Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gravity Rush (PS VITA) > PS-VITA > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2013-02-05
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-07-23
Recenzeher.euJan Klimus7/1070 %2012-06-27
hry.Sme.skJán Kordoš8.5/1085 %2012-06-24
Sector.skkorec9/1090 %2012-06-12
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9/1090 %2012-05-30
BonuswebEmanuel Svoboda---88 %2012-05-28
GameSite.skthe-GURU-man---97 %2012-05-28
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.50 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 97 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 454 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 5 z 67 Žebříček
PS-VITA/Akční: 2 z 20 Žebříček
Vše/Akční: 61 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: sem nej
Nick: (Hopik123CZE) - neregistrovaný
Datum:2015-02-03 03:09:37
Čaute lidi
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gravity Rush (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gravity Rush (PS VITA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3019x - statistika
Gravity Rush (PS VITA) 88 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-06-13
Gravity Rush (PS VITA)

Průměrné hodnocení z médií:

87.50 %

Min : 70 % Max : 97 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 88 %
Z téhle hry se vám zatočí hlava. Nejen z neustálých gravitačních změn, ale zároveň i z naprosto originálního pojetí a otevřeného města, vyzývajícího k prozkoumání a hratelnosti, která nemá obdoby.
> GameSite.sk : 97 %
Gravity Rush je hra plná príjemných prekvapení. Podarilo sa jej naplniť naše prehnané očakávania, ba dokonca ich aj prekonať. Skvelý príbeh, ktorý je rovnako vhodný pre mladších hráčov, ako aj pre dospelých, je podkreslený príjemnou hudbou, ktorej dominujú jazzové melódie. Japonská precíznosť sa tentokrát prejavila len pozitívne a napriek tomu, že hra bola pôvodne vyvíjaná pre PS3, sadne do vreckového formátu ako uliata. Celkový zážitok by však nebol možný bez výkonného hardvéru a veľkolepého dotykového displeja.
> GamesWEB.sk : 9/10
Holt, už dávno sa mi nestalo, že by som bol nejakým titulom tak milo prekvapený, ako je tomu v prípade Gravity Rush.
> Sector.sk : 9/10
Niektorí kritici píšu, že Gravity Rush má potenciál, no mohol byť lepšie využitý. Iste, ale to platí pri videohrách asi vždy. No už len základná myšlienka a jej spracovanie do herného mechanizmu vás osloví. Svet, mesto a pravidlá si zamilujete. Misie, postavy a štýl ich plnenia vám nedovolí tú Vitu tak skoro odložiť. A najmä je to po Journey len druhá hra v roku, ktorá reálne prináša dačo nové. Moja viera vo videohry po x klonoch Call of Duty či strieľačkách potrebuje taký Gravity Rush. A som si istý, že aj viera mnohých z vás.
> hry.Sme.sk : 8.5/10
Gravity Rush sa dá charakterizovať jedným slovom: osviežujúca.
> Recenzeher.eu : 7/10
Gravity Rush je skvělou adventurou a lehkým RPG, které vás lehce pohltí do svého kouzelného světa a příběhu. Jen se nesmíte nechat znechutit nudnými souboji a absencí dabingu postav. Na PS Vita nevychází mnoho her a tahle má určitě mnoho do sebe, bohužel spasitelem nebude a obrovské prodeje konzole neodstartuje, na takovéto pecky si musíme počkat na podzim.
> Konzolista.cz : 9/10
Gravity Rush je bez debat nejlepší Playstation Vita hrou, jaká se doposud objevila na trhu. Nejenže má originální námět, což se v dnešní době cení dvojnásob, ale také má zajímavý příběh a neskutečně návykovou hratelnost, díky níž se budete od hraní odtrhávat jen hodně ztěžka. Jako třešnička na dortu tu je vynikající audiovizuální zpracování, které vás pohladí po duši. Nyní už nehledejte nějakou záminku si koupit kapesní konzoli Playstation Vita, Gravity Rush si musíte zahrát.
> Eurogamer.cz : 9/10
Překvapivě výpravné a propracované japonské RPG s otevřeným světem, kterému dominuje ještě překvapivější způsob ovládání a pohybu hlavní hrdinky. Jedna z povinných her pro majitele Vity.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %