Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FlatOut 2 > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - FlatOut 2 (PS2) 80.00 %

Kde koupit ?

Microgames  250 Kč  
FunStore  250 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---91 %SCORE 150
LEVELRadek Friedrich8/1080 %LEVEL 142
Časopis Doupě 9/1090 %Doupě 09/06
GameStar.cz 8.3/1083 %2006-11-27
GamesWEB.sk ---88 %2006-10-16
EscapeMag (pozastaven) ---92 %2006-10-14
GamePlanet.cz 8/1080 %2006-10-12
Hratelne.cz ---76 %2006-09-24
Galaxie.Name ---95 %2006-09-21
Sector.sk ---88 %2006-09-11
hry.Sme.sk 9/1090 %2006-09-04
Czechgamer.com ---95 %2006-09-04
Ostatní ------2006-09-01
GamePark ---94 %2006-08-19
Bonusweb ---88 %2006-08-16
Gamesport ---90 %2006-08-15
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9/1090 %2006-08-15
Gamezone (ZRUŠEN) 4.5/590 %2006-08-12
Hrej.cz 8/1080 %2006-08-10
Doupě 8/1080 %2006-08-01
Games.cz ---92 %2006-06-29
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---83 %20/2006

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.38 %

Počet recenzí: 22
Min. hodnocení: 76 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

93.78 %

Počet hodnocení: 55
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 438 z 5720 Žebříček
PC: 152 z 2996 Žebříček
PC/Závodní: 12 z 192 Žebříček
Vše/Závodní: 38 z 464 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2006-04-24
GamePark2006-03-26
Hrej.cz2006-03-23
Bonusweb2006-03-15
Bonusweb2005-12-22

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: flatout2 je super
Nick: (player) - neregistrovaný
Datum:2012-05-02 00:28:56
super hra flatout2 je super a chaety občas:-)
[Odpověz]

Titulek: sute
Nick: (8) - neregistrovaný
Datum:2012-01-09 23:46:44
koumáka
[Odpověz]

Titulek: olds 442
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-28 17:23:39
DRŠ HUBU OLDS R
[Odpověz]

Titulek: JUHJUH,KHGMGHKGOHGOHKGIHGO
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-28 17:21:35
JA UMÍM ZVAS VŠECH NEJLEPE FLATOUT KAŽDEHO Z VAS DAM BLBEČCI
[Odpověz]

Titulek: Re: JUHJUH,KHGMGHKGOHGOHKGIHGO
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-06 00:33:50
nejak se moc vychvaluješ kryple!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titulek: MILANA *
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-28 17:19:30
hej za hra jete si semnou jestli jo tak se jmenuju MILANA * NA DERBI CESTOVNÍ
[Odpověz]

Titulek: FO2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-16 15:20:46
pls nevite nahodou jestli se Flatout 2 da nainstalovat na windows sedmicky???? kdo vi tak diky
[Odpověz]

Titulek: Dany Tommy Rucky
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-14 03:12:13
JJ JASNĚ
[Odpověz]

Titulek: olds 442
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-14 03:11:31
plati zatim cs a vitvoř server ja ktobě zajdu ok
[Odpověz]

Titulek: Re: olds 442
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2011-07-14 17:44:15
Píše se VYTVOŘ.Vytiskni si to a ukaž učitelce.Pokud nějakou máš..

Titulek: Dany Tommy Rucky
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-14 03:10:31
Tak jo plati ok pot tet na flatout 2 ok plis bereš
[Odpověz]

Titulek: vvvv
Nick: (olds 442) - neregistrovaný
Datum:2011-07-14 03:09:13
je čau Dany Tommy Rucky jak to de ja pro tebe dnes zajdu ven a pujdem k le cafku ok už se tešim olds
[Odpověz]

Titulek: bn
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-14 03:05:37
eniki beniki ceciki ce všechni prsa sou krasné eniki beniki ceciky de všechni kozy sou krasné mame radi mali i velki 1 to neni promně 2 středně 3 to je promně eniki beniki ce všechni prsa jsou krasně eniki beniki ceciki de všechni prsa jsou krasně milujeme abc eniki beniki ceeciki de všechni prsa jsou krasné eniki ceciki de všechni prsa jsou krásnééééééééééé
[Odpověz]

Titulek: Dany Tommy Rucky
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-14 02:57:02
cs všichni nevite jak dat do flatout 2 dlouhé jmeno plis gdo facebook až si mně přidá jmeno Dany Tommy Rucky a na fb si mě přidej te si mně poke ca me o flatout plis a nevite jak dat na flatout 2 až bich jezdil na flatout uplně richle plis povjeste prosím
[Odpověz]

Titulek: c
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-14 02:47:41
nevi negdo jak dat do flatout 2 cheat na nerozbitnost
[Odpověz]

Titulek: Re: c
Nick: (janhonz)
Datum:2012-04-09 15:08:10
Jdi na pole s hvězdičkou a pak zase pole s hvězdičkou a tam napiš velkym ten čet.A pak by to tam mělo zůstat.Pokud sem to dobře pochopil

Titulek: 21
Nick: (21) - neregistrovaný
Datum:2011-05-31 01:57:55
prosim oklic ke hre
[Odpověz]

Titulek: patch.1 BFS
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-15 22:51:42
když jsem si nainstaloval FlatOut 2 nenašel jsem patch.1 BFS co mám dělat abych ho měl
[Odpověz]

Titulek: FlatOut 2 > PC > Závodní
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-25 18:40:01
po instalaci z dvd do pc a při následném spuštění je vyžadováno vložení dvd
[Odpověz]

Titulek: cd klíč
Nick: (dee dee) - neregistrovaný
Datum:2010-02-02 23:35:40
cau potreboval bych cd klíč do flatout2 nemuzu ho nikde sehnat plz na martynfort@seznam.cz dík
[Odpověz]

Titulek: nový fo2 clan
Nick: (clan) - neregistrovaný
Datum:2009-11-23 20:09:45
čau, rozjíždíme clan flatout 2 , prosím přidej se ( pošli to všem přátelům)(pokuď možno):) www.existus.7x.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dom) - neregistrovaný
Datum:2009-06-27 15:25:13
Prosim vas koupil jsem orig. a chce to po mne klic ale na obalu nikde neni mohl by mi ho nekdo poslat na email:DomTorreto@email.cz nebo na skype: Bryan O´Conner. diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tomino) - neregistrovaný
Datum:2009-05-15 02:12:54
Zdravím vás, potřeboval bych helpnout.. mám nainstaovane flt out 2.. a normalne jede. když jsem na trati.. odstartuje se .. tak proste nevidím auto , ani trat..jen bilou, nebo zelenou, nebo černou obrazovku ..pomuzetemi ..diky.. vždycky mi to na pc jelo.. v pořádku .. díky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-15 02:23:42
Pokud už Ti to tedy dříve na tom samém PC šlo, zkus nainstalovat nové ovladače grafiky, popř. Ti to mohlo začít blbnout právě těmi novými (třebas neoficiálními) ovladači grafiky a mohlo by pomoci nainstalovat starší.

Titulek:  
Nick: (Poradte!!!!) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 17:09:22
Nainstaloval sem flatout2 (mam origo) a chybi mi soubor fo2a.bfs a nejde mi to zpustit nevite co s tim mam delat???
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (někdo) - neregistrovaný
Datum:2008-10-04 02:46:17
hej máš icq já ti ho pošlu bez něj to totiž nepujde

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-04 03:06:03
1,82 GB posílat po ICQ? You´ve made my day :-).... zkus ještě přeinstalovat nebo v nejhorším reklamuj, měli by ti zdarma poslat nové médium

Titulek:  
Nick: (marek) - neregistrovaný
Datum:2007-12-08 18:24:03
Heled včera jsem si nainstaloval hru flatut 2.A když už mám jet tak nic nevidím akorát tam mám bílou obrazovku mohl bis mi poradit jak na to.Fakt dík.Tak čau lidi.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (unknown) - neregistrovaný
Datum:2008-02-06 02:31:03
jo tohle mě dělá taky. a nevím co s tím.

Titulek:  
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2007-12-08 16:31:27
Heled možná by bylo lepší kdyby ste si koupili abc! Datum kdy vyšlo 4.12.2007 tam mají zdarma dárek Flatout 2 s češtinou za 49Kč.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (The Witcher) - neregistrovaný
Datum:2007-12-17 21:12:40
Čau hele nejspíš máš blbou grafičku a nebo nevim spíš máš v prdeli grafárnu. Ps.: píše se flatout a ne flatut!!!

Titulek: Re:
Nick: (The Witcher) - neregistrovaný
Datum:2007-12-17 21:14:17
Je sorry to sem nepsal tobě petře, ale markovi.

Titulek:  
Nick: (Miky254) - neregistrovaný
Datum:2007-11-30 07:22:50
ahoj lidicky prosim vas reknete mu nekdo kde stahnu cestinu do flatout2 moje icq je 473-999-866
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2007-11-19 00:21:02
je to super hra kupte si ji s ABC za 39 korun zdarma 4.12.2007
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2007-12-08 16:34:54
TO abc stojí 49Kč. Jo takže těch 39Kč je špatně.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-12-06 01:05:06
jenže hry z abc se prodávají odděleně od časopisu takže to napsal dobře že stálo 39 .....

Titulek: BFS
Nick: (LoL oF DeatH) - neregistrovaný
Datum:2007-10-22 03:24:20
http://flatoutjoint.com/index.php?option=com_remository&Itemid=27&func=startdown&id=3 26
[Odpověz]

Titulek: flatout
Nick: (kamil) - neregistrovaný
Datum:2007-08-27 16:32:09
prosím mohl bys mi napsat jestli znáš klíč do flatout jedničky
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (HHHH) - neregistrovaný
Datum:2007-08-24 19:25:20
Ho.Prosímtě moh bys mi poslat crack+cd key?Dík moc my Icq and email 325-354-995 email:jakubpastrnak@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: kadlecjozef@seznam.cz
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-19 19:25:54
díky za češtinu
[Odpověz]

Titulek: flat out 2
Nick: (kadlecjozef@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-07-18 00:07:14
ahoj lidi mohl by mi někdo poradit kde můžu stáhnout češtinu do hry flat out 2
[Odpověz]

Titulek: Re: flat out 2
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-30 07:33:52
tady to mas http://bonusweb.idnes.cz/download/stare/article.old.idn?filename=/cedic/f/fallout2cz1 02.exe

Titulek: Moufa@email.cz
Nick: (Moufa@email.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 15:49:44
cus, prave jsem to dohtahal prez torrent a je to v nejakym debilnim formatu BFS muzete mi nekdo prosim poradit kterej programek tohle precte???
[Odpověz]

Titulek: Re: Moufa@email.cz
Nick: (unknow) - neregistrovaný
Datum:2008-01-15 18:59:54
http://flatoutjoint.com/index.php?option=com_remository&Itemid=27&func=startdown&id=7 5

Titulek: Tobias5@seznam.cz
Nick: (Tobik)
Datum:2007-06-29 19:52:14
prosím pošlete mě klíč do flatout2 na email Tobias5@seznam.cz díky
[Odpověz]

Titulek: CRACK
Nick: (Hulicmiso) - neregistrovaný
Datum:2007-06-17 17:19:05
Cawte mohol by mi dakto poslať crack na flatout2? moj mail je Hulicmiso@azet.sk vopred vám ďakujem
[Odpověz]

Titulek: flatout 2
Nick: (zoomprojekt) - neregistrovaný
Datum:2007-05-27 02:03:10
mam tu hru z torrentu a stahnul jsem knihovny s obsahem fo2a.bfs fo2b.bfs a fo2c.bfs a nevim co dal pes deamona to nejde nacist
[Odpověz]

Titulek: 86.74% je málo
Nick: (Mike) - neregistrovaný
Datum:2007-04-05 04:58:50
No podle mě by měl flatout 2 dostat tak 93= protože za multiplayerové spracování,grafické,hudba,tvorbna tratí a jezci
[Odpověz]

Titulek: flat out
Nick: (rio) - neregistrovaný
Datum:2007-04-02 22:41:43
Potřebuju poradit. Koupilk jsem orig. Flat out ale nevím kde najdu CD klíč. Na obalu nikde není. Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: flat out
Nick: (Lebeda) - neregistrovaný
Datum:2008-02-01 02:33:39
to si delas prdel? jestli to je origo tak to zadnej cd key neche :!

Titulek: majolik@seznam.cz
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2007-03-16 20:25:50
prosím pošletemě klíč do flatout2 na email díky
[Odpověz]

Titulek: klíč do flatout 2
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2007-03-16 00:14:56
prosím pošli mě klíč na email na majolik@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Flat Out 2
Nick: (Drbna) - neregistrovaný
Datum:2007-03-09 16:24:01
Dam češtinu do Flat Out 2 a crack ... pište na e-mail : danny_x@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (David B.) - neregistrovaný
Datum:2007-01-24 01:29:12
Kde najdu klíč ke hře FLATOUT.Na zadní straně manuálu není.Děkuji
[Odpověz]

Titulek: recenze
Nick: (montana_cz)
Datum:2006-12-27 19:31:15
Mezi recenze muzete take vlozit recenzi z www.racetolive.com http://www.racetolive.com/index.php?page=article&action=article&article_id=22
[Odpověz]

Titulek: auta
Nick: (jirka) - neregistrovaný
Datum:2006-10-20 17:32:52
ahoj pls rekne mi nekdo kdy dostanu auta u kazde kategorie posledni (venom,inseta,bullet gt
[Odpověz]

Titulek: Nejede mi
Nick: (Jack06) - neregistrovaný
Datum:2006-10-11 19:19:11
Prosím koupil jsem si tuto hru a chtěl bych ji hrát na dvou počítačích v domě, ale nefaká mi to ten ochranný systém mi nevezme jak virtuální z iso tak pálené cd. Nevíte o nějakém cracku nebo tak něčem??
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejede mi
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-10-11 19:56:34
Pokud ji máš skutečně koupenou tak přeci crack nebo tak něco nepotřebuješ ne ? :)

Titulek: Re: Nejede mi
Nick: (Ladas) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 20:16:22
Pokud to chces hrat na dvou strojich zaroven, tak potrebujes dva originaly ;)

Titulek: Re: Nejede mi
Nick: (Filip) - neregistrovaný
Datum:2009-01-19 04:22:23
HEj, Ladas co vykladas za chobotiny? muzes to normalne nainstalovat treba na 20 pocitacu, ale ke spusteni te hry potrebujes to origo. Das ho do mechaniky, zapnes hru a muzes ho zase vyndat. Ale pokud to crac/knes tak uz to origo nepotrebujes. Ste lamy lidi...

Titulek: Zasek
Nick: (Scream) - neregistrovaný
Datum:2006-10-08 17:31:51
Zdravim, mam stahnutej image, nainstaluju vsechno slape dokud nerozjedu zavod ten se mi vzdycky sekne, nekdy hned nekdy po pul minute, ale vzdy, nevite nekdo co s tim? to samy mi delala jednicka, uz sem z toho fakt zoufalej
[Odpověz]

Titulek: Re: Zasek
Nick: (Drba) - neregistrovaný
Datum:2007-03-09 16:27:43
To máš pojebanej image .. ja ti pošlu crack (jestli chceš)

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-07 13:31:32
čau nevíteněkdo jak nastavit zvuk protože mi to hraje bez basaku a neni to ono mam 5,1
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Power) - neregistrovaný
Datum:2006-10-03 21:12:27
Caute kto si chce zahrat cez hamachi ? 2Flatout2 heslo flatout pripojte sa a zahrame si
[Odpověz]

Titulek: Hamachi
Nick: (Maty) - neregistrovaný
Datum:2006-10-01 19:02:12
Je nějaký problém s hraním po hamachi ... btw. ja se s kámošem pořád nevidím na lan ani když založím já či naopak. ??????
[Odpověz]

Titulek: help nebezi
Nick: (Jindrs) - neregistrovaný
Datum:2006-09-17 18:36:10
Vse se mi spusti normalne ale kdyz mam zacit hrat tak mam bilou obrazovku:-( cim to????
[Odpověz]

Titulek: help nebezi
Nick: (Jindrs) - neregistrovaný
Datum:2006-09-17 18:36:06
Vse se mi spusti normalne ale kdyz mam zacit hrat tak mam bilou obrazovku:-( cim to????
[Odpověz]

Titulek: FLATOUT 2
Nick: (Burýsek) - neregistrovaný
Datum:2006-09-04 13:22:29
Sosnul jsem někde verzi, která má 4 sobory a to tyto: FLATOUT2.B00, FLATOUT2.B01, FLATOUT2.B6I, FLATOUT2.B6T. Nevíte proboha někdo čím to rozpakovat ? Už mi bylo porazeno že BFS Unpackem, ale tím mi to nejde, protože nemůže najít žádné .BFS soubory. Pls poraďte, moc díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: FLATOUT 2
Nick: (Tommy.86) - neregistrovaný
Datum:2006-09-12 00:25:57
bohuzel jestli to budes chtit rozjet, budes potrebovat programek Blindwrite a taky dvdvypalovacku.. nejde to nacist ani jako image, proste jedine vypalit a hrat.. ja nemam dvdpalicku, tak sem si stahnul jinout verzi pres torrenty a sem spokojen :)

Titulek: Re: FLATOUT 2
Nick: (John Lamb) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 05:29:13
Musis si stahnout Deamon 4.06 HE, tam to nactes v poho i instnes a hrajes, ja takhle nemohl rozfachat NFS Carbon a ted je mastim o 106 :) Mej se cao

Titulek: Re: FLATOUT 2
Nick: (ritni otrov k nosu) - neregistrovaný
Datum:2007-08-17 19:48:37
moulove to nejde nainstalovat ten vas deamon tool prasivci

Titulek: Instalace
Nick: (Roman) - neregistrovaný
Datum:2006-09-01 00:35:46
Zdarec, nevim jak mam hru nainstalvat. Poradte pls
[Odpověz]

Titulek: Re: Instalace
Nick: (Tommy.86) - neregistrovaný
Datum:2006-09-12 00:31:28
jestli sis stahnul nejaky image, ktery konci na .bin nebo .iso, .mdf nebo dalsi, staci nacit do virtualni mechaniky (treba pomoci alcohol 120) nainstalovat a hrajes :)

Titulek: tuning
Nick: (vojcek 007) - neregistrovaný
Datum:2006-08-27 19:16:33
jde ve hře flatout 2 tunit auta dík za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re: tuning
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-27 22:38:46
hoj, jo jde zde tunit, např: převodovka, spojka, turbo, tlumiče, brzdy, pneumatiky...

Titulek:  
Nick: (Fabik) - neregistrovaný
Datum:2006-08-24 07:16:40
Skvela hra, skvele pobaveni, skvela grafika, skvela hratelnost a male naroky na PC v pomeru z grafikou.. Myslim si ze super hra... Skvelej napad. A za tu cenu? No pardon :o) nekupte to :o) I ja sem si ji sel koupit :o))
[Odpověz]

Titulek: best
Nick: (spirt) - neregistrovaný
Datum:2006-08-23 15:50:19
muj nazor je takovej, je to nejlepsi zavodni hra :), ale je to jen muj nazor
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (štrálík) - neregistrovaný
Datum:2006-08-18 22:02:38
je na tom dobra grafika
[Odpověz]

Titulek: SMAŽBA
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-08-17 14:34:45
FlatOut 2 se nevirovna zadna crach zavodni hra us to mam doma a je to kruta smažba :-)
[Odpověz]

Titulek: to Vojker
Nick: (PigNick) - neregistrovaný
Datum:2006-08-15 01:37:13
Jen tak na okraj, hra neni od Nemeckeho tymu ale od Finskeho.
[Odpověz]

Titulek: nejlepší auta
Nick: (Vojker) - neregistrovaný
Datum:2006-08-07 02:07:22
Podle mě je to druhá nejlepší hra vůbec a na demolici první. První je Toca race driver 3 nejdokonalejší závodní simulátor vůbec i demolici tam má pěknou ale Faltoutovy se nevyrovná. Vsadim se že kdybi hra nepocházela od Německého týmu (Tuzemského) tak by byla nejméně třikrát dražší. Stejně jako u Boiling pointa kde nasadili laťku vysoko a stejnak stojí pouze 300Kč. (je od Ukrajinských vývojářů) No a v neposlední řadě taky má zásluhu na nízké ceně taky distributor do ČR TOPCD který má především hry levného typu (budgetovky)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Peety) - neregistrovaný
Datum:2006-08-03 11:52:29
Tady píšou že už to višlo ale já sem to jestě nikde neviděl, tak se chcu zeptat kde to koupím?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-03 14:52:59
Zatím to vyšlo jen v US ... k nám se hra dostane 10.8.06 a můžeš si ji předobjednat např. přes odkazy co jsou o něco výše.

Titulek: nj
Nick: (Alpha-X) - neregistrovaný
Datum:2006-07-19 03:03:51
podle me sou taky hodne dobry hlavne maji bliz k realite :) ne jako kamarad NFS
[Odpověz]

Titulek: Flatout2
Nick: (REGIGooF) - neregistrovaný
Datum:2006-02-16 11:00:00
Cawte vsetci fanusikovia flatoutu dal som sem link na screene a popis FLATOT2 http://games.tiscali.cz/search/index.asp?sekce=0&nadpis=1&co=flatout PS:Flatout su podla mna najlepsie auta.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FlatOut 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FlatOut 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 66057x - statistika
FlatOut 2 87 z 100 Průměr z 22 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-08-01
FlatOut 2

Průměrné hodnocení z médií:

87.38 %

Min : 76 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bugbear Ent.
Distributor: Vivendi
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 22
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5719
Recenze: 23638
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1153
Návody: 1763
Cheaty: 4202
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2577
Youtube video: 2872
Průměrné hodnocení z
23024 recenzí: 71,761 %