Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Evolution GT > PC > Závodní

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---81 %SCORE 147
LEVEL 6/1060 %LEVEL 140
Časopis Doupě 7.6/1076 %Doupě 5/06
GamePlanet.cz 6.5/1065 %2006-09-22
hry.Sme.sk 5.9/1059 %2006-09-20
EscapeMag (pozastaven) ---85 %2006-09-05
Doupě 6/1060 %2006-07-20
Games.cz ---80 %2006-06-21
GamesWEB.sk ---89 %2006-05-22
Gamesport ---77 %2006-05-18
GamePark ---85 %2006-04-24
Hrej.cz 7/1070 %2006-04-21
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-04-20

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.38 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 59 %
Max. hodnocení: 89 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 99 %
Pořadí:

Celkově: 2404 z 5973 Žebříček
PC: 1052 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 59 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 196 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2006-04-03
GamePark2006-04-02
Czechgamer.com2006-03-31
Hrej.cz2006-03-28
Gamesport2006-03-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: čeština
Nick: (Martin 2G) - neregistrovaný
Datum:2007-02-04 04:47:48
nevíte někdo jestli se dá stáhnout na netu čeština?
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Memphis31) - neregistrovaný
Datum:2007-12-27 02:33:21
No taaa cestina mi trochu chyba, alebo slovencina...skusam skusam, ale zatial som ju na nete nenasiel.... Ked najdem poslem link

Titulek: ovládání
Nick: (Ali) - neregistrovaný
Datum:2006-10-22 15:25:15
Hru jsem zkoušel ovládat pomocí volantu Logitech Momo, ale nemohu nastavit pedály. V nastavení, i když je zmáčknu hra na to prostě nereaguje.Najde se tu někdo kdo s tím má nějakou zkušenost?Předem dík za pomoc
[Odpověz]

Titulek: kravina
Nick: (cíba) - neregistrovaný
Datum:2006-09-13 17:31:09
hra by ušla, nebýt ty kraviny nervozity jezdce... proste nemuzete ject ve štrudlu, ani hazet myšky .. nejde to nejak vypnout ??
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ramac) - neregistrovaný
Datum:2006-06-02 10:00:00
máš to tam vyzkoušej
[Odpověz]

Titulek: obtiznost !
Nick: (Fanthomas) - neregistrovaný
Datum:2006-05-24 10:00:00
Grafika je fajn,fyzikalni model je fajn,ale diky obtiznosti uspet v zavodech je tato hra je pro normalniho smrtelnika s klavesnici prakticky nehratelna. Pokud nemate velkou trpelivost jet kazdy okruh 100x abyste v nem uspeli,ani tu hru nezkousejte :)
[Odpověz]

Titulek: Re: obtiznost !
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2006-05-28 10:00:00
Přesně tak, je to nehratelná sračka!!!!!

Titulek: Re: obtiznost !
Nick: (dodo007) - neregistrovaný
Datum:2006-05-29 10:00:00
Obtížnost je v pohodě.Ta hra není pro příznivce NFS serie.Hraju ne klávesnici a nemám a tím problém.A konečně je pc šrotu podobná hra jako gran turismo na psx.

Titulek: Re: obtiznost !
Nick: (Koudak) - neregistrovaný
Datum:2007-08-11 02:08:41
Naprostá kravina. Jsem normální smrttelník s klávesnicí a mám hru dohranou. Jenom je to holt těžké pro lidi zvyklé na fyzikální antimodel Need for speed nejet zatáčku 90° 220km/h...

Titulek: Re: obtiznost !
Nick: (Memphis31) - neregistrovaný
Datum:2007-12-27 02:31:22
Presne...ked nevies jazdit tak si zahraj nfs underground tam ta to osd mantinelov odraaza :D:D:D

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Evolution GT
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Evolution GT
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17241x - statistika
Evolution GT 74 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-04-28
Evolution GT

Průměrné hodnocení z médií:

74.38 %

Min : 59 % Max : 89 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Milestone
Distributor: Black Bean
Distributor CZ:

Počet recenzí: 13
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %