Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Juiced > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Juiced (PS2) 61.67 %

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVELPavel Prouza / Frix6/1060 %LEVEL 127
GameStar.cz ---78 %GameStar 74
Časopis GameOn (zrušen) ---80 %GameOn 2
Časopis Doupě 7.1/1071 %Doupě 07-08/05
EscapeMag (pozastaven) ---75 %2006-03-26
Doupě 6/1060 %2005-08-17
HotGames ---60 %2005-08-04
hry.Sme.sk 2.5/550 %2005-08-01
Games.cz ---68 %2005-07-17
Sector.sk ---65 %2005-07-08
Gamezone (ZRUŠEN) ---74 %2005-07-07
Gamesport ---70 %2005-06-27
Bonusweb ---85 %2005-06-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.92 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

72.29 %

Počet hodnocení: 21
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3323 z 5973 Žebříček
PC: 1524 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 95 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 280 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Help
Nick: (Goofy) - neregistrovaný
Datum:2007-06-19 14:57:39
Lidi pls koupil jsem si tuhle hru ale chybí mi tam hodně písmenek třeba u slova pokračovat mám jenom p čo at.Nevíte čim to je?Dík za odpověd.
[Odpověz]

Titulek: volant
Nick: (amstel) - neregistrovaný
Datum:2007-01-03 22:34:52
neviete mi niekto poradit ako si mam nastavit na tom volant...nejak mi to nejde......diky za odpoved... :))
[Odpověz]

Titulek: Re: volant
Nick: (Lany) - neregistrovaný
Datum:2007-10-20 18:26:04
To by zajimalo i me taky diky za odpoved

Titulek: pomooooooooooc
Nick: (Peto) - neregistrovaný
Datum:2006-03-03 11:00:00
Cafte, potreboval by som pomoct... Stiahol som demo z netu, je to to 143MB ci kolko ma..su 3 verzie, no a ked demo spustim, tak mi vyhodi 'Windows sa ospravedlnuje za vzniknute potiaze a bla bla bla...' Neviete niekto ako na to? alebo kde je chyba?? Prosim piste na Petko138@atlas.cz lebu sem uz asi nedojdem..dik moc ?:))
[Odpověz]

Titulek: zpátečka
Nick: (hynn3k) - neregistrovaný
Datum:2006-01-07 11:00:00
zpátečka tam je ale na jiné klávese než brzda :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mi-ib) - neregistrovaný
Datum:2005-07-04 10:00:00
Občas mi chybí jedna věc... zpátečka. Nevěděl jsem že tuneři ji vymontovávají ze svých aut. 8-(
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Juiced
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Juiced
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12049x - statistika
Juiced 69 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-06-10
Juiced

Průměrné hodnocení z médií:

68.92 %

Min : 50 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Juice Games (R.I.P.)
Distributor: THQ
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 13
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %