Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Juiced 2: Hot Import Nights > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Juiced 2: Hot Import Nights (X360) 62.50 %PSP - Juiced 2: Hot Import Nights (PSP) 50.00 %

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 167
LEVEL 6/1060 %LEVEL 161
GameStar.cz 6/1060 %2008-02-13
hry.Sme.sk 6.5/1065 %2008-02-06
GamesWEB.sk ---70 %2008-02-06
GamePlanet.cz 7/1070 %2008-01-25
Bonusweb 62/10062 %2007-12-17
GamePark ---68 %2007-12-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

65.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.20 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3613 z 5973 Žebříček
PC: 1688 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 102 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 304 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hratelne.cz2007-08-07
hry.Sme.sk2007-07-31
Recenzeher.eu2007-07-09
Bonusweb2007-07-02
hry.Sme.sk2007-06-01
GamePark2007-03-25
Bonusweb2007-03-15
Hrej.cz2007-03-13

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: save
Nick: (romik) - neregistrovaný
Datum:2009-12-28 23:08:08
neví pls někdo kde bych sehnal 100 procent save nebo češtinu do hry mam u všeh závodu 100 procent a u jednoho 84 ale do teh zbívajícíh zavodu se nemužu dostat jsou zamklí a na jeden když kliknu tak se zavod oběví a hned zmizí nemužu se do něj dostat chybí mi poslední 3 etapy a mam dokončenou hru poraí my pls někdo díky
[Odpověz]

Titulek: Už mi to funguje
Nick: (www.nokia5320.websnadno.cz) - neregistrovaný
Datum:2009-05-19 20:21:06
Fakt dík za radu
[Odpověz]

Titulek: nefunguje mi to
Nick: (www.nokia5320.websnadno.cz) - neregistrovaný
Datum:2009-05-19 19:28:32
kdyz ten soubor dam do slozky s hrou a spustim ho dam load game tak se me tam nic noveho nezpristupnilo
[Odpověz]

Titulek: Re: nefunguje mi to
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-19 19:53:53
Musíš to dát přímo do adresáře kam se ukládají hry (zřejmě "savegame"), spustit hru, načíst profil "underpl" a poté by Ti mělo jít odemknout vše co budeš chtít.

Titulek: save
Nick: (www.noki5320.websnadno.cz) - neregistrovaný
Datum:2009-05-19 18:49:42
Nevite nekdo kde bych nasel 100% save do hry??
[Odpověz]

Titulek: Re: save
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-19 19:01:11
doporučil bych si otevřít z našeho menu "Cheaty" a prohlédnout si odkazy na trainery ktreré tam máme - skrývají i možnost odemknout si vše ve hře, což je zřejmě důvod proč se po 100% save sháníš

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Juiced 2: Hot Import Nights
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Juiced 2: Hot Import Nights
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17401x - statistika
Juiced 2: Hot Import Nights 66 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-12-00
Juiced 2: Hot Import Nights

Průměrné hodnocení z médií:

65.63 %

Min : 60 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Juice Games (R.I.P.)
Distributor: THQ
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 8
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %