
Getaway: The Black Monday 83 z 100 Průměr z 3 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Getaway: The Black Monday

Průměrné hodnocení z médií:

82.50 %

Min : 80 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Soho
Distributor: SCEE
Distributor CZ:

Počet recenzí: 3
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %