Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

DiRT 3 > PC > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jonáš---75 %2012-01-10
hry.Sme.skJán Kordoš7.3/1073 %2011-10-05
Recenzeher.euPetr Šmídek---89 %2011-06-15
GameParkxjohn---85 %2011-06-08
Eurogamer.czMichal Jonáš8/1080 %2011-06-02
GameSite.skSilk---70 %2011-06-01
DoupěJan Morkes7/1070 %2011-05-31
Sector.skspacejunker8/1080 %2011-05-30
Czechgamer.comPetr Schwank---70 %2011-05-28
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-05-23
Hrej.czDalibor Franta7/1070 %2011-05-20
Games.czVáclav Rybář8/1080 %2011-05-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.67 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.75 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 91 %
Pořadí:

Celkově: 1911 z 5973 Žebříček
PC: 819 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 48 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 164 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2011-02-13
Bonusweb2011-01-23
Recenzeher.eu2010-12-03
Vokr.com2010-09-08
Hrej.cz2010-09-08
Czechgamer.com2010-08-23
GamePark2010-08-20
Zing2010-08-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ulozeni hry
Nick: (wentura) - neregistrovaný
Datum:2013-03-24 23:27:40
Zdarec jak nastavim ukladani hry?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (marty) - neregistrovaný
Datum:2012-02-29 13:33:53
cago chtel bych se zeptat jak se vypina to automaticke brzdeni a presny navod dekuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-28 16:33:30
Dobry den ,mam drobny dotaz koupil jsem si Dirt 3,ale nejde mi to dam na celou obrazovku,kdyz spustim hru tak tam mam videt listu vsechno,co s tim??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-28 19:08:07
musis si nastavit Fullscreen

Titulek: Re:  
Nick: (Wentura) - neregistrovaný
Datum:2013-03-24 23:25:31
Cawes Nejde mi Ukladani hry pokazde musim vse znovu jak to udelat aby se ukládalo automatic? Dik

Titulek: recenze!
Nick: (Selfish) - neregistrovaný
Datum:2011-05-27 12:51:44
Chybí zde recenze od Eurogameru. Ta je sice pro konzolovou verzi hry a toto je karta PC, ale vámi uvedené recenze jsou také z konzolového hraní;) Bravemane, zapracuj na nějaké karmě, kdy uživatelé s vyšší karmou budou moci, dodávat určité informace na web. Dříve zde bylo navrhováno;)
[Odpověz]

Titulek: hh
Nick: (Hugo123)
Datum:2010-11-19 09:26:49
Já ani nedojel 2ky na 100% a už tu bude 3ka (asi 5x sem přišl o savy v Dirt2) hh pak me to už sralo:) Ale 2ka jako dobrá zadara k HD5850 v listopadu 2009. No 3ku asi koupím.. Vypadá to lux
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:26:52
paráda to budu zase hrát hodně dlouho jako dirt dvojky :-)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
DiRT 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



DiRT 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 15268x - statistika
DiRT 3 78 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-24
DiRT 3

Průměrné hodnocení z médií:

77.67 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 12
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Po nadějně nakročené dvojce přešlapuje Dirt 3 na místě. Opakuje stejné chyby, zanedbává obsah a obecně hřeší na to, že v žánru off-road závodů nemá žádnou konkurenci. Tohle jeden trikový režim nespraví.
> Games.cz : 8/10
Nezávazné a bezhlavé vyzobávaní napříč motorsportem zabaví i zasytí. Ale znáte to - s jídlem roste chuť. Příště budeme chtít víc!
> Zing : 9/10
Nebýt nablýskaného kabátku a nového názvu, jeden by skoro řekl, že jsme se vrátili v čase. DiRT 3 přichází kromě vytouženého rallye s tunou dalších odboček, kde si najde své zalíbení téměř každý. Tak univerzální závodní titul jsme tu už dlouho neměli.
> Czechgamer.com : 70 %
Dirt 3 se snaží oslovit masy. Snaží se být přístupný jak méně zkušeným hráčům, tak i těm, kteří se bez volantu neobejdou. Docela se mu to daří, jenomže ho sráží k zemi vysloveně odfláknutá kariéra, v níž prakticky jen entrujete nové závody a vybíráte vhodné vozy. Takhle to dopadá, když hra nemá konkurenta. Třetí Dirt zvlčel.
> Sector.sk : 8/10
DiRT3 patrí k špičke vo svojej triede a Ken Block je právom tvárou tohto freestylového eventu. Codemasters vsadili na vizuálnu atraktívnosť a adrenalínové disciplíny, ktoré v spojení s moderným pojatím pôsobia sviežo. Ak by sa pridalo viac tratí a vyladil ekonomický systém, mali by sme tu neprekonateľný off-road racing, ale ani takto ho nemožno nedoporučiť. Berte ho, kým je ešte horúci.
> Doupě : 7/10
DIRT 3 není špatná hra. Nabízí solidní pocit z jízdy v povedené grafice na nejrůznějších tratích (ve skutečnosti se často pohybujete na stejných úsecích, ale není to zas tak hrozné, abych to tvůrcům vytýkal). Snaha o všeobsažnost se ale nevyplatila. Místo aby tvůrci dali hře nějaký hlubší smysl, strávili pravděpodobně většinu času vytvářením iluze nepřeberných možností.
> GameSite.sk : 70 %
DIRT 3 je aj nie je kompromisom, ktorý nám bol sľúbený. Rally áut skutočne pribudlo, ale hra sa stále svojím ponímaním prikláňa ku konzumnému publiku, z ktorého pravdepodobne pozerá väčší zisk. A presne tak to aj beriem - preč sú tie časy, keď sa robili poriadne simulátory ako Richard Burns Rally, pretože o to už dnes stojí málokto. A tak som si opäť pustil prv7 DIRT, ktorý aj keď s chybami, má k pretekárskej/rally hre podstatne bližšie vyšperkovaný, ale pre rally fanúšika povrchný DIRT 3. Z toho mi jasne vychádzajú dve hodnotenia: pre drifterov s gamepadom v ruke je to určite 90% a pre mňa, fanúšika rally a skôr nakloneného realizmu 70%.
> Eurogamer.cz : 8/10
Každopádně finálně musím říci, že stejně jako v případě obou předešlých dílů, je i PC verze třetího dílu Dirta technicky velice povedená, graficky solidní, perfektně optimalizovaná a ze všech platforem asi jasně nejlepší. Kdyby to nekazil ten přiblblý klient GfWL a Securom, tak bych byl s technickou stránkou hry maximálně spokojen.
> GamePark : 85 %
DIRT 3 se nakonec stalo slušnou závodní hrou. Schválně ani neříkáme rally simulací, protože od té má relativně hodně daleko. Tvůrci se na reálné zpracování a simulaci vykašlali a místo toho nám nachystali zábavné závody. To mi osobně ani nijak nevadí, snad jen trošku zbytečné a pro mě nesmyslně stresující se staly Gymkhana dovednostní závody.
> Recenzeher.eu : 89 %
Čekání na nejnovější dítko DiRT 3 od Codemasters se opět vyplatilo a znovu jsme se dočkali obstojného počtu aut, skvělého vizuálního a hudebního kabátku, zábavného multiplayeru i docela dlouhé kariéry. Je vidět, že tvůrci chtějí navíc držet krok s moderní dobou, tak do hry navíc vložili i zábavnou Gymkhanu, kde můžete otestovat své jezdecké dovednosti.
> hry.Sme.sk : 7.3/10
Ako z toho von? DiRT 3 je jednoznačne kvalitný kúsok, ktorý sa posunul oproti predchodcovi trochu inam, avšak stále si uchoval svoje mainstreamové smerovanie. Obsahuje mnoho vozidiel, pestré a zaujímavé trate, rôzne módy a multiplayer je skutočne riadne masívnym kúskom, avšak už sme tu niečo podobné videli.
> Časopis SCORE : 75 %
Zkušení harcovníci série tu budou jako doma. Však nový díl není tolik odlišný, když opět vesměs zdařile nabízí snadno přístupné závodění na mnoho variant a s několika čerstvými novinkami.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %