Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

F1 2013 > PC > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.czlindros88cze8/1080 %2013-12-15
BonuswebDavid Sillmen---79 %2013-10-28
ZingMichal Burian7/1070 %2013-10-22
Konzolista.czmadness8/1080 %2013-10-22
Games.czVáclav Rybář6/1060 %2013-10-09
Eurogamer.czMichal Jonáš6/1060 %2013-10-04

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.50 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 2735 z 5973 Žebříček
PC: 1232 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 76 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 234 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: NikkiOvexy
Nick: (NikkiOvexy) - neregistrovaný
Datum:2019-02-15 05:59:22
Verona is located in the north Italy, it was founded by Roman in the internal meander of Adige river and with its two houndres years of history is one of the most important destination for everyone who loves literature,culture and history.Verona hostes many roman structures such as the Arena,Arco dei Gavi,Porta Borsari and Porta Leona. Morover medieval buildings as Castelvecchio,Arche Acaligere,Juliet’s House and Lamberti’s Tower contribute in creating a magic atmosphere; however the charm peak will be reached on Ponte Pietra with its wonderful landscape which give extra value to the city. Verona is easy to reach, not so far from Garda Lake (30 km), you need only to take one Atv Bus from Sirmione,Lazise;Bardolino,Malcesine,Peschiera,Riva del Garda,Brenzone,Torri del Benaco and Desenzano to come here and to enjoy our citysightseeingIn addition the train station is only 1 km aloof from the city center; also Villafranca airport is only 15 km distant. Moreover Verona offers a wide range of choices considering restaurants,bars and shops but you should try our ice cream from Gelateria Ponte Pietra and Savoia. Returning to our main theme, you can visit all Verona by walking or by bike, anyway the best way to appreciate Verona is by Segway to save your time and energy a two-wheeled self-balancing, battery-powered electric vehicle. Don’t lose this possibility. Verona Italy: Riding a Segway PT inside the second largest Roman city! From the perfect “Roman” warp of the streets, squares, walls and the Arena amphitheatre, to the pure “Romanic” and “Gothic” style of the beautiful churches and monuments you may visit during the tour. Let’s be ready to discover the most beautiful and interesting part of the city, the most ancient, facing south and cradled by a bend of the river. After we get to know our Segway PT, from viale Colonnello Galliano – parking and meeting point for the training – we reach Porta Palio and ride past the roundabout along the cycle path facing Porta/via Piccoli. Another easy cycle path leads us straight to Castelvecchio, a residence of Della Scala family, whose internal restoration is a marvellous example of contemporary architecture. Riding our Segway PT we cross the Della Scala bridge and pause in the park on the other bank of the river, to enjoy a view on the bridge and castle. Afterwards we cross corso Castelvecchio to get onto via Roma to reach piazza Bra and the Arena. Exciting moments of deep romanticism may be lived thanks to our Segway PT that will lead us until Giulietta’s House, in via Cappello. Mercato Vecchio’s court, Piazza dei Signori and Arche Scaligere will follow, until Santa Anastasia and piazza Erbe (Verona’s Roman forum). Tour proceeds Under the “portoni” of Corso and Porta Borsari (ancient collection point of the bishop’s duty) and back, on the stradone Porta Palio.
[Odpověz]

Titulek: NikkiOvexy
Nick: (NikkiOvexy) - neregistrovaný
Datum:2019-02-08 23:28:24
Private tours in the city of Verona. At Tour Travel & more we offer private tours as well as private transfers in Verona and it’s surroundings. We offer our customers the possibility to get to know the most emblematic sites of Verona, the city where Romeo & Juliet was setted and which has also been declared as a World Heritage Site due to it’s fantastic historical buildings. During your private experience with us you will be able to get to know the musts of this wonderful city with the best private official tour guides! https://segwayverona.regiondo.com/segway-historic-tour-in-verona
[Odpověz]

Titulek: NikkiOvexy
Nick: (NikkiOvexy) - neregistrovaný
Datum:2019-02-08 23:28:23
Private tours in the city of Verona. At Tour Travel & more we offer private tours as well as private transfers in Verona and it’s surroundings. We offer our customers the possibility to get to know the most emblematic sites of Verona, the city where Romeo & Juliet was setted and which has also been declared as a World Heritage Site due to it’s fantastic historical buildings. During your private experience with us you will be able to get to know the musts of this wonderful city with the best private official tour guides! https://segwayverona.regiondo.com/segway-historic-tour-in-verona
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
F1 2013
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



F1 2013
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5778x - statistika
F1 2013 72 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-10-02
F1 2013

Průměrné hodnocení z médií:

71.50 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 6/10
Slavná jména ještě dobrou hru nedělají. Zvláště na letošním ročníku je prostě už jasně patrné, že se studio soustředí na novou generaci konzolí, přičemž F1 2013 nyní jakoby vyšly jen z povinnosti. Už minule bylo novinek naprosté minimum a letos? Kdyby nebylo rozkouskovaného a placeného klasického režimu, tak ani není o čem mluvit, když má hra navíc stále plnou skříň kostlivců nedodělků a chyb, které tam chrastí už dlouhá léta. Nové formule tak můžeme doporučit pouze nováčkům, či jezdcům, které hodně láká jízda s klasikami. Ta ztráta invence a nápadů letos na známce prostě musela b&
> Games.cz : 6/10
Přechodný ročník, který jede na benzínové výpary a spoléhá na shovívavost fanoušků. Přítomnost klasických monopostů z bohaté F1 historie a stále (stejně) solidní jízdní model obrušují hrany zklamání. Ovšem jen v případě, že nejste vlastníky loňské verze.
> Zing : 7/10
Sečteno podtrženo, F1 2013 představuje skvělý mix mezi arkádou a simulátorem. Pokud patříte mezi fanoušky a baví vás závodní hry, pak vám F1 2013 doporučuji. Ostatní udělají lépe, když počkají na next-gen verzi F1 2014.
> Konzolista.cz : 8/10
Sečteno podtrženo, F1 2013 je důstojným nástupcem předchozího ročníku série. Jeho největšími přednostmi je celkově vylepšené technické zpracování, klasický retro mód a obohacený Proving Grounds mód. Jako vždy potěší i simulace kariéry a oficiální licence úplně všeho, co nějak souvisí se závody F1. Z předchozích ročníků si ale série nese i některé neduhy jako třeba příliš přísného rozhodčího či strojovitou AI. Nic to nemění na tom, že F1 od Codemasters je stále nejlepší simulací závodů F1. A jak začátečník, tak majitel předchozího ročníku v F1 201
> Bonusweb : 79 %
Vynikající závody, které si drtivá většina fanoušků F1 bude dlouho užívat. Ve větěině případů je ale nerozeznáte od loňské verze.
> XboxWeb.cz : 8/10
F1 2013 je rozhodně nejucelenějším a nejpropracovanějším dílem série, ovšem kromě loňského ročníku taky nemá žádnou konkurenci. Nicméně se jedná o povedený titul, který fanoušky Formule 1 naplno pohltí a snaží se, aby zajímavý i letos, takže pokud jste loni formule vypustili, tak teď je načase to napravit. Jsme zvědavi, co si pro nás Codemasters připraví příští rok, kdy F1 vstoupí i na pole next-gen konzolí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %