Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Monster Garage > PC > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVELMichal Rybka4/1040 %LEVEL 114
Doupě 5/1050 %2004-04-21

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

45.00 %

Počet recenzí: 2
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 50 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

10.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 10 %
Pořadí:

Celkově: 5058 z 5973 Žebříček
PC: 2558 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 154 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 408 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-08-25 23:35:59
Může mi někdo říct jestli je na tuhle hru češtin a popřípadě kde se dá stáhnout . odpovědi mi prosím zasílejte na lovepoem@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: 3 mise splnena
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-08-02 19:42:55
lidi asi chcete poradit stim fyfukem taki sem nevedel ale dal sem to takhel asi vite ze v 7mem dnu se barvi auto a lepi nalepky tak tam ide koupit aji ten vyfuk kliknete na kosicek a date to prvni a na posledni strance je vyfuk
[Odpověz]

Titulek: Výfuk ve třetí misi
Nick: (deben) - neregistrovaný
Datum:2008-12-24 18:41:46
Ten vejfuk je proklatej taky mi to tam nejde dat udělal jsem vše co jsem měl ale ten vejfuk tam za boha nemůžu dát. je to prokletý. Chjo co mám dělat :o(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (toso224) - neregistrovaný
Datum:2008-11-04 02:08:04
co mam zrobit v tom druhom aute vsetko som zrobil a aj sa mi to dviha len sa to netoci treba tam zrobit neaku riadiacu tyc
[Odpověz]

Titulek: chjo
Nick: (Pattous)
Datum:2008-11-01 16:36:43
Ta hrra neni vubec tězka a je strasne kratka jo a ve 3 misi sezenete ten výfok kdyz to auto lakujete tak tam date ten nákupní košík (az 7 den) a tam je ten výfuk jako freebies a čeština není a asi ani nebude a komu nejde spustit 4 auto jako ta mise tak stahněte nejnovějši path tuším že je to ..MonsterGaragePatchtoV103.. tak nejak (bez tecek) kdybi byli nějake dotazi na tuto super hru tak se ozvěte ....Pattous......
[Odpověz]

Titulek: Re: chjo
Nick: (Mike) - neregistrovaný
Datum:2008-11-05 03:12:20
tak teda pls porad....ja sem se zasekl v misi jak mam udelat tu sekacku( je to myslim 6.) zkousel sem uz vsechny 3 moznosti ale nikdy mi nevyjdou penize..jak to mam teda udelat? chtel sem skusit cheaty ale nevim jak je zadat

Titulek: Re: chjo
Nick: (Palo) - neregistrovaný
Datum:2009-07-04 00:29:09
Cuss jsem v prvnim kole ..a auto mam kompletne predelane ale porad mi to piše že ne nevis co s tím??

Titulek: sk
Nick: (cicjak) - neregistrovaný
Datum:2008-09-30 02:43:23
potrebujem si stiahnut auto monster a kde sa objavy plis poradte piste na mato-456@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: cz
Nick: (Zool16) - neregistrovaný
Datum:2008-09-30 02:09:34
plis kdo mate cestinu na tuto hru skoro nic tam nechapem plis napiste mi na mail : zool16@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: ???
Nick: (sůša) - neregistrovaný
Datum:2008-08-22 19:26:05
Prosim poraďte mi proč když mám auto v první misi dodělané a skončí mi limit tak mi to napíše že jsem to nedodělal?? dal jsem tam vše: větší tlumiče, monster kola, rollcage, nádrž, sedačky a díly mám upravené.
[Odpověz]

Titulek: Re: ???
Nick: (tris) - neregistrovaný
Datum:2010-08-26 15:14:21
mám stejný problém!!!!

Titulek: patrikantos@centrum.cz
Nick: (Pattas) - neregistrovaný
Datum:2008-08-21 17:31:35
hoolla potřebuji savy pošlete mi je prosím na mail v předmětu nebo na ičko 490701864 díky moc
[Odpověz]

Titulek: bronco
Nick: (mustang218@azet.sk) - neregistrovaný
Datum:2008-03-24 15:39:01
preco ked som na 5 den zlozil skoro cele auto a na siesty den mi nedal secky diely a tak som to nemohol doskladat
[Odpověz]

Titulek: Čestina ?!
Nick: (:-)) - neregistrovaný
Datum:2007-03-05 16:33:47
OMG fakt k teto hre neexistuje cestina ? jestli ne tak to je VELKE skoda :d a jestli by mozna nekdo sehnal cestinu , coz pochybuju , poslal by mi ju na email? Pipl007@seznam.cz anebo pipl@unitedgaming.sk , díky predem .:)
[Odpověz]

Titulek: Otazka
Nick: (pittr) - neregistrovaný
Datum:2007-02-27 17:54:01
Čau lidi , prosím poraďte mi s 3 misí v Monster garage, kde mám sehnat ten výfuk , odpovědi prosím posílejte na pepo1000000@azet.sk . přdem Děkuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-26 23:33:21
lidicky prosim napiste mi sem co mam delat dal.sem v prvnim kole a z auta bronco odstrojim kola,tlumice a poloosu.ale nevim jka dal kapota mi nejde otevrit a nechapu co mam delat dal.dekuju
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (dan) - neregistrovaný
Datum:2007-02-14 18:54:07
kapotu otevřeš pravým tačítkem myši tak se to dělá i s jinýma věcma a pak oddělej všechno kromě motoru

Titulek: Re:
Nick: (denno) - neregistrovaný
Datum:2008-01-08 22:53:40
sevas najprv musis odvarit blatniky potom ti pojde kapota dole ako nic

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-30 18:27:11
výfuk ti mechanici neudělaj....pokud nemáš originál verzi hry...Dělá ti to crack....Je to prostě vada hry
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Pittr) - neregistrovaný
Datum:2007-02-27 18:13:08
A ked si crack stiahnem tak to pojde??a nevies kde si mozem stiahnut crack napis LINK prosim

Titulek:  
Nick: (mortien) - neregistrovaný
Datum:2006-08-30 23:20:48
pls nemuze mi nekdo poradit kde ve 3 misi sezenu vyfuk ???
[Odpověz]

Titulek: Prosím poraďte
Nick: (Mike) - neregistrovaný
Datum:2006-08-24 17:59:52
Čau lidi , prosím poraďte mi s 3 misí v Monster garage, kde mám sehnat ten výfuk , odpovědi prosím posílejte na vasamichal@seznam.cz . přdem Děkuji
[Odpověz]

Titulek: odpoved
Nick: (ales16) - neregistrovaný
Datum:2008-12-09 01:27:48
musis prepnou 7 den jak mas prestrikani auta tak tam si koupis vifuk jj neni zac kdyz ti to nepujde tak nevim mne to jde

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Monster Garage
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Monster Garage
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14895x - statistika
Monster Garage 45 z 100 Průměr z 2 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Monster Garage

Průměrné hodnocení z médií:

45.00 %

Min : 40 % Max : 50 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Invictus
Distributor: Activision
Distributor CZ: Není

Počet recenzí: 2
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %