Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Shadow of the Colossus > PS2 > Akční

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
Microgames  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis Doupě 9.6/1096 %Doupě 1/06
Gamesport ---90 %2006-11-15
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9/1090 %2006-05-26
Games.cz ---80 %2006-03-07
GamesWEB.sk ---95 %2006-02-24
Hrej.cz 9/1090 %2006-02-15
Sector.sk ---98 %2006-02-15
hry.Sme.sk 4.5/590 %2006-02-13
Doupě ------2006-02-09
Doupě 9.3/1093 %2006-01-19
Bonusweb ---95 %2006-01-11
GamePro ------2005-12-16
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

91.70 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 98 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.25 %

Počet hodnocení: 8
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 115 z 5826 Žebříček
PS2: 13 z 378 Žebříček
PS2/Akční: 6 z 70 Žebříček
Vše/Akční: 17 z 765 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2005-11-18
Bonusweb2005-11-15
Gamesport2005-09-23

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: 15 colos
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-04-21 21:08:37
Ahoj, potrebuju pomoct s 15 Colossem. Nevim jak se dostanu na tu jeho ruku. Moc dekuju za radu.
[Odpověz]

Titulek: Titán
Nick: (JESSI) - neregistrovaný
Datum:2007-05-20 20:51:18
Potřeboval bych poradit s posledním kolosem - s Titánem, dostal jsem se až na levou ruku k lokti a kromě parašutizmu jsem nic novýho nevymyslel. Zkoušel jsem i návod, ale ten nějak nekápu. Díky všem co se mi pokusí pomoci.
[Odpověz]

Titulek: Re: Titán
Nick: (petapeet) - neregistrovaný
Datum:2007-11-16 18:29:53
Takže si na levý ruce, ozvedni meč jako když hledáš kolosi a vyhledej místo, kde se paprsek soustředí. To místo je jeho (levé) rameno, Střel do ramene šípem, titán se za něj chytne a ty mu na něj můžeš přeskočit a pak pokračovat přes temeno hlavy až k vršku jeho čela, kde má poslední slabý bod.

Titulek: porad
Nick: (josef) - neregistrovaný
Datum:2006-08-23 23:17:27
potrebuju poradit s 9.colossem
[Odpověz]

Titulek: John
Nick: (ps2) - neregistrovaný
Datum:2006-05-08 10:00:00
Potřebuju radu. Když chci zasejvovat hru tak mě to pořád píše že to nejde at to zkusim znova.Na pamětové kartě mám místa dost. Pak se podivam v prohlížeči do karty a tam jsou uloženy vadné data. Vymažu je znovu spustím hru a je to stejné. Nevíte někdo co s tím. Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: John
Nick: (fonny) - neregistrovaný
Datum:2006-09-12 18:44:23
Asi nemáš originál pamatovú kartu sony mne to isté robí pri hre resident evil 4 to je asi hlavný dôvod prečo ti to nejde

Titulek: Re: John
Nick: (leguan) - neregistrovaný
Datum:2006-09-24 15:22:33
kup si originálku!

Titulek: navod
Nick: (Mariňak) - neregistrovaný
Datum:2006-04-28 10:00:00
chcel by som navod na colosus. Kde by sa dal zohna?? pls help
[Odpověz]

Titulek: Já jsem asi lama!
Nick: (:-() - neregistrovaný
Datum:2006-04-22 10:00:00
Sem lama nemužu se dostat ani přes prvního obra poradte pls. Playsťaka mam teprve chvíli.
[Odpověz]

Titulek: Re: Já jsem asi lama!
Nick: (carl) - neregistrovaný
Datum:2006-04-26 10:00:00
vlez mu zezadu na pravou (z tvého pohledu levou) nohu na ty světlý chlupy. Potom ho bodej zezadu do lítka a on si klekne a podrží v klidu a to už přelez nahoru k hlavě (odpočívej na plošinkách) a zvrchu hlavy má nějakej svítíci ornament tak do něho párkrát bodni a je po něm!

Titulek:  
Nick: (Garland) - neregistrovaný
Datum:2006-04-09 10:00:00
stejně je ztráta času psát na Colossa návod, protože ta hra je právě o tom přijít si na to sám, návodem si hru můžete úplně pokazit...
[Odpověz]

Titulek: Prozba Prozba a Omluva
Nick: (Dexxameter@centrum.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-03-18 11:00:00
tak dobrá je mi líto hrubosti ale mám zlost protože jsem před předposledním colosem a nikdo mi nemůže poradit zprávně a doopravdy jsou ty schody aš v druhém patře reddy a jinak nevim tak prosim Vás chlapi pomozte HEJ Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: Prozba Prozba a Omluva
Nick: (X) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
jakmile se dostaneš do prvniho patra šlápnutím colossuska na kámen tak ho nejak zabav strilej do nej šípy až po tobě praští palicí a do sloupu a spadne strop pres který vylezeš nahoru na most ktery colossusek zboří pak už na něj jenom skočíš a zapíchneš mu první saďěnu do hlavy pak mu musíš píchnuot do ruky ve ktere má kudlu či co to je ta mu pak vypadne z ruky do které mu bodneš last zásah pak už konečně skipe.Přeju mnoho štestí s posledním colssuskem.doporučuji si to pak zahrát na hard za každé dva rychle zabité colossy dostaneš zbran do hlavní hry.proste pecka.

Titulek: Re: Prozba Prozba a Omluva
Nick: (Avion) - neregistrovaný
Datum:2010-04-30 23:05:33
Tak se podívej na stránkuhttp: //www.navodyxxl.estranky.cz/stranka/colossus.

Titulek: odezva k '' stěžuji si na návod Schadown of The Colossus ''
Nick: (dexxameter@centrum.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-03-17 11:00:00
tak to teda ne to je tepr začátek idiote ty asi nevíš že na každá straně v prvním patře po došlápnutí obra na kamen jsou rozbyté schody ,,,, všude,,,, aš v druhým patře jsou vpořádku tak nevím kdo dělá se sebe idiota tvá rada je špatná zahraj si a poté mi napiš jak sto vyřešil HEJ
[Odpověz]

Titulek: stěžuji si na návod Shadow of the Colossus je špatný
Nick: (dexxameter@centrum.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-03-15 11:00:00
tady je můj email jestly mi chceš pomoc napiš..............je mi líto ale kdo stvárnil návod pro Shadow of the Colossus tak je to pěknej vůl protože u před posledního colosa je špatně vylíčeno kde sou schody které vedou aš na most co je nad colosem nikde totiž nejsou jsou zničené aš v druhém patře jsou vpořádku... v návodu se píše cituji...... Díky jeho hmotnosti se ale plošina odpruží, a vy se tak můžete dostat zase o kousek výš. Vyšplhejte nahoru, vyjděte po schodech a pokračujte po cestě, dokud nenarazíte na další schody. Vyjděte po nich a po stezce pokračujte k dalším schodům a vylezte do dalšího patra. ..... jo a jak do tohom dalšího patra vole nikde není přístup do dalšího patra ... návod je k ničemu ( tento odkaz patří vývojáři návodu LINK ) stiď se nebo mi pošli radu
[Odpověz]

Titulek: Re: stěžuji si na návod Shadow of the Colossus je špatný
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-03-16 11:00:00
Hmmm no musis sa postavit na jednu z tych dosiek kamennych dosiek na okraji areny a pockat kim kolos dupne a tu dosku vyhne smerom hore a ty uz sa potom dokazes hore zachitit! Dalej uz to zvladne aj idiot!

Titulek: Re: stěžuji si na návod Shadow of the Colossus je špatný
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-17 11:00:00
re:nový příspěvek nad tímto topicem

fakt super přístup ... někdo se ti snaží poradit a ty ho za to odpálkuješ :/ btw: cením si toho že jsi napsal do titulku zprávy ,,odezva,, ale příště zkus prosímtě využít možnosti ,,Odpověz,, vedle data.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Shadow of the Colossus
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Shadow of the Colossus
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 20624x - statistika
Shadow of the Colossus 92 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-18
Shadow of the Colossus

Průměrné hodnocení z médií:

91.70 %

Min : 80 % Max : 98 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: SCEI
Distributor: SCEA
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 12
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %