Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Shift 2: Unleashed (X360) > PC > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webJaroslav Kraif---86 %2011-04-26
Hratelne.czJan Šťastný---82 %2011-04-15
Czechgamer.comPetr Schwank---90 %2011-04-15
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-04-10
XboxWeb.czlindros88cze---85 %2011-04-01
DoupěPetr Kolář9/1090 %2011-03-30
ZingMichal Maliarov8/1080 %2011-03-29
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.71 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 779 z 5973 Žebříček
PC: 294 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 19 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 64 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Shift 2: Unleashed (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Shift 2: Unleashed (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2053x - statistika
Shift 2: Unleashed (X360) 85 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-29
Shift 2: Unleashed (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

84.71 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Slightly Mad Studios
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hratelne.cz : 82 %
Need for Speed Shift 2 pravděpodobně nezíská žádné ocenění za nejvíce realistickou hru roku, nicméně svému jménu ostudu určitě nedělá. Nečekjte úplný simulátor, ale ani arkádu a-la Hot Pursuit. I tak se ale jedná o velmi zábavnou hru, která do rodiny NFS určtě zapadne.
> Doupě : 9/10
Pekelné soustředění na každou zatáčku, potící se ruce na volantu, nervózně podupkávající noha na plynu a krví podlité oči ve chvíli, kdy už máte vstávat do práce, jsou tím nejlepším důkazem, co Shift 2 dokáže.
> Zing : 8/10
Shift 2 sliboval hodně a splnil toho dost. Dorazil závodní zážitek, dorazil propracovanější tuning a dorazil i skvělý Autolog. Dorazil našlapaný soundtrack a dorazily chytré závody. Tak co chcete víc? Tisícovka aut je tady všem ukradená.
> Czechgamer.com : 90 %
Závody se vším, co k nim patří, takový je druhý Shift. Náročný konzolista připojí i volant, adrenalinu, který se skrývá za každou zatáčkou, si však dosytnosti užijete i bez něj.
> XboxWeb.cz : 85 %
Nové Shifty se opravdu povedly. Nabízejí strhující závody ve velké rychlosti a velmi dobrého pocitu z ní. Směle obstojí v konkurenci asi dvou největších konkurentů a to Forzy 3 a Dirtu 2 v oblasti hratelnosti a v oblasti zpracování (grafika, atmosféra atd..) směle překračuje. Stinnou stránkou je pouze podivně se chovající AI, která mě osobně vůbec nevyhovuje. Jedná se o prostě špičku ve své třídě.
> Konzolista.cz : 8/10
NFS Shift 2: Unleashed rozhodně není nejrealističtější a už ne ani nejautentičtější závodní hrou na trhu. Co víme jistě, je, že se jedná o NEJINTENZIVNĚJŠÍ závodní zážitek, se kterým se nyní setkáte! Je dobře, že se hra nesnaží suplovat závodní simulátory, ale chybí jí dostatek odhodlání a víra v sebe sama.
> Herní web : 86 %
Shift 2 Unleashed je rozhodně slušná hra, kterou by neměl minout žádný fanoušek automobilů a automobilových závodů. Rozhodně s ní zažijete úplně jiný pocit z jízdy než se všemi ostatními současnými závodními hrami. K dokonalosti však ještě pořád chybí docela hodně, přestože k zařazení mezi ostatní odlehčené simulátory (Forza, GT5) stačí dotáhnout už jen drobnosti - třeba zrovna ty popsané v recenzi.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %