Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Driver: San Francisco > PC > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePlanet.czJakub Langer------2011-12-24
DD WorldJan Stach---84 %2011-11-22
Recenzeher.euMichal Klacik8/1080 %2011-11-10
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---80 %2011-10-29
GameSite.skPossol---85 %2011-10-28
Herní webJiří Navrátil7.3/1073 %2011-10-28
Czechgamer.comPetr Schwank---73 %2011-10-27
hry.Sme.skJán Kordoš8.5/1085 %2011-10-25
Sector.skspacejunker7/1070 %2011-09-19
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-09-11
BonuswebJaromír Chvalíček---80 %2011-09-08
GameParkxjohn---85 %2011-09-08
XboxWeb.cztonyskate---82 %2011-09-08
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-09-08
Hrej.czJiří Bigas8/0 %2011-09-04
Eurogamer.czMarek Beniač8/1080 %2011-09-04
ZingMichal Maliarov8/1080 %2011-09-04
Games.czLukáš Grygar8/1080 %2011-09-01

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.12 %

Počet recenzí: 18
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.50 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 2204 z 5973 Žebříček
PC: 970 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 56 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 183 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2011-02-05
hry.Sme.sk2010-10-14
Bonusweb2010-09-20
Zing2010-08-17
GamePark2010-07-07
Hrej.cz2010-06-17

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ????
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-26 00:23:38
Propadák vubec me to nebavi neda se to hrat!!
[Odpověz]

Titulek: Re: ????
Nick: (Pajero) - neregistrovaný
Datum:2011-09-26 01:09:29
Tak si jdi pařit GTA !

Titulek: Re: ????
Nick: (chelseafch)
Datum:2011-11-24 16:33:23
vždyt je to hlavně o závodění ;) a je to lepší než NFS v dnešní době :).

Titulek: dobre vy!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-07 01:54:47
Průměrné hodnocení z médií: 60.00 % Min : 0 % Max : 80 %
[Odpověz]

Titulek: Re: dobre vy!
Nick: (chelseafch)
Datum:2011-09-12 00:09:03
to jo nějak jim to blbne :D

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-05 15:03:05
je tu chyba v hodnocení na hrej.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Driver: San Francisco
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Driver: San Francisco
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11013x - statistika
Driver: San Francisco 75 z 100 Průměr z 18 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-02
Driver: San Francisco

Průměrné hodnocení z médií:

75.12 %

Min : 0 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 18
Počet preview: 6

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Pokud zahodíte naději, že se vrátil tón prvního dílu, zůstane parádní a překvapivě promyšlená hra na superpolicajta za volantem a k tomu spousta až skoro burnoutovské legrace navrch. San Franciscu by sice prospělo, kdyby se nebralo ani za mák vážně, ale když vás posadí za volant, není o jeho herních kvalitách sebemenší pochyb.
> Hrej.cz : 8/
Driver předvedl návrat ve velkém stylu. Vezmete-li na milost shift a nedůstojnou zápletku, užijete si perfektně vyváženou automobilovou akci, jíž si díky smyslu vývojářů pro efektní stylizaci a jízdní model užijí pamětníci, stejně jako zelenáči, rození závodníci a nakonec i silnicí nepolíbení panici
> Eurogamer.cz : 8/10
Driver se vrátil do Friska a nezklamal. Co víc, jakoby zázrakem uspěl. Originálu ostudu rozhodně nedělá a ani strastiplný vývoj a záškodničtí kravaťáci (dejte tam shift, naše hra musí mít něco extra, dejte tam shift!) mu výrazně neublížili. Tanner se za ta léta samozřejmě změnil, ale ve hře naštěstí pořád ještě zůstalo dost i z jeho starého řidičského já. Takže až na pár drobných výtek je to bez připomínek, pane řidiči..., tady jsou doklady a šťastnou cestu!
> Zing : 8/10
Driver je zpět. Stejný, jako kdysi, jen s novým lakem, rádiem a účesem. Vzkřísit legendu je obtížné, ale pánům z Reflections se to povedlo. Zapomeňte na pravidla silničního provozu a řádění v ulicích si patřičně užijte.
> Bonusweb : 80 %
Konečně důstojné pokračování série, které sice kvůli směšnému příběhu na důstojnost kašle, ale přináší originální herní mechanismus převtělování. Díky němu tu máme svižnou a neokoukanou městskou akci.
> GamePark : 85 %
Driver: San Francisco nás nakonec rozhodně nezklamal. Ba naopak, přestože před vydáním panovaly určité obavy, hra se nakonec vydařila, má spád i šťávu a pokud byste si chtěli zablbnout v pěkně zpracovaném městě, zařídit pořádné auťáky a prohánět se za běžného provozu, můžeme vám ho doporučit.
> XboxWeb.cz : 82 %
Driver: San Francisco mohl být jen dalším dílem této legendární série, ale naštěstí se tak nestalo a vývojáři z Reflections dokázali hru chytře a zajímavě zpracovat. Zpočátku některými kritizovaná funkce Shift dodává hře na inovaci a stejně tak i tuny vedlejších možností, které vám zajistí další hodiny kvalitní zábavy na čtyřech kolech. Navíc ani taková projížďka po městě není rozhodně k zahození. Rozhodněte se jedná o povedenou jízdní hru s notnou dávkou akce a otevřeným světem. Dobře se proto připoutejte a dupněte na plyn.
> Konzolista.cz : 8/10
Driver: San Francisco sice nebude kandidátem na hru roku, ale jde o velmi dobře odvedenou poctivou práci, za kterou se vývojáři nemusejí stydět. Nový Driver si vás získá především dobře pojatým příběhem, vynikající hratelností a v neposlední řadě i ohromující audiovizuální stránkou, která se řadí k tomu nejlepšímu na současných konzolích. Jen by to do dalšího dílu chtělo více různorodějších úkolů, aby se známka mohla převalit ještě o stupínek výše. I tak je ale osmička velmi dobré hodnocení. Pokud jste milovali první díl Drivera, je pro vás San Francisco povinností.
> Doupě : 8/10
Hlavní zápory představuje občas nevyvážená obtížnost (předposlední mise je vážně peklo) a určitá repetetivnost náplně úkolů ke konci. Jinak rozhodně pro Driver: San Francisco palec nahoru, milé překvapení.
> Sector.sk : 7/10
Filmové poňatie série sa nevytratilo úplne, Driver San Francisco má tentoraz najbližšie k tradičnému racingu a viac či menej úspešne vykráda dodnes neprekonaný koncept otvoreného mesta v Burnout Paradise. Driver stojí stále v tieni dnešnej tvorby aj svojej minulosti. Množstvo vedľajších výziev, áut v ponuke a solídny multiplayer značne predlžujú príbehovú časť a s technikou Shiftu sa dúfajme, že nestretáme poslednýkrát.
> hry.Sme.sk : 8.5/10
Driver: San Francisco je podarený kúsok. Má svojskú atmosféru, príťažlivé spracovanie, krásne káry, zaujímavé prostredie a mnoho herného obsahu, ktorý vás zabaví na dlhú dobu. Drobnosti sa hre vytýkať dajú, ale Driver: San Francisco patrí k tomu málu hier, na ktoré budete spomínať len a len v dobrom, tak prečo sa neprikloniť k tomu, že konečne sa nám séria vrátila k svojim začiatkom a prináša nám perfektný zážitok v autách a otvorenom svete?
> Czechgamer.com : 73 %
Návrat ke kořenům ozvláštněný o magický „Shift“ jednoznačně zaujme – a na jak dlouho, o tom už rozhodnete jen vy a vaše vášeň ke stoprocentně arkádovému ježdění/ničení.
> GameSite.sk : 85 %
Driver nie je dokonalým dielom, príbeh je tuctový, jeho rozprávanie je slabšie, ale taktiež je to hrou, ktorá prináša novinky, funguje bezchybne, a hlavne sa neobjavil prvok stereotyp, ktorý nás tak rád trápi a odrádza od hrania rôznych hier. Driver nás k hrám opäť pripútal. A hlavne zabával množstvo hodín. Takéto prekvapenia máme radi!
> Herní web : 7.3/10
Zábavná závodní hra, která staví inovativnost na úkor příběhu. Tento díl vrací sérii mezi kvalitní hry, nicméně dokonalému zážitku jsme stále na míle vzdáleni.
> Recenzeher.eu : 8/10
Dlouhou dobu sužovalo žánr závodních arkád sucho, které se projevilo na hráčské komunitě. Driver: San Francosco přivedl na trh osvěžující sprchu, která dokonale uspokojí každého. Kdo jednoduše nechce čekat na Need for Speed: The Run, ať nepřemýšlí nad koupí, ale jde rovnou do obchodu. Nicméně i ostatní neudělají zle, když učiní pořízení tohoto skvostu. Sice se nezapíše do historie PC her jako legenda, ale jistě a účelně pobaví – bez výhrad a o to jde.
> DD World : 84 %
Já DRIVER SF mohu jen doporučit, ale pouze s volantem. Samotné úkoly jsou sice ke konci už trochu nudné a opakující se, ale můžete také jezdit jen tak po městě a užívat si vozového parku a je to prostě opravdu zábavné. Takže, když to budu hodnotit s hraním na volantu, dávám jednoznačně palec nahoru!
> GamePlanet.cz :
Driver se vydal původním směrem, což je správné volba. Užijete si zběsilou jízdu, kterou si plně užijete. Grafická stránka je skvělá všemi efekty, detaily i stabilitou obrazu. Příběh je jednoduchý, ale proč ne. Ke všemu počítejte s opravdu nízkými požadavky na výkon PC. I přes to nám driver ukázal snad vše, co šlo. Snad jedinou chybičkou jsou velmi podobné úkoly a slabý příběh. Ale to se dá přehlédnout. Není to kandidát na nejlepší hru roku, ale je to velmi příjemná hra, která váš chytne.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %