Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

DIRT Showdown > PC > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Czechgamer.comDavid Pelan---70 %2012-07-10
DD WorldJan Stach---78 %2012-06-12
Game pageJirka Štalmach / Nobody---70 %2012-06-06
Hrej.czErik Omar6/1060 %2012-05-30
Games.czAndrej Švagr7/1070 %2012-05-30
Topzine.czZdeněk Král---90 %2012-05-30
GameSite.skMarkusFenix---70 %2012-05-28
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-05-28
Herní webLukáš Středula8.2/1082 %2012-05-28
Sector.skkordi7/1070 %2012-05-24
BonuswebDavid Sillmen---80 %2012-05-24
DoupěPetr Kolář8/1080 %2012-05-24
Eurogamer.czMarek Beniač6/1060 %2012-05-24
ZingMichal Maliarov8/1080 %2012-05-24

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.29 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

74.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 63 %
Max. hodnocení: 86 %
Pořadí:

Celkově: 2413 z 5973 Žebříček
PC: 1058 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 61 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 200 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Video-recenze
Nick: (Falty)
Datum:2012-06-03 17:27:59
http://www.youtube.com/watch?v=B63JPzMOjao
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
DIRT Showdown
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



DIRT Showdown
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4225x - statistika
DIRT Showdown 74 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-05-25
DIRT Showdown

Průměrné hodnocení z médií:

74.29 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rockstar Games
Distributor: Rockstar Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 7/10
Otázkou zostáva jediné, investujete niekoľko papierov do hry, ktorú v podstate už máte, len v Showdown sa viac búra? Navyše ak je poškodenie len čisto vizuálne a nijako neovplyvňuje správanie sa vozidla. Pri hraní sa pobavíte, Joyride je skutočne podarenou výzvou, no napriek tomu, že je Showdown iba spin-off, čakali sme niečo viac.
> Bonusweb : 80 %
DIRT Showdown je povedená závodní arkáda s důrazem na destrukci soupeřů. Není to nic světoborného, ale na odpovídající dobu pobaví.
> Doupě : 8/10
Co se vám vybaví pod pojmem arkádové závody? Need for Speed? Zapomeňte na ně, Dirt: Showdown vám to ukáže.
> Eurogamer.cz : 6/10
Není to špatné závodění a zvlášť multiplayer slibuje dobrou zábavu. DiRT Showdown ale mohl být ještě lepší, pokud by se Codemasters vyvarovali svých obvyklých "trademarků". Pestré herní módy znovu lehce zabíjí nízký počet tratí, okopírovaných navíc z minulosti. Jen málokdo asi hře odpustí prakticky chybějící singl, kromě kariéry se všechno ostatní odehrává online. A samozřejmě, snaha mít a nabídnout toho co možná nejvíc dopadla jako obvykle - hra nic z předvedeného nedělá pořádně a všechno bere hopem. Ne že by snad byla vyloženě odfláknutá a poslepovaná z DiRT a GRID stř&ia
> Zing : 8/10
Všichni se těší na plnohodnotný čtvrtý díl série DiRT. Než se jej ale dočkáme, možná by nebylo od věci zkusit si něco zcela odlišného. Mezi arkádovými závody ve stylu FlatOut patří DiRT: Showdown mezi to nejlepší, co lze v současné době na trhu najít. Holdujete-li podobně laděným hrám, nebudete zklamáni.
> GameSite.sk : 70 %
Hra sa hrá veľmi dobre, vlastne klasicky ako každá Codemasters preteková hra.
> Konzolista.cz : 8/10
DiRT se po roce vrátil, sice v trochu jiném podání, ale pořád stejně zábavném. Fanoušky klasického rally asi moc nenadchne, ale pokud máte rádi arkádové závody plné destrukce, je pro vás DiRT Showdown jako dělaný. Povedenou, i když trochu kratší kariéru doplňuje skvělý a hlavně návykový multiplayer, u kterého se dají prosedět dny, týdny i měsíce.
> Herní web : 8.2/10
DiRT Showdown je destrukční pecka, na níž jsme čekali velmi dlouho. Má vše, co je potřeba - od skvělé hratelnosti a obsahu až po fyziku přiměřenou arkádovým závodům a hlavně ničícím orgiím. Pár nedostatků se samozřejmě projevilo, avšak to nevadí. Pro správné fandy benzínu a destrukce se jedná o jasnou volbu!
> Hrej.cz : 6/10
Fanouškům klasického Dirtu doporučujeme, aby kolem spin-offu Showdown spíše s tichosti prodriftovali a počkali si na Dirt 4. Ostatní to můžou zkusit a pravděpodobně se na chvíli pobaví
> Games.cz : 7/10
Hrát Showdown je jako skočit z letadla a až pak si vzpomenout na padák. Tahle hra chytne, pobaví, ale hodně rychle s vámi přistane. Herní kvalita má dnes zkrátka jepičí život.
> Topzine.cz : 90 %
Showdown nebude jen slepou odbočkou, mohl by uspět a stát se samostatnou dirťáckou herní větví. Mistrné technické zpracování, obrovské množství módů a aut, vkusné sociální funkce a fakt, že je ta hra prostě zatraceně zábavná, to všechno hraje novému Dirtu do karet.
> DD World : 78 %
Z hlediska rozsahu obsahu nabízí v podstatě totéž, s taktéž vynikajícím hudebním soundtrackem, ale na rozdíl od DIRT Showdown má skutečně skvěle zpracovaný destrukční i jízdní model, který opravdu pobaví. Snad to byla poslední odbočka v sérii DIRT, a opět se vrátíme v následujícím díle k nějakému tomu Rally závodění.
> Czechgamer.com : 70 %
Dobrá závodní odreagovačka na jeden den. Více od této hry nečekejte a budete příjemně překvapeni.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %