Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Race: The official WTCC Game > PC > Závodní

Kde koupit ?

Microgames  494 Kč  
FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---81 %SCORE 154
LEVEL 7/1070 %LEVEL 146
Časopis Doupě 7/1070 %Doupě 11/06
Gamesport ---70 %2007-03-12
GamePlanet.cz 7/1070 %2007-03-08
hry.Sme.sk 8.4/1084 %2007-02-12
Bonusweb ---78 %2007-01-08
Hrej.cz 7/1070 %2006-12-29
Hratelne.cz ---72 %2006-12-29
Games.cz ---78 %2006-12-22

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.30 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 84 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 88 %
Max. hodnocení: 96 %
Pořadí:

Celkově: 2411 z 5973 Žebříček
PC: 1057 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 60 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 199 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2006-11-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: WTCC
Nick: (veny) - neregistrovaný
Datum:2011-02-26 07:43:01
ahoj,koupil sem si wtcc ale vubec mi nejde spustit,ani nainstalovat,muze mi nekdo poradit.dik
[Odpověz]

Titulek: Re: WTCC
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-26 17:38:55
Ahoj, co ti to píše, nebo jakou chybu ti to hlásí?

Titulek: WTCC
Nick: (Travas) - neregistrovaný
Datum:2010-05-29 17:42:28
Zdarec lidi. Npaiště sem pls někdo ten cd klíč na hru nebo já nevím proč mi to nejde. Nebo nevíte někdo kde by se to dalo najít te ncd klíč?
[Odpověz]

Titulek: WTCC
Nick: (marcos) - neregistrovaný
Datum:2009-07-10 17:56:20
prosim,kde sezenu češtinu do WTCC diky poslete me odkaz na email:marcos00 dekuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-25 23:44:44
multyplaer ako ide pls
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pitrisanek) - neregistrovaný
Datum:2008-05-04 14:21:36
při instalaci stemu me pořád hlásí chybu pomozte mi je to orig. hra
[Odpověz]

Titulek: product code
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-16 18:49:16
Ahoj lidičky.Mam originalku hru a nejde my cd klič.Mohly byste my pls někdo ten klič poslat nebo mi poradit?Kdyžtak mi pište na Gumiczud@seznam.cz čus
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (vlada) - neregistrovaný
Datum:2008-01-24 12:56:57
dá se sehnat čeština k race wtcc game dík za odpovědi vladaptacek@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tony) - neregistrovaný
Datum:2007-06-25 14:51:57
nova wtcc liga: www.wtcc.blog.cz
[Odpověz]

Titulek: WTCC liga
Nick: (lu_lu) - neregistrovaný
Datum:2007-04-07 16:34:37
Ahoj, v tuto chvíli se rozjíždí liga téhle hry. Vše bude zpracováno na serveru www.gtcup.com, to znamená přihlášení se do ligy, popř teamu, budou zpracovány výsledky jednotlivých závodů, pořadí jednotlivců i teamů. Takže pokud by tě tohle oslovilo, napiš na emai: luhalu@seznam.cz nebo na icq 322727679. Ještě přiblížení pravidel, jezdí se fair play, difficult Pro, pravidla kromě nějakých tratí co se týče zkracování je na hře, případně bude dostatečně brzo před race upřesněno. Začíná se tohle úterý ve 20:30 Formát závodního víkendu: practice: 15 minut qualyfying: 30 minut Race: 2 x 80 % realu počasí Random
[Odpověz]

Titulek: WTCC
Nick: (Petra GTC) - neregistrovaný
Datum:2007-01-30 18:04:23
Bombastická hra, super závodění plech na plech. Snad jen ty zvuky mohly být lepší. Co se týče warez klíčů, což je patrné z těch žádostí níže, k ničemu vám nebudou pač na online serverech vás STEAM vykopne. Nehledě na to že se vám tu neupdatne na verzi 1.5, která přínáší optimalizaci fps a jiné... Kupte, neprohloupíte.
[Odpověz]

Titulek: WTCC
Nick: (Markus) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 19:40:30
stahl jsem si ji z netu a muzu potvrdit,ze je to fakt dobra hra... Nejvic se vyvedla odstrediva sila doporucuju!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: WTCC
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-15 06:10:06
To Markus: nedal by jsi presny link, odkud jsi stahoval ? Ja uz ji stahl 3x a ani jednu nemuzu spustit. Haze mi to, ze : Vstupni bod nebyl nalezen

Titulek: Re: WTCC
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2010-09-13 23:05:33
mohl bych se zeptat kde sto stáhl nebo jakej je key dik za odpoved odpovez mi pls na email maikl99@email.cz

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Race: The official WTCC Game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Race: The official WTCC Game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 16483x - statistika
Race: The official WTCC Game 74 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-11-24
Race: The official WTCC Game

Průměrné hodnocení z médií:

74.30 %

Min : 70 % Max : 84 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: SimBin Development Team
Distributor: Eidos
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 10
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %