Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

MX vs. ATV Unleashed > PC > Závodní

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 145
LEVELOtakar Schön7/1070 %LEVEL 136
Časopis Doupě 7.8/1078 %Doupě 02/06
Gamecenter (pozastaven) ---64 %2006-03-12
Bonusweb ---70 %2006-03-03
Czechgamer.com ---81 %2006-03-02
Doupě 8/1080 %2006-02-22
Hrej.cz 6/1060 %2006-02-04
Games.cz ---77 %2006-02-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.22 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 81 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

75.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 75 %
Pořadí:

Celkově: 2665 z 5973 Žebříček
PC: 1194 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 69 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 224 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2006-01-19

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Pada hra
Nick: (tomas) - neregistrovaný
Datum:2015-03-16 19:07:14
Čau lidi. Taky mi to porad pada když dám start event. Program přestal pracovat :(. Napište mi prosim fogl.tomas@seznam.cz co s tim
[Odpověz]

Titulek: padani hry
Nick: (killer) - neregistrovaný
Datum:2011-04-29 02:11:47
ahoj potřeboval bych poradit co s tim, když zapnu hru facha dobře ale když chci jet nějakou trať tak mi to spadne a ukáže se mi že program přestal pracovat co s tim poraďte pls :) díky za odpověď Killer.
[Odpověz]

Titulek: Re: padani hry
Nick: (poradte) - neregistrovaný
Datum:2011-09-17 00:34:26
taky me to strasne padá ani to nespustim nevíte co s tim?jawa2505@seznam.cz

Titulek: Klávesnice se seká de asi o 2minuty dyl
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2010-06-02 00:11:45
Prosim porad´te co stim:-(
[Odpověz]

Titulek: metro2033
Nick: (sarda123) - neregistrovaný
Datum:2010-03-16 09:04:24
jak ji mam tu hru spustit
[Odpověz]

Titulek: nejde spustit
Nick: (RAS) - neregistrovaný
Datum:2010-01-21 21:03:57
pls poradte jak to mam spustit.nejde mi to spustit pls poradte a napiste na icq-570894297. Díky moc
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (makol) - neregistrovaný
Datum:2008-12-02 00:38:02
pls dajte sem link kde sa da stiahnut crac alebo mi poslite crac na moje icq 343830503
[Odpověz]

Titulek: nefacha
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2008-02-11 03:06:09
Mam vsechno jak ma bejt ale pri spusteni mi to spadne. Muye mi nekdo poradit? Kdyztak jestli bude chtit nekdo neco poslat.... moje icq 276329477
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (zilvuš) - neregistrovaný
Datum:2007-11-22 20:34:54
čus ..............potrebuji poradi, jestli je lepsi mtx mototrax nebo mx vs atv unleashed. Diky za radu
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (motocross man) - neregistrovaný
Datum:2007-12-08 00:13:24
Je lepší mx vs atv!!MTX není realný..!

Titulek: crack
Nick: (mates) - neregistrovaný
Datum:2007-11-01 00:10:22
cusky poslete mi prosim crack na Mx vs ATV icq 287123670 diky posilejte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (krawina) - neregistrovaný
Datum:2007-08-19 14:46:17
cau-...prosim poslete me cd klic na mx vs atv unleashed dik moc na krawina@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pls) - neregistrovaný
Datum:2007-06-10 18:27:13
sice spustím mx vs atv, ale motorka je skoro neowladatelná, musím gržet šipky mam chci zatočit strašně dlouho a potom se tam točím furt, takže se to nedá hrát, jestli někdo wíte jak tomu předcházet tak pls 309-866-525
[Odpověz]

Titulek: nejde spustit
Nick: (ooops) - neregistrovaný
Datum:2007-01-30 19:43:51
Zdravim, mam tuto hru, crack a klic jsem vygeneroval, bohuzel mi nejde ale spustit, spustim ji, ale hned spadne, aniz bych cokoli videl a pak uz jen odeslat chybu... V cem muze byt chyba? Diky za info na 300-690-339
[Odpověz]

Titulek: Odpovez
Nick: (cxcbxcb) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 13:28:59
prosim poslete mi nekdo crack na tuto hru mx vs atv moje cisloo icq je 469-722-222
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (VOJTAAA) - neregistrovaný
Datum:2006-10-26 23:22:33
prosim prosim poslete mi nekdo CRACK na tuhle hru mx vs atv...???moc vas prosim moje ICQ je 323778766
[Odpověz]

Titulek: crack pro mx vs atv
Nick: (colin3) - neregistrovaný
Datum:2006-10-08 02:14:43
prosim o sehnani cracku pro tuto hru a poslani na skype nick colinek3
[Odpověz]

Titulek: Re: crack pro mx vs atv
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-19 01:01:03
Prosim o crack na mx vs atv,děkuji ales.p@tiscali.cz

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
MX vs. ATV Unleashed
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



MX vs. ATV Unleashed
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 20977x - statistika
MX vs. ATV Unleashed 72 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-01-16
MX vs. ATV Unleashed

Průměrné hodnocení z médií:

72.22 %

Min : 60 % Max : 81 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rainbow Studios
Distributor: THQ
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %