Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Need for Speed: Underground 2 > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Need for Speed: Underground 2 79.00 %

Kde koupit ?

Microgames  238 Kč  
FunStore  240 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---88 %SCORE 130
LEVELPavel Prouza / Frix9/1090 %LEVEL 119
GameStar.cz ---92 %2005-02-14
GameParadise.cz ---92 %2004-12-02
GameParadise.cz ---83 %2004-12-02
Gamecenter (pozastaven) ---80 %2004-12-01
Doupě 9.3/1093 %2004-11-30
Bonusweb ---85 %2004-11-29
Sector.sk ---83 %2004-11-24
Czechgamer.com ---92 %2004-11-24
Gamesport ---92 %2004-11-23
Games.cz ---90 %2004-11-18
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.33 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.31 %

Počet hodnocení: 72
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 381 z 5973 Žebříček
PC: 127 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 6 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 31 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: need for speed underground 2
Nick: (hrac) - neregistrovaný
Datum:2011-12-30 17:27:28
Neznáte někdo KONKRÉTNÍ odkaz na stáhnutí (ověřený)? Pak bych se chtěl ještě zeptat. Mám nainstalovaný Windows 7 a když jsem instaloval Counter-Strike 1.6, měl jsem problém s kompatibilitou. Má s tím někdo takové problémy, že když instaloval NFSU2, tak měl problémy s kompatibilitou? Předem děkuji :)
[Odpověz]

Titulek: Re: need for speed underground 2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-31 00:02:06
Nikdo ti nepomuže ty nulo warezácká

Titulek: Re: need for speed underground 2
Nick: (hrac) - neregistrovaný
Datum:2012-01-01 16:18:28
Proč do mě valíš? Mám NB a nemám mechaniku a nemůžu si kvůli tomu kopit normal. verzi. Když jsem měl stolní PC, tak jsem si koupil NFSU 2. Tak do mě přestaň valit, když jsem ti nic neudelal...

Titulek: Vym jak na to
Nick: (Lucyen ) - neregistrovaný
Datum:2011-07-04 15:01:04
Ja mel ten sami problem mel sem vyhrane vsechny zavody z hruba v pulce kariery a dalsi se mi neotevrely je to proto ze mate male hodnoceni vzhledu taky sem to mel protoze treba se mi odemkly novy neony po podvozek blikaci a nelibily se mi tak sem si je nedal ale o musite protoze bez vzhledu se vam neotevrou foceni an dvd nebo casopis a to znamena ze neplnite smlouvu ja mam smlouvu s NOS vyrobce dusiku a mam ve smlouve nafotit 3 obaly na dvd proto se vam to neodemkne ty dalsi zavody nejdriv vylepsete vzhel jak jen to de i kdyz sem vam to nelibi pak nafotte dvd a pak se vam odemknou URL zavody ty vyhrajte a mate novou cast mapy je to na nic kdyz si an auto date neco co se vam hnusy ja vym mel sem nadupanou Audi TT cernou metalyzu cerveny podsviceni karbon dily a musel sem ji celou predelat aby se mi to otevrelo takze audina cerno zluta bliakci neony karbon dily sly do pryc vsechno pryc no ale jinak to nejde proste pak to muezte zase predelat az se vam to otevre. PS: V kolika % kariery se otevrou vyklapeci dvere a delena kapota prosim reknete piste na temnylikan@ seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Vym jak na to
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2011-07-04 23:51:24
Lucyen:Chodil si vůbec do školy?je to hrozný.Dej tisk*a ukaž to učitelce,jestli tedy nějakou máš.Možná Tě pochválí a ukáže Ti ještě prsa..

Titulek: Re: Vym jak na to
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-07-05 00:15:41
za toto mu ukáže tak maximálně hemeroidy na řiti

Titulek: Re: Vym jak na to
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-05 06:15:07
Jirka a ty jsi chodila do skoly, ze neumis kde se davaji mezery?

Titulek: Re: Vym jak na to
Nick: (ii) - neregistrovaný
Datum:2011-07-05 12:26:10
Co to meleš ty čuráku..

Titulek: Re: Vym jak na to
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-05 16:05:08
jirka, miluju tyhle lidi, nadavaji a sami pisou jak neandrtalci, trapaku

Titulek: sss
Nick: (kokos) - neregistrovaný
Datum:2011-03-06 23:57:36
cau lidi mam problem sem na 50% hry a prisla me sms ze mam vratit auto k autoprodejci a ze do te doby nemuzu zavodit....nevite nekdo co stim auta uz mam vlastni koupeny napiste mail na h.kovik@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: města
Nick: (ondrej) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 23:51:09
udělal jsem 64% a nemam ani zavody, ani mesto, nic. Nevim co mam delat. Projel jsem celé město a všechny obchody a nic. Jetli někdo víte jak z toho ven tak mi prosim pošlete odpověď na e-mail. Můj e-mail zní: ondrabrychta1@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: města
Nick: (Pette) - neregistrovaný
Datum:2011-02-18 00:13:56
Problém je v tom, že neplníš sponzorskou smlouvu. Zajeď do karosárny a dej maximálně možné změny karoserie, to samé v lakovně i ve speciálních dílech Mám teď ten samý problém a po výjezdu z karosárny mám pozvánku na focení DVD.

Titulek: nejde spustit
Nick: (balů) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 15:46:14
Zdravíčko, mám takový menší problém, hru v poho nainstaluju, dám spustit a objeví se mi tabulka s tím, že systém je nekompatibilní. Mám win 7 64-bit verzi. díky za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde spustit
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-08 16:19:02
No u starších her bývá problém jejich spuštění v nových operačních systémech. Já 7 nemám, ale zkusil bych si pohrát s kompatibilitou (pravým klikem..vlastnosti), spustit jako správce a pogooglit. http://forums.techarena.in/video-games/1312501.htm třeba zde se to řeší.

Titulek: Re: nejde spustit
Nick: (Pette) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 19:04:31
Klasika...hra je 32-bitová..

Titulek: Re: nejde spustit
Nick: (shipo) - neregistrovaný
Datum:2011-02-28 04:35:08
Tuším že hru je nutnu spoustit jako administrátor (mělo by statčit nastavit kompatibilitu s XP).

Titulek: Jak hrát po internetu.
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 19:59:40
Chtěl bych se zeptat co musím udělat pro to abych mohl hrát NFS Underground 2 po internetu. Díky za odpověd.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-21 00:36:04
ale jinak dost dobra parba
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-21 00:28:11
zdarek potrebuju poradit jak se prodvaji auta :(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pody) - neregistrovaný
Datum:2010-12-06 11:38:00
lidi jestli se nemuzete dostat do dalsi cast mapy , tak musite jet do karosarny nebo do specialnich dilu a musite mit lepsi vzhled , tak potom budete mit casopis a potom dalsi zavody .... a cestinu znam na www.ulozto.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-29 20:49:12
čau potřebuju poradit mam 64% karieri už sem zkoušel snad všechno a pořád tam nemam další závody a po městě ani nejezdí ostatní závodníci

Titulek: Re:  
Nick: (dusan) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 04:57:24
mam stejný problém, odjel sem 66% ze hry, mam odemknuté celé mesto (5 častí), mam uvolnených 100% dílú, ale nekteré sú aj tak uzamknuté a po odjetí posledního závodu tretí části mi došla smska, že hra je odehraná, v meste nejsú další závody, a že mam zajet do garáže pokad chcu jedzit další. Tak sem zajel do garáže a nic, co tam? tak sem si zebral nové auto vytunil všeckym dostupnym a furt nic, len pouliční honičky. Tak buĎ je chyba v tej hry, alebo žeby záležalo jakú obtížnost hraju? nehraju tú najvyšší a nemam zájem hrát na najvyšší znova od začátku. Má nekdo podobnú skusenosť ?

Titulek: Re:  
Nick: (mrtvá myš v chlebu) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 12:46:52
Kdyby neschopnost nadnasela,tak tu budete litat jak holubicky.

Titulek:  
Nick: (milkinek) - neregistrovaný
Datum:2010-05-01 16:16:41
Zdár...nemátetu někdo češnitnu do NEED FOR SPEED UDERGRAUND2............????????kdyštak napište na ICQ.431-411-256....Dííík
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-05-02 00:14:30
čeština ke stažení na www.cestiny.cz

Titulek: JAK DÁL??????????????
Nick: (Georg) - neregistrovaný
Datum:2010-04-09 21:32:34
Zdarec všem,mám dotaz-nevíte někdo,JAK otevřít ten poslední cíp dole na mapě??Už sem zkoušel hledat tajný závody,atd,ale pořád se ta poslední část neotvírá.PROSÍÍÍÍM jestli někdo víte,poraďte :-)) Moc díky
[Odpověz]

Titulek: nfs undeground 2
Nick: (medvidek) - neregistrovaný
Datum:2010-03-07 04:17:56
nej ze vsech dilu i shift se muze jit zahrabat co se tyce hratelnosti davam 99 ze sta
[Odpověz]

Titulek: Nejlepší
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 21:01:06
Jednoznačně nejlepší ze série NFS.Dnes jsem zašmátral v poličce a chytlavost starého dílu je neuvěřitelná.Dávám 94%
[Odpověz]

Titulek: ????????????
Nick: (filip) - neregistrovaný
Datum:2009-02-18 19:36:55
hele lidi můžemi někdo poradit jak zýskat nissan skyline nebo subaru? dištak semi ozvěte na email morena99@seznam.cz dištak dík :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sp) - neregistrovaný
Datum:2007-11-29 21:46:46
Prosim poradte mi. Rad bych ji hral po siti, ale nevim ktery server mam nainstalovat. Nebo mam udelat neco jineho, nejsem v tom moc zbehly. Diky moc za pomoc
[Odpověz]

Titulek: bhfbjhsdfjsef
Nick: (Niki) - neregistrovaný
Datum:2007-10-19 19:08:02
Need for Speed je velmi dobře spracovaná hra!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-15 21:17:22
proc je lepsi Underground 2 nes Most Wanted?????
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-15 21:14:49
mrknetese! http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.patcha.it/NFSU2/Puglia/MitsubishiEv oVIIIpTreQuart8.jpg&imgrefurl=http://www.patcha.it/NFSU2/NFSU2.htm&h=768&w=1024&sz=18 7&hl=cs&start=42&tbnid=OE-Zm6TDdTNzJM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3D%2Bmitsub ishi%2Bevo%2B8%26start%3D36%26imgsz%3Dxxlarge%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26hl%3Dcs%26lr %3D%26sa%3DN
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-14 22:17:21
cus!nemuze mi nekdo vysvetlit proc vsichni tvrdi ze originalka need for speed underground 2 je lepsi nes vypalena verze!?Kdystak se mi ozvete na:rkrcmar@sezam.cz diky!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (vojtoman)
Datum:2008-05-03 21:10:48
+65687468

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-02-05 11:00:00
kupte si originálni hru
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-14 21:55:23
proc originalni???

Titulek:  
Nick: (Martinátor-cz) - neregistrovaný
Datum:2005-02-10 11:00:00
největší pařba
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (rendy)
Datum:2006-08-14 22:08:32
jo to mas pravdu!!!!Skusil jsi Most Wanted????Underground 2 je lepsi vtom ze:Muzes tunit jednotlivi casti na karoserii,mas tam vic vinilu..................

Titulek: rychle a zběsile
Nick: neregistrovaný
Datum:2004-12-29 11:00:00
řekněte mi instalační kód
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dirty Harry) - neregistrovaný
Datum:2004-12-09 11:00:00
Nevíte prosím někdo INSTALAČŇÍ KÓD?Děkuju
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Need for Speed: Underground 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Need for Speed: Underground 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 38374x - statistika
Need for Speed: Underground 2 88 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2004-11-09
Need for Speed: Underground 2

Průměrné hodnocení z médií:

88.33 %

Min : 80 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %