Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Assassins Creed 3: Liberation > PS-VITA > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Czechgamer.comJakub Pokorný---60 %2013-01-07
Eurogamer.czMiloš Bohoněk6/1060 %2012-11-24
Games.czAleš Smutný6/1060 %2012-11-24
BonuswebOndřej Zach---65 %2012-11-24
Sector.skspacejunker6/1060 %2012-11-18
GameSite.sk---75 %2012-11-18
ZingPetr Vojtěch / beddik9/1090 %2012-11-18
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2012-11-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.50 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3483 z 5973 Žebříček
PS-VITA: 44 z 67 Žebříček
PS-VITA/Akční: 14 z 20 Žebříček
Vše/Akční: 458 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Assassins Creed 3: Liberation
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Assassins Creed 3: Liberation
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3014x - statistika
Assassins Creed 3: Liberation 68 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-11-10
Assassins Creed 3: Liberation

Průměrné hodnocení z médií:

67.50 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Konzolista.cz : 7/10
Je docela zábavná a vydrží na zhruba dvacet hodin, pokud se rozhodnete splnit množství vedlejších úkolů
> Sector.sk : 6/10
Ako jedna z mála hier pre handheld má Liberation vynikajúcu hudbu a po Uncharted ide o ďalšiu, na ktorú je radosť pozerať. Technicky však potrebuje niekoľko updatov, aby sa vyrovnala svojim vyladeným a obsahom natrieskaným predchodcom. Ubisoft sa v Assassin’s Creed 3 Liberation pokúsil o priamy prepis veľkej série, pretože Vita núkala výkonový potenciál dostačujúci na utiahnutie otvoreného sveta. Nie je bezchybný, navyše veľa vecí je riadených hrou. Ak aj máte niekoho zabiť, ide to vždy iba jedným spôsobom. Tradičnú hrateľnosť nahradila lineárna stavba, čo nie je na škodu, ale nevyužitie hĺbky podávania príbehu ako aj samotnej postavy sú dôvodmi, prečo pôsobí uponáhľa
> Eurogamer.cz : 6/10
Liberation lze, i přes řadu výhrad, doporučit. V měřítku celé ságy jde sice o nejslabší díl, ale assassinskou hratelnost se mu nakonec zachytit podařilo.
> GameSite.sk : 75 %
Liberation je vydarený titul, ktorému však chýba lepšia prezentácia nových postáv a príbehu ako takého. Z hľadiska hrateľnosti nemáme námietky, v tomto smere je hra zábavná, aj keď moc noviniek neprináša. Jednoducho povedané, ide už o štandard. To isté môžeme povedať aj o jednotlivých misiách, jednoducho - Assassins Creed. Nič viac, nič menej, akurát v balení, ktoré je vhodné pre mobilnú konzolu. Mimochodom, okrem vraždenia však budete aj obchodovať, kupovať lode atď.
> Zing : 9/10
Todle byl opravdový test pro Vitu. A dopadl dobře, Liberation není jen mobilní předělávkou. Je to plnohodnotný díl, který dobře vypadá a skvěle se hraje.
> Games.cz : 6/10
Rozporuplný spin-off populární série pro výkonný handheld je jako Jeckyll a Hyde. Chvíli vám Aveline ukazuje svou krásnou tvářičku a v dalším okamžiku vás kopne do obličeje nějakým technickým nedodělkem. Ve výsledku je to hra nadprůměrná, občas skvělá, občas opravdu frustrující. Kdyby dostala více péče, mohla udělat větší kariéru.
> Bonusweb : 65 %
Liberation ukazuje, co dřímá v přenosném zařízení PS Vita. Po stránce příběhu a herní náplně však hra nesplnila očekávání.
> Czechgamer.com : 60 %
Dobrý základ jednoducho nestačí na dobrú hru, ani vynikajúca grafická stránka.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %