Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

WRC: FIA World Rally Championship > PC > Závodní

Kde koupit ?

(X)zone  499 Kč  Kompletně v angličtině
FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš6/1060 %2010-11-15
GameParkbeermonster---73 %2010-10-21
Eurogamer.czMarek Beniač7/1070 %2010-10-19
Hrej.czOndřej Švára4/1040 %2010-10-14

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

60.75 %

Počet recenzí: 4
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 73 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

57.86 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 75 %
Pořadí:

Celkově: 3919 z 5797 Žebříček
PC: 1853 z 3048 Žebříček
PC/Závodní: 112 z 193 Žebříček
Vše/Závodní: 327 z 468 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2010-10-07
Eurogamer.cz2010-10-05
Zing2010-09-14
GamePark2010-07-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: recenze
Nick: (peta809)
Datum:2011-02-06 01:15:13
Ještě tady je jedna recenze, která stojí za zmínku: http://www.indian-tv.cz/extra/recenze/wrc-fia-world-rally-championship-960/
[Odpověz]

Titulek: Re: recenze
Nick: (Brumla) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 03:22:33
Ta za zminku nestoji, kdyz tam placa kraviny. V kariere se opravuji a vylepsuji auta? Tak to hral asi jiny WRC. :)

Titulek: chyba
Nick: (Hans) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 23:53:38
Čus lidi. Mam grafiku nVidia GeForce 7900 GS (256 MB). Hra se načte dobře. Začnu hrát a najednou tak v půlce trati mi to hodí chybu. Nemáte někdo stejnej problém?
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-25 19:50:57
muzete mi prosim poradit nainstaluju hru chcu to zapnout a napise se spravna inicializace aplikace (0xc00001d)se nezdarila a launcher.exe chyba
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-01 19:26:53
Ahoj,prosimtě mám stejnou chybu..:(..vyřešil jsi to ňák..?:)

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-05 01:55:42
Mas spatnou instalacku me to delalo taky tak sem si tu hru stahnul znova a deto :-)

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 18:13:27
Já sem to stahoval už dvakrát a pořád to samí..:(..nenapsal bys mi prosim přeně odkaz kde jsi to stáhnul..?:)

Titulek: Momo volant
Nick: (Algor) - neregistrovaný
Datum:2010-12-10 23:08:36
Čau, chtěl sem se zeptat, jestli se to někomu povedlo rozchodit s volantem, resp s Logitech MOMO? Volant mi funguje, pedály stávkujou. V jinech hrách nikdy žádnej problém nebyl. Je totiž divný, že i na oficiálních stránkách výrobce není mezi podporovanými volanty, čemuž se divim. Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Momo volant
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-25 04:49:11
Volant Momo mi funguje. Konfigurace se sice chovala poněkud podivně, ale nakonec se zdařila. Je třeba si s tím trochu pohrát a výsledek se dostaví.

Titulek: Rada
Nick: (Hanes) - neregistrovaný
Datum:2010-11-12 22:15:29
Chcu se zeptat, jestli je možnost, abych nemusel 10 minut čekat na načtení 1 erzety. Zkoušel jsem rozlišení na minimum, vypnout antiviry a nic :( Nevíte někdo co by ještě zkrátilo načítání? Díky za odpověď :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Rada
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-14 03:32:18
Mam asi 3 roky stary PC a loading probehne cca za 20-30 vterin. Tezko rict cim to a kde mas problem.

Titulek: Re: Rada
Nick: (Hanes) - neregistrovaný
Datum:2010-11-15 21:19:54
možná bude chyba v directu, mám tam nějak moc složek, ale hru rozjedu. Tak už fakt nevím co dál :(

Titulek: dd
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-12 19:30:31
jak odejdu z hry ??? zamčku esc a objeví se planeta země a nahoře video ze hry a píše prees enter ?
[Odpověz]

Titulek: Re: dd
Nick: (Hanes) - neregistrovaný
Datum:2010-11-12 22:23:45
já to ukončuju přes ALT F4, jinak to asi nejde :)

Titulek: Re: dd
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-08 13:40:28
Můžete mě poradit nejde mě zapnout ovládání xbox ovladačem...kde je start menu ?

Titulek: WRC
Nick: (MilanosSaxos) - neregistrovaný
Datum:2010-11-07 23:30:37
No jako hodně slabota!Zlaté wrc na PS 2!Jediné hratelné a nové Rally na PC je Dirt 2!Grafika a reálná ovladatelnost nejde srovnat s tímto WRC..... škoda... Jenže Dirt zas není WRC závodění což je možná větší škoda....
[Odpověz]

Titulek: Re: WRC
Nick: (bronko) - neregistrovaný
Datum:2011-03-21 18:20:33
jenomže dirt2 nemá s rally nic společného... kolik je tam rally aut?

Titulek: info
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-24 15:00:24
V pořadu RE-PLAY č.59 hodnoceno 4 z 10. "Opravdu je to hra z roku 2010?"
[Odpověz]

Titulek: Re: info
Nick: (Dd) - neregistrovaný
Datum:2010-10-26 20:02:31
Ono o samotném pořadu Re-Play by se dalo říct "Opravdu je to pořad o hrách z roku 2010?". Pokud máš přehled o profesionálních herním pořadech i mimo českou kotlinu, tak víš o čem mluvím. Takže z hodnocení pořadu Re-Play, ani z něho samotného, bych si těžkou hlavu nedělal. Mimochodem na Metacriticu má PC verze zatím hodnocení od 68-81% ... asi v tom recenzenti v zahraničí nehledají něco, co tam ani nemá být (např simulátor a lá RBR že panové)

Titulek: Re: info
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 20:59:52
Tak o zahraničních pořadech přehled sice nemám, ale Re-Play se mi líbí. Nevšiml jsem si ničeho, co mi na něm mělo vadit..

Titulek: WRC
Nick: (vajco) - neregistrovaný
Datum:2010-10-23 23:35:00
Jediné co se jim povedlo je model poškození a ušpinění auta, jinak grafika, fyzika a modely aut tragédie nemluvě o ovládání, tohle už žádný patch nespraví. Jak si vůbec dovolili to nazvat WRC :D ???
[Odpověz]

Titulek: Re: WRC
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-24 00:37:21
jak si vubec dovolili to vydat :D

Titulek: Re: WRC
Nick: (vajco) - neregistrovaný
Datum:2010-10-24 09:13:10
Poslední slušný WRCčko co jsem hrál bylo WRC 4 na PS2 Kdyby to okopčily šouply tam new káry a ňáký tratě bylo to 100x lepší :))

Titulek: wrc
Nick: (peta809)
Datum:2010-10-23 17:48:56
Jestli jsi to hrál 5 minut, tak do toho nekecej, nevím jak jsi to dlouho hrál, ale jde o vkus a RBR je až moc realistický, trochu nabouráš a končíš, já věřím že příští wrc bude lepší
[Odpověz]

Titulek: WRC
Nick: (vector300) - neregistrovaný
Datum:2010-10-23 01:07:19
Tak pro vsechny co si tady hrajou na pany parmeny WRC.Jezdil jsem rally 4 roky zacinal jsem z Romanem Krestou ktery ted jezdi serii WRC a muzu rict ze hra WRC je arkada jako prase jeste jsem nikdy nevidel aby se takto chovalo auto na jakem koliv povrchu i kdyz si das pneu ktere mas mit na danou RZ nevim jak by se chovalo auto na volant ktery postrada v teto hre jakekoliv nastaveni mrtve zony,linearitu rizeni a pod.Kazdopadne Richard Burns rally i kdyz uz je to starsi hra tak ma 100% prvky 100% simulace hral jsem nespocet her na volant vcetne Dirtu 1,2 a mnusim rict ze ty hry Richardovi nesahaly ani po kotniky.Takze pro me je WRC jen zklamanim co se tyce hratelnosti krome realnych jezdcu a vozu propadak jako prase.
[Odpověz]

Titulek: Re: WRC
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-23 02:28:43
Moje řeč.

Titulek: Re: WRC
Nick: (driver) - neregistrovaný
Datum:2010-10-24 00:28:46
predne o wrc nikdo nerikal, ze to bude simulator. takze tezko mu vytykat, ze je pristupnejsi a delany pro vsechny hrace. tahle hra je co do pocitu jizdy urcite lepsi nez colin 1-5, coz neni vubec spatny. dirty uz ani nepocitam, ty maji k rallye daleko a jezdi dost divne. btw jak dlouho jsi wrc jezdil? kdyz mluvis o tech gumach, tam se prece gumy vubec nemeni? :)

Titulek: Re: WRC
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-26 19:37:53
No vzdyt WRC je arkada jako prase a nikdo z toho nedela radobysimulator, tak v cem je problem?

Titulek: Re: WRC
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 21:09:23
Víš, to máš to samé jako třeba u her o hokeji nebo o fotbale. Tam taky, když je chování hráčů a míče nebo puku na hony vzdálené od reality, tak to skoro nikoho nebaví hrát a člověk se radši ohlíží po něčem kvalitnějším. A nepomůžou ani výmluvy, že to měla být arkáda..

Titulek: wrc vs. f1 2010
Nick: (peta809) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 11:52:28
Všimněte si, že eurogamer.cz ohodnotil wrc na 70% a f1 2010 taky na 70%, tak jak to chápat. Mysůím, že wrc je nadprůměrná hra a doufám že se Milestone poučí a příští rok vyjde nový wrc a věřím že bude lepší, alespoň na 85%.
[Odpověz]

Titulek: WRC - 73%
Nick: (peta809) - neregistrovaný
Datum:2010-10-21 22:23:59
Recenze: http://www.gamepark.cz/wrc_fia_world_rally_championship_457668.htm
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ken /Barbie/ Block) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 19:25:41
Piggsy, jen pro kchuul informaci :-) RBR = simulator, WRC = arkada. Tudiz nevim proc srovnavas hrusky s jabkama ;-) Pokud budes ignorovat marketingove lzi od Milestone a rovnou pristoupis k WRC jako k rally arkade, tak se muzes dobre bavit. Pokud chces do nekonecna hrat rally simulator, tak muzes navzdy zustat u RBR a vse ostatni oznacit za radoby rally, pokud te to uspokojuje ;-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-19 19:44:16
Abych pravdu řekl, nějak mi nedochází důvod, proč vlastně vytvářet tydlety rally arkády. Když si chci zařádit s autem, tak si zahraji radši Flatout, Burnout nebo Carmageddon. V Rally závodech, kde jezdíš na čas, by toho realismu mělo být co nejvíce, jinak to závodění jaksi postrádá smysl. Jezdit v koridoru s autem, které se na trati chová jak na bobové dráze, to teda není nic pro mě.. Fakt v tom nevidím nic zábavného ani uspokojivého. Ale co, hlavně že tobě to tak vyhovuje, to je důležité.. ;)

Titulek: dirt2 vs rally
Nick: (Ken /Barbie/ Block) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 18:44:22
Proste komu neni nact a nevzrusuje ho honit se v radoby rally putovnim cirkusu, nezajima ho jestli kchuul typek ken block ma nerovnejsi ksilt na sve kchuul monster ksiltovce a jestli hranim neceho jineho nez Dirtu2 nahodou neprijde o kchuul prestiz mezi svyma pubertalnima kamaradama, tak at si WRCcko s klidem zkusi. Tato hra neni dokonala, ale snazi se aspon navazat na pravou rally tradici. Kchuul typkum vsak nema smysl vysvetlovat, jaky je rozdil mezi smyslem RALLY a poutovou atrakci ve stylu DiRT2 ;-)
[Odpověz]

Titulek: Re: dirt2 vs rally
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-19 19:02:11
Zlatý Richard´s Burns Rally, tady todle rádoby rally je uplně k ničemu ty kchůůle.. :D

Titulek: idioti
Nick: (Vrbis01) - neregistrovaný
Datum:2010-10-18 21:50:06
vy nevíte co dobrý kokoti!!!jenom koukáte na grafiku a ne na hratelnost a tak!!!A 5 min ti nic o hře neřekne ti károvníku tak se prober!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: idioti
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 11:45:02
prober se ty idiote....tato blbost jsou prakticky jen okopirovany dirty mozna s par novinkama...ale ty to vubec nezachrani...nejvic me dostaly ale zvuky tak hrozny sem snad jeste neslysel...to ze se to libi tobe neznamena ze se to libi i ostatnim....pouze to znamena ze i ty ses hroznej

Titulek: classise
Nick: (visnak) - neregistrovaný
Datum:2010-10-17 19:28:01
nevím kolik toho máte odehraného,ale tohle je klasika tak trochu úcty.A pro Vás kdo to ještě nehrál,tak zkuste a uvidíte je to podařená hra.
[Odpověz]

Titulek: Re: classise
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-17 21:17:34
muzu rict ze je to hruza...hral sem to asi 5 min...jak rika piggsy neni nad dirty

Titulek: Re: classise
Nick: (Houba) - neregistrovaný
Datum:2011-03-27 11:21:06
No nevim co je tohle za klasiku,pro me kdyz se rekne klasicka relly tak prvni co me napadne tak je brutalni audi quattro s1 a kdyz se pak podivam do hry na skupinu B tak tam vidim naky pojebany citroen BX,jediny co je na tyhle hre klasicky je to ze je to jako vsechny rally hry z posledni doby klasicky posrany,jediny plus ktery tahle hra ma je to ze je to jedina ciste rally hra soucasnosti,skoda Colina,tomu debilnimu Blockovi s Pastratem bych prelamal ruce...

Titulek: moc
Nick: (nic) - neregistrovaný
Datum:2010-10-13 01:13:55
te onicem nekupovat radeji dirta 2 te ina parba
[Odpověz]

Titulek: Re: moc
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-10-15 15:15:03
přesně tak hrál jsem demo a děs a hrůza.nejlepší jsou stejně Dirty :-)

Titulek: Re: moc
Nick: (Houba) - neregistrovaný
Datum:2011-03-27 11:25:36
To je na me moc :-D:-D:-D Vysvetli mi jak clovek kterej umi jezdit akorat po letisti (Block),clovek kterej umi jezdit akorat na motorce (Pasdrát) a clovek kterej umí jezdit akorat na BMX (Dave Mirra) tak jak by mohli takovyhle vocasove udelat dobrou rally hru?? :-D:-D

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
WRC: FIA World Rally Championship
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



WRC: FIA World Rally Championship
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 24514x - statistika
WRC: FIA World Rally Championship 61 z 100 Průměr z 4 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-10-08
WRC: FIA World Rally Championship

Průměrné hodnocení z médií:

60.75 %

Min : 40 % Max : 73 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Milestone
Distributor: Black Bean
Distributor CZ:

Počet recenzí: 4
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %