Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

L.A. Rush > PC > Závodní

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---62 %SCORE 146
LEVELPavel Prouza / Frix3/1030 %LEVEL 137
Časopis Doupě 6.1/1061 %Doupě 3/06
Games.cz ---39 %2006-03-29
Hrej.cz 5/1050 %2006-03-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

48.40 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 62 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4943 z 5973 Žebříček
PC: 2478 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 149 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 401 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: L.A. RUSH
Nick: (mazo) - neregistrovaný
Datum:2008-02-03 17:10:55
nazdarek.. stale mam ten starforce, ako sa ho mam zbavit ?? chcem si tu hru uz konecne zahrat..ak to viem niekto odstranit tak mi prosil napiste na icq 204277531 diki moc
[Odpověz]

Titulek: L.A. Rush- CRACK !!!
Nick: (Chameleon) - neregistrovaný
Datum:2007-08-16 15:56:22
Caute decka ( ;-) )pls ak uz ste niekto nasli ten Crack na L.A. Rush tak dajte sem odkaz, alebo mi ho poslite na ICQ 268-258-198 (volam sa tam 'WaynE' )... dikes moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (GhostR!đer) - neregistrovaný
Datum:2007-08-02 18:07:01
to podle toho navodu nejde..... napiste tu nekdo, jak se to da rozjet PlS
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (starforce) - neregistrovaný
Datum:2007-05-19 15:20:25
je tam ta svine starforce at delam co delam porad se pres ni nemuzu dostat, a cracky no cd sou vsude vymazany tak kdybyste ho nekdo mel tak mi ho pls poslete na liko7@seznam.cz diky
[Odpověz]

Titulek: L.A. RUSH
Nick: (Klučina) - neregistrovaný
Datum:2007-03-28 03:30:09
Nazdarek Lidički potřeboval bych Crack na L.A. rush, PLS pošlete to na ICQ:497-560-692 předem DIKES
[Odpověz]

Titulek: cd
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-10-08 00:10:05
Ice-hele něco z angličity umim ale nemáš nakou stránku jak to spustit v češtině?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ice) - neregistrovaný
Datum:2006-10-07 21:36:45
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_la_rush.shtml tady i mate postup jak to spustit :-)
[Odpověz]

Titulek: cd
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-09-26 20:18:53
když chci to spustit tam se mi tam objeví něco cd že tam mam vložit cd přitom ho tam mam pls poradte
[Odpověz]

Titulek: Jak spustit
Nick: (Merszsys) - neregistrovaný
Datum:2006-03-21 11:00:00
Cusek lidi jestli nekdo vi jak spustit L.A. Rush tak mi to pyty napiste na xMacuraM@seznam.cz-..Me tam naskakuje nejaka blbost o cd.Dik cest
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak spustit
Nick: (mica) - neregistrovaný
Datum:2006-03-26 11:00:00
Ahoj.chci se zeptat jestli si to uz vyresil s tim spustenim hry.me to taky pise nejakou blbost o vlozeni cd a nevim si rady.porad!

Titulek: re: jako GTA ?
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-12-04 11:00:00
Podle popisu v Levelu a několika internetových stránek to bude arkádová akční závodní hra. Spíše než GTA se to tedy bude podobat NFS (možnost tunit,volné projíždky po LA...)
[Odpověz]

Titulek: konopník
Nick: (wendy) - neregistrovaný
Datum:2005-12-04 11:00:00
Ahoj,,jen se chci zeptat jestli tato hra je něco jako GTA San Andreas,,a že se vteto hře dá ovládat jedno postavičku se kterou se třeba dají zabíjet občany nebo že si mužu ukrást svoje auto???nebo jestli to je jen to že se tam dá jezdit jen v autě??děkuju,,odepisujte na zerr.w@seznam.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
L.A. Rush
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



L.A. Rush
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14367x - statistika
L.A. Rush 48 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-02-06
L.A. Rush

Průměrné hodnocení z médií:

48.40 %

Min : 30 % Max : 62 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Pitbull
Distributor: Midway
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %