Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Trackmania > PC > Závodní

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-04-05 - TrackMania Nation zdarma

Kde koupit ?

FunStore  149 Kč  
Microgames  296 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---78 %SCORE 130
LEVELMichal Rybka6.5/1065 %LEVEL 110
GamesWEB.skLog-Us---65 %2004-10-11
Czechgamer.comKarel Kubásek---50 %2004-07-06
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2004-03-02
Sector.sksaver---84 %2004-02-25
GamesportMichael Davidík---85 %2004-02-23
BonuswebPetr Kárník---70 %2004-01-28
Gamezone (ZRUŠEN) ---76 %2004-01-20
Games.czKatka Opočenská / Kate---80 %2004-01-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.30 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

65.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 58 %
Max. hodnocení: 72 %
Pořadí:

Celkově: 2655 z 5973 Žebříček
PC: 1187 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 68 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 223 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Trackmania
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Trackmania
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7625x - statistika
Trackmania 72 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2003-11-21
Trackmania

Průměrné hodnocení z médií:

72.30 %

Min : 50 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Nadeo
Distributor: Digital Jesters
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 80 %
Trackmania patří k hrám, které dokáží chytnout a dlouho bavit, a to i přes pár nedostatků a bugů.
> Sector.sk : 84 %
Celkovo je hra zaujímavá a dobrá na odreagovanie, síce myslím, že staručký Stunts ma bavil trochu viac, ale aj toto má niečo do seba.
> Gamesport : 85 %
Jde "pouze" o vysoce originální a nadprůměrnou hru, kterou by měl zkusit každý, ať již je poznamenán starou zašlou slávou původních Stunts, či ne.
> Bonusweb : 70 %
Nenajdete zde sice perfektní grafiku a zvuky, spoustu skvělých aut nebo rozmanité prostředí, ale spíše zábavu v podobě kaskadérských tratí. Pokud se vám líbila stará hra Stunts, asi se vám bude líbit i Trackamania.
> Czechgamer.com : 50 %
Kdyby hra vyšla jako cover cd k nějakému časopisu nebo jako freeware, byla by mnohem lepší, ale za cenu okolo 1000,- o ní nemá ani cenu přemýšlet…
> LEVEL : 6.5/10
Trackmania je hra návrhem velmi podobná klasickým hrám šestibitové éry. Nadšené recenze ukazují, že je hlad po podobných "hrách s editory", ale při sebelepší vůli nelze přehlédnout technologickou a ergonomickou primitivnost téhle záležitosti. Jako freeware super, za plnou cenu to není nic moc.
> hry.Sme.sk : 7/10
Nie je to hra na dlhé zimné večery, nebudete ju drtiť dňom i nocou. Stačí, ak si ju zapnete na pár minút doma večer, odreagujete sa od celodenných povinností a úplne vypnete.
> GamesWEB.sk : 65 %
Ak patríte medzi budovateľov, nie socializmu, ale čohokoľvek na monitore, prípadne po nociach sa stále bavíte na hre Stunts, hra je pre vás ako vyšitá. Ak máte v pláne zabávať sa dlhodobo, hľadajte radšej niekde inde.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %