Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

World Racing 2 > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - World Racing 2 (PS2) 30.00 %

Kde koupit ?

Microgames  188 Kč  
FunStore  190 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---80 %SCORE 141
LEVELOtakar Schön7/1070 %LEVEL 131
Časopis Doupě 7.9/1079 %Doupě 11/05
Gamecenter (pozastaven) ---75 %2006-04-18
GamesWEB.sk ---82 %2006-03-21
Games.cz ---77 %2006-03-13
hry.Sme.sk 2.5/550 %2006-03-10
Gamezone (ZRUŠEN) ---80 %2006-01-26
Bonusweb ---80 %2006-01-16
NejHry.cz (ZRUŠEN) ---83 %2005-10-22

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.60 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 83 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

96.00 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2179 z 5973 Žebříček
PC: 950 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 55 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 180 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2005-10-02
Sector.sk2005-10-02

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Problém) - neregistrovaný
Datum:2013-07-22 01:45:16
Mám problém že když jezdím free ride ty okolní auta pořáad skáčou nevíte co stim? :(
[Odpověz]

Titulek: dotaz
Nick: (Walla) - neregistrovaný
Datum:2011-12-24 15:40:33
Ahoj, stáhl jsem si tuto hru a normálně mi běží, ale podle youtube tam má jít i jezdit s pohledem řidiče a to se mi ve hře nepovedlo. Tento pohled mají jen stažený auta do hry? Čekal jsem, že ve hře budou auta jako Opel Bmw atd, ale to jsou jen downloady. Díky.
[Odpověz]

Titulek: dotaz
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2011-04-24 22:32:13
Neví někdo jestli hra funguje i na Windows7 ??
[Odpověz]

Titulek: Re: dotaz
Nick: (Walla) - neregistrovaný
Datum:2011-12-24 15:42:36
Já jí na win7 hraju

Titulek: Kde sehnat levně
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2010-09-03 14:15:43
90 Kč: http://www.nakupto.cz/hledani.php?aut=world+racing&zobraz2=1
[Odpověz]

Titulek: Re: Kde sehnat levně
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-03 15:42:46
Už jsi skončil?

Titulek: Re: Kde sehnat levně
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-03 16:51:51
:D

Titulek: problem se zvukem
Nick: (firelover) - neregistrovaný
Datum:2010-03-23 18:34:15
pratele potrebuju poradit:mam tu hru world racing 2,a kdyz jdu na trat tak mi to vsechnxy zvuky nak divne ozyva a hra se spomalila,co s tim?
[Odpověz]

Titulek: hladam crack
Nick: (johny) - neregistrovaný
Datum:2007-08-11 14:25:02
borci mat t nainstalované ale mam zly crack nevie niekto kde by som nasel dobrý?vopred diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (eguty) - neregistrovaný
Datum:2007-02-05 03:13:29
cawte ako to mam spustit treba na to crack? ci staci odpojit tu mechaniku
[Odpověz]

Titulek: World Racing 2
Nick: (Ryan87) - neregistrovaný
Datum:2006-12-15 06:25:40
Nazdar ludia nemozte mi pomoct?mam plnu verziu WR2 a aj crack. zapne mi hru vyberem si auto a trat ale nechce ma pustit do hry:( Preco!!! Vypise mi nieco ako Lost Defaul nieco take....Prosiim pomozte
[Odpověz]

Titulek: Nezahrajete
Nick: (Dream) - neregistrovaný
Datum:2006-12-14 00:00:34
nechci být škodolibej, ale stáhlý si to nezahrajete, pokud teda nebudete pořád manuálně odpojovat mechaniky... Jo jo ochrana SF
[Odpověz]

Titulek: chci crack na world racing 2
Nick: (baz) - neregistrovaný
Datum:2006-11-26 18:18:07
kdo ma at posle na icq 409-116-404
[Odpověz]

Titulek: Problém
Nick: (gambler) - neregistrovaný
Datum:2006-08-30 01:33:20
Stiahol som hru ale neberie mi kód ktorý je k tomu priložený.nevie mi niekto poskitnúť kód? Vopred ďakujem
[Odpověz]

Titulek: Super hra
Nick: (moods)
Datum:2006-08-13 19:48:59
Hrál jsem již několik podobných her , ale tato je naprosto super. 6ádná jiná se s touto nedá srovnávat jak v kvalitě grafiky tak v počtu tratí a v neposlední řadě taky v počtu aut.
[Odpověz]

Titulek: >>>
Nick: (Downloader) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
Už to stahuju,tak uvidíme jaký toje.Aspoň si zařídíme škodovku ne??? :o)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
World Racing 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



World Racing 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22454x - statistika
World Racing 2 76 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-09-00
World Racing 2

Průměrné hodnocení z médií:

75.60 %

Min : 50 % Max : 83 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Synetic
Distributor: TDK
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %