Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Need For Speed Shift > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Need For Speed Shift (PS3) 86.25 %MOBIL - Need For Speed Shift (JAVA) 74.33 %XBOX360 - Need For Speed Shift (X360) 82.00 %MOBIL - Need For Speed Shift (iPod) 85.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMatěj Prell---89 %SCORE 188
LEVELVáclav Rybář8/1080 %LEVEL 183
GamesportMarek Škácha---85 %2009-10-03
Czechgamer.comMichal Burian---95 %2009-10-01
DoupěPetr Kolář9/1090 %2009-09-29
GameSite.skEjkej---90 %2009-09-29
Sector.skmatus_ace8.5/1085 %2009-09-28
Vokr.comEso9.5/1095 %2009-09-25
Hrej.czZdeněk Princ8/1080 %2009-09-21
GameParkxjohn---85 %2009-09-20
Eurogamer.czMarek Beniač9/1090 %2009-09-16
BonuswebDavid Sillmen---90 %2009-09-10

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/need-for-speed-shift-video-recenze/AUtor: Ondřej Broukal (Games.Tiscali.cz) / délka: 7m01s / hodnocení: 70%2009-10-02

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.83 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.61 %

Počet hodnocení: 23
Min. hodnocení: 11 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 419 z 5973 Žebříček
PC: 140 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 10 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 38 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Aston9Martin Hodnocení: 90 % Zobrazit recenzi 2009-09-25
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2009-09-13
GamePark2009-08-23
Czechgamer.com2009-08-21
Doupě2009-07-02
Hrej.cz2009-06-30
Bonusweb2009-06-30
Vokr.com2009-06-22
Hrej.cz2009-04-17
Gamesport2009-04-15
Hratelne.cz2009-04-07
Bonusweb2009-03-27
GameStar.cz2009-03-26
GamePark2009-03-20
Doupě2009-03-10
GamePlanet.cz2009-03-09
GameStar.cz2009-03-07
Games.cz2009-03-04

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 23:33:54
Já nic od NfS nečekal, ani to nsleduji jako nějakou řadu. Zahrál jsem a hodně mě bavili. Možnosti ovládání i řazení tam jsou krásně vyvážené. A ten kokpit, fakt špička stejně jako originálně vyřešený pohled z očí řidiče, který se maže, skáče dle vozovky..takže jezděte opatrně, protože v tom autě možná sedíte vy:)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nfisak) - neregistrovaný
Datum:2009-09-18 21:38:33
proste , musime brat ze je to pokrok a NJfisicko tento rok prekbapilo takze jako good game
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Need For Speed Shift
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Need For Speed Shift
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 42457x - statistika
Need For Speed Shift 88 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-09-17
Need For Speed Shift

Průměrné hodnocení z médií:

87.83 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Slightly Mad Studios
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 12
Počet preview: 17

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 90 %
Restart slavné, ale už dlouhou dobu ne moc dobré série se náramně povedl, a to i za cenu navýšení simulačních prvků na úkor těch arkádových. V Shiftu si každopádně jízdu užijete.
> Eurogamer.cz : 9/10
Díky široké škále nastavení se budou bavit snad úplně všichni, zážitek z jízdy je prostě parádní. Nebýt trochu problematické AI, nemám v podstatě co vytknout.
> GamePark : 85 %
Musíme říci, že jsme se u hraní bavily dlouhé hodiny. Na druhou stranu osobně mi byl asi přeci jen sympatičtější volnější styl v městských ulicích a honičky s policií, nové NFS totiž nemají s těmi předchozími opravdu nic společného.
> Hrej.cz : 8/10
Tváří se to jako simulátor, umí to být i arkáda a kromě líbivé grafiky dostanete opravdu perfektní dojem ze samotné jízdy a závodění obecně. O to jde především, nicméně škoda nedodělků v grafickém zpracování a občasných šaškáren jízdního modelu.
> Vokr.com : 9.5/10
Přináší jedinečné herní zážitky a parádní požitek z jízdy. Grafika i zvuk jsou na vysoké úrovni, hra drží při sobě a jako celek je prostě dokonalá. Arkádový model zůstal do jisté míry zachován, ale ten výrazný krok k simulaci, ten je přece jen vítanou změnou.
> Doupě : 9/10
Někomu může při hraní chybět řízná hudba, ženoucí jej až za hranice jeho možností, je však těžko představitelné, že by reální závodníci poslouchali na okruhu ještě něco dalšího, než jsou zprávy z boxů a vlastní motor.
> Sector.sk : 8.5/10
Dojmy sú umocnené skvelým pocitom z jazdy, no necítiť z hry rýchlosť. Skvele zvládnutej kariére dokáže sekundovať multiplayer, v ktorom sú hlavne duely zaujímavé a súťaženie tak je až do cieľovej roviny napínavé.
> Gamesport : 85 %
Need for Speed SHIFT je velkým odbočením od standardů série, ale o to více je zábavný. Hodně mi vadila až moc agresivní umělá inteligence, ale možná někomu jinému to sedne.
> Časopis SCORE : 89 %
Tohle je zásadní kousek mezi závodními hrami, a kdo si ho nezkusí, bude svým vnukům k smíchu ještě za 50 let. Bez ohledu na to, že ti, kteří chtěli nový "starý" NfS, se úplně nedočkali.
> LEVEL : 8/10
Postivá dezerce od arkádového vymetání měst k pečlivě zpracovanému okruhovému závodění. Shift vyzývá na souboj nejlepší z nejlepších.
> GameSite.sk : 90 %
Shift je vietor do plachiet, či už série NfS alebo celkovo závodných hier. Ponúka všetko, po čom hráč túži. Na PC rozhodne jeden z najlepších závodov spolu s GRID.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %