Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

F1 2011 > PC > Závodní

Kde koupit ?

FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMatěj Prell---90 %2012-01-07
Game pageJirka Štalmach / Nobody---80 %2011-10-29
hry.Sme.skJán Kordoš8.1/1081 %2011-10-17
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski8.5/1085 %2011-10-17
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---83 %2011-10-05
Recenzeher.euMichal Pospíchal8/1080 %2011-10-05
Sector.skspacejunker7.5/1075 %2011-09-28
ZingJakub Hladík8/1080 %2011-09-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.75 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1106 z 5973 Žebříček
PC: 443 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 29 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 95 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Čestina F1-2011
Nick: (JKIUIJH) - neregistrovaný
Datum:2013-01-15 01:05:27
Prosím neví někdo kde seženu Čestina F1-2011
[Odpověz]

Titulek: Re: Čestina F1-2011
Nick: (dedek) - neregistrovaný
Datum:2013-01-15 01:35:52
Ve špitále

Titulek: Uložení
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-16 16:23:00
Jak mám uložit kariéru? Předem děkuji za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Čeština pro F1 2011
Nick: (fitti) - neregistrovaný
Datum:2012-04-17 17:21:44
Čeština ke stáhnutí na : http://www.ulozto.cz/xgt9Sj2/f1-2011-cestina-rar
[Odpověz]

Titulek: upgrade F1 2011 na 2012
Nick: (Fitti) - neregistrovaný
Datum:2012-03-28 20:25:49
Velice dobré stránky pro úpravu hry na sezonu 2012 : http://www.f1pole.de/f1-2010/f1-2011-saison-update-2012-vol-1-0.html
[Odpověz]

Titulek: upgrade F1 2011 na 2012
Nick: (Fitti) - neregistrovaný
Datum:2012-02-05 15:41:29
http://www.racedepartment.com/content.php a další vychytávky jako kola, auta, tratě a další lze nalézt na této stránce.Stačí se zaregistrovat přejít na Forums - F1 2011 game a poté na - F1 2011 Mods a užijte si nové věci do této hry.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
F1 2011
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



F1 2011
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11691x - statistika
F1 2011 82 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-23
F1 2011

Průměrné hodnocení z médií:

81.75 %

Min : 75 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 8/10
F1 2011 je opravdovým hitem. Změny v pravidlech pomohly hře i její reálné předloze. Proto se, zřejmě právem, bojíme případné F1 2012, protože na letošním díle není (skoro) co zlepšovat. Autoři WRC by se měli inspirovat…
> Sector.sk : 7.5/10
F1 2011 má tonu vylepšení, ale nevie sa o ne podeliť. A nevie ani odmeňovať. Ak príde na vavrín, kamera sleduje v detaile pilota, ako vyskočí z kokpitu a dvihnuté ruky ukazuje nevedno komu. Žiadne šampanské na stupňoch víťazov, žiadne oslavy, dokonca ak sa pozorne pozriete, tak zistíte, že ani na tribúnach to nie je bohviečo. Nájdete tam prázdne miesta, či dokonca celé segmenty. Veľká cena je vždy udalosťou a chýba jej to, na čo možno technikom pri ladení celého simulačného enginu ani len nepomysleli. Na zábavu a radosť.
> Czechgamer.com : 83 %
Kvalitní adaptace nejslavnějšího motoristického sportu na světě. Pro majitele předchozího dílu však zřejmě lehce zbytečná koupě.
> Recenzeher.eu : 8/10
F1 2011 je skvělá hra. Oproti předchozímu ročníku nabídla spoustu zajímavých novinek, které si zcela jistě najdou své správné uplatnění. Oproti tomu ale dosti vázne v jízdním modelu a grafika, přestože ji chtěli tvůrci ještě více vylepšit, působí celkem uměle. Ve hře je přítomna Velká cena Indie, která se poprvé ve Formuli 1 objeví až v příštím roce, takže si ji každý hráč může zajezdit ještě dříve, než jezdci samotní. I přestože ale nové F1 2011 disponuje obrovským uměním, něco nám přeci jen říká, že to Codemasters trochu ujelo a hra nemá tak silné kouzlo, jako v p
> hry.Sme.sk : 8.1/10
Tým najdôležitejším je hrateľnosť a v tejto oblasti má F1 2011 bezpochyby mohutnú prevahu. Isteže, nemá v podstate konkurenciu, no napriek tomu nás neuveriteľne bavila. Priblížiť sa Crammondovmu Grand Prix sa podľa nás novému F1 2011 podarilo - nostalgia bokom.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Záverom by som teda už len zhrnul, že F1 2011 je titul podarený, predovšetkým čo sa jazdeckej časti týka (a to je myslím hlavné). Troška života by sa zišlo pridať mimotraťovým záležitostiam a bude to perfektné. Snáď nás teda Codemasters čítajú a dajú na moje rady. Inak hlásim, že I like it, I like it, I like it loud!
> Časopis SCORE : 90 %
Nejlepší simulátor F1 všech dob!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %