Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Colin McRae Rally 2005 > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
MOBIL - Colin McRae Rally 2005 (Java) 80.00 %

Kde koupit ?

FunStore  189 Kč  
Microgames  188 Kč  
FunStore  190 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---80 %SCORE 129
LEVELLukáš Codr8.5/1085 %LEVEL 118
Časopis Doupě 8/1080 %Doupě 01/05
hry.Sme.sk 3.5/570 %2005-04-06
Games.cz ---71 %2005-01-21
Gamezone (ZRUŠEN) ---83 %2004-11-21
Bonusweb ---85 %2004-10-27
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.14 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.40 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 83 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1733 z 5973 Žebříček
PC: 726 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 38 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 140 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: cestina
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2012-01-14 23:15:43
prosim vas napiste mi na email janpesout@email.cz kde sezenu cestinu nebo slovenstinu do hry volin mcrae rally 2005 děkuju PS:predem diky za za ochotu prosim ozvete se
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2012-01-14 23:16:38
sorry *colin

Titulek:  
Nick: (Roman) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 20:32:17
je to super hra právě dneska jsem dal svůj rekod v USA South Catamount můj rekord je 3,07,24 pište kdištak kdo dal lepší
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2009-12-18 01:04:07
Čau shanim češtinu do colina 2005. Poslete i ji někdo prosím a nebo webík kde se dá stáhnout. Děkuji Honzik.sv@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Matko440) - neregistrovaný
Datum:2009-01-01 17:10:21
Prosim ak ma niekto cestinu na CMR05 tak poslite : Matko440@seznam.cz vdaka a vsetko dobre v novom roku:))
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-09 20:34:02
Ahoj,moc prosím, kdo má,o zaslání češtiny na Collin McRae Rally 2005 na adresu: ocanda@email.cz. Budu mooooooc vděčná! Díky.
[Odpověz]

Titulek: Wisty?
Nick: (shade120l) - neregistrovaný
Datum:2008-10-05 13:50:25
cOLIN 05 TEDA JEDE na vistzách nebo ne? Pište na danis.f@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Cheeco) - neregistrovaný
Datum:2008-04-01 02:19:12
muzete my poradit kde mam sehnat colina ktery je funkcni na Vistech??? ci nejaky Patch nebo neco podobneho. pokud muzete poradte Cheeco@seznam.cz Diky moc a cekam na rady
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (plajda) - neregistrovaný
Datum:2008-03-22 04:03:22
čau. mohl by jsi mě poslat češtinu do Colin Mc Rae Rally 2005 na adresu libor.plasek@centrum.cz. předem díky
[Odpověz]

Titulek: Problém
Nick: (Pišta) - neregistrovaný
Datum:2008-02-03 01:46:48
Čauky lidi dneska jsem daval kamošovi CMR5 do PC (má novej dvoujadro 2x2,51 GHz, 2048 MB RAM, 256 grafiku) a kolin mu jede ale při 30 km/h se to nedá řídi jedeto prostě strašně rychle a nezpomalý to ani grafárna do plnejch už nevim co stim. Diky Odpovědi na Mail StepaVlcek@seznam.cz Ještě jednou díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Problém
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-03-13 01:50:27
blba verse colina ja to mel to samy a jen sem si pujcil jiny dvd a jedeto v poho a uz jsem to i daharal jestli ti to pomuze

Titulek: Re: Problém
Nick: (Patrik ) - neregistrovaný
Datum:2015-03-01 05:51:24
at restartuje pc,dělá mi to taky ;-)

Titulek: cestina
Nick: (Mates) - neregistrovaný
Datum:2008-01-26 21:06:58
cau vsem, taky shanim cestinu na colina mcrae 05 ,pokud sem nekdo zavita kdo ji ma a mohl by mi poslat ma Mates.666@email.cz byl bych rad. Predem moc diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kluk) - neregistrovaný
Datum:2008-01-11 21:55:30
nevíte kde seženu češtinu do colin mcrae rally 2005 prosim
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (ondřej) - neregistrovaný
Datum:2007-06-07 16:22:21
zapoměl jsem email-ondulaondula@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nc) - neregistrovaný
Datum:2007-03-24 18:13:35
Pokud nemate volant tak to nema cenu hrat...
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (pe3k) - neregistrovaný
Datum:2007-03-17 20:38:07
tak ako s tou cestinou ma ju niekto??? ak ano poslite na neo69@post.sk diiik
[Odpověz]

Titulek: Existuje vůbec samostatná čeština?
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-21 00:46:24
Jestli existuje samostatná čeština do teto hry tam mi prosim pošlete na ni odkaz na MichalV65@atlas.cz.Jinak je to super hra.
[Odpověz]

Titulek: ahojky
Nick: (dj kuku) - neregistrovaný
Datum:2005-12-19 11:00:00
Prosím můžete mi někdo poslad cd klíč na hru Colin Mc Rae Rally 2005 a na Uefa CHampions League 2004-2005.Předem děkuji.Pošletemi to na email:M.Perlik@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: KONEČNĚ ji mám, a je to bomba!
Nick: (Colin05CZ) - neregistrovaný
Datum:2004-11-24 11:00:00
Colin McRae Rally 2005 je fakt dobrá hra. Ten český dabing k tomu opravdu nemá chybu!!! Prostě je to GOOOOD!!! Hm...a? na ty 4CD, moc dlouho se to instaluje... ;-) Kdo tu hru levně shání, tak a? mi napi?e... Neznáte někdo nějakej cheat? Kdy?tak napi?te na: imtek@seznam.cz Díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: KONEČNĚ ji mám, a je to bomba!
Nick: (jony23) - neregistrovaný
Datum:2006-08-26 17:13:33
posli mi pls crack!287 748 125 dik!

Titulek: Re: KONEČNĚ ji mám, a je to bomba!
Nick: (georgy02) - neregistrovaný
Datum:2006-11-27 21:31:39
chcel by som ta poprosit ak by si mal dabing na samostatnej instalacke tak mi ho prosim posli. georgy02@zoznam.sk

Titulek: Re: KONEČNĚ ji mám, a je to bomba!
Nick: (karkulka) - neregistrovaný
Datum:2007-01-27 17:02:21
ahoj mohol by si mi prosím ťa poslať češtinu na colina5 na adresu gkucerova@zoznam.sk díky moc

Titulek: Re: KONEČNĚ ji mám, a je to bomba!
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-06-11 20:36:40
Mozete sem hodit odkaz na cestinu na Colina,pripadne poslite na mirec8684@azet.sk Diky.Co najkor prosim.

Titulek: Re: KONEČNĚ ji mám, a je to bomba!
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-17 21:46:10
ahoj prosim tě ja bych měl zajem o češtinu do colin mcrae rally 2005 richardmikulik@seznam.cz

Titulek: Re: KONEČNĚ ji mám, a je to bomba!
Nick: (Morgan Freeman) - neregistrovaný
Datum:2009-03-20 06:05:14
Ahoj, jelikož předpokládám, že na jeden email by ta čeština byla asi velká, tak Tě moc prosím, je-li to tedy možné, uploadni češtinu třeba na www.ulozto.cz, nebo na www.leteckaposta.cz a dej sem k dispozici link. Předem moc dík.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Colin McRae Rally 2005
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Colin McRae Rally 2005
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 33844x - statistika
Colin McRae Rally 2005 79 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2004-10-28
Colin McRae Rally 2005

Průměrné hodnocení z médií:

79.14 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %