Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dragon Quest 8: Journey of the Cursed King > PS2 > RPG

Kde koupit ?

Microgames  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis Doupě 9/1090 %Doupě 4/06
Sector.sk ---92 %2006-08-03
hry.Sme.sk 9/1090 %2006-07-07
Hrej.cz 8/1080 %2006-04-18
Bonusweb ---92 %2006-03-30
GamePro ------2006-02-27
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.80 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 91 %
Pořadí:

Celkově: 354 z 5973 Žebříček
PS2: 24 z 378 Žebříček
PS2/RPG: 4 z 37 Žebříček
Vše/RPG: 56 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hrej.cz2006-02-02
Doupě2006-01-26

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Necro) - neregistrovaný
Datum:2011-01-06 00:30:59
taky jsem si myslel,že jsem to dohrál...ale narazil jsem na vesnici jménem Dragon Sanctuary a je tam pár dalších úkolů,který nedávám ani na lvlu 45...fakt hustý nestvůrky a bossové skoro nesmrtelný
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (wlk) - neregistrovaný
Datum:2007-03-01 13:23:46
musis se teleportnout do empeechu a dojit k velkymu bydlu na kteram sedi ten ruzovej ptak :) Ja to dohral vcera, je to SUPER hra!!! Prodam ji za 800 :))
[Odpověz]

Titulek: dragon
Nick: (rada) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 01:54:34
potrebuju poradit co mám delat abych se dostal na pána temnot. Zabil jsem Rhaptona a pozbíral tech 7 orbu ale nevím jak dál prosím poradte. pište na georgejjj@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kejsi)
Datum:2006-12-07 16:57:02
ta hra je vazne hodne good, je pravda ze je hodne odlisna on final fantasy, ale nikdy neni na skodu zahrat si trochu jine RPGcko...kazdopadne muzu vrele doporucit
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vojta) - neregistrovaný
Datum:2006-11-25 22:58:30
hej lidi je ta hra dobra
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dragon Quest 8: Journey of the Cursed King
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dragon Quest 8: Journey of the Cursed King
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13945x - statistika
Dragon Quest 8: Journey of the Cursed King 89 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-15
Dragon Quest 8: Journey of the Cursed King

Průměrné hodnocení z médií:

88.80 %

Min : 80 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Level 5
Distributor: Square
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %