Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lumines: Electronic Symphony (PS VITA) > PS-VITA > Logická

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9/1090 %2012-09-26
Recenzeher.euJan Klimus9/1090 %2012-05-24
Herní webNikola Marko7.4/1074 %2012-05-10
GameSite.sk---80 %2012-03-28
Sector.skspacejunker8/1080 %2012-03-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.80 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 74 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 974 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 11 z 67 Žebříček
PS-VITA/Logická: 1 z 4 Žebříček
Vše/Logická: 36 z 217 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lumines: Electronic Symphony (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lumines: Electronic Symphony (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1594x - statistika
Lumines: Electronic Symphony (PS VITA) 83 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-20
Lumines: Electronic Symphony (PS VITA)

Průměrné hodnocení z médií:

82.80 %

Min : 74 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 8/10
V čom je Lumines Electronic Symphony nenápadná, sú práve tie drobné zmeny v návykovej formule. Nemajú zásadný vplyv, ale ich sviežosť oceníte pri dlhých hrách. Magnetická a hlavne nekonečná hrateľnosť zostala do bodky zachovaná a osobne ma trápi iba jedna z vecí, že mohla byť o kúsok ťažšia a skinov aspoň o polovicu viac. To sú však sny ortodoxného fanúšika. V Lumines mám nahrané stovky hodín a od roku 2006 som ju pravidelne hrával až doteraz. Našla však premožiteľa a je ním Electronic Symphony. Patrí do kategórie hier, ktoré sa nedajú vypnúť a ku ktorým sa opakovane vraciate, i keď už máte všetko prejdené.
> GameSite.sk : 80 %
Lumines Electronic Symphony je výborná hra. Nie je to titul pre každého hráča a mnoho z nich odradí aj plná cena. Jedinečnosť, ktorou disponuje Lumines, je síce dobrým argumentom a odpoveďou na otázku ceny, avšak nepresvedčí každého. Určite si však stiahnite voľne dostupné demo a vyskúšajte, či si táto hra zaslúži vašu pozornosť alebo nie.
> Herní web : 7.4/10
Já vím, že v dnešní době je sedm z deseti vnímáno jako hrozně nízké ohodnocení, ale faktem je, že Lumines nepřináší skoro nic nového a jde jen o osvědčenou klasiku, provedenou s řemeslnou zručností. V daném segmentu jde ale spíše o přednost - hlavní je ona hratelnost. A ta tu je.
> Recenzeher.eu : 9/10
S každým složeným čtvercem, také získáváte zkušenost a zvyšujete si vlastní úroveň a tím si odemykáte nové skladby. Návykovost ještě zvyšují tabulky nejlepších výsledků lidí po celém světě a navíc každý den se vám zničené čtverce započítávají do celkového počtu všech složených čtverců všech lidí připojených na PSN a musíte dosáhnout 2 000 000 zničených bloků. Lumines: Electronic Symphony je perfektním příkladem perfektní hry na přenosné zařízení.
> GamesWEB.sk : 9/10
Až na novinku v podobe väčšej palety špeciálnych kociek či možnosť aktivovať obdobne špeciálny skill vášho avatara hra totižto funguje rovnako, ako jej predchodcovia. To ale samozrejme nie je na škodu - aj práve vďaka tomu, že to funkčné jadro ostalo nezmeneným, je Lumines: Electronic Symphony natoľko chytľavým a hrateľným launch titulom, že si ho spolu s Unchartedom nesmiete nechať ujsť. Kakať na to, že je to len variácia Tetrisu - hrá sa to skvelo, vyzerá to skvelo, zvučí to skvelo... no čo viac si od hry priať?

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %