Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Alarm for Cobra 11: Nitro > PC > Závodní

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---49 %SCORE 155
GameStar.cz 6.3/1063 %2007-04-27
GamePlanet.cz 4/1040 %2007-04-11
EscapeMag (pozastaven) ---25 %2007-02-12
Sector.sk ---68 %2007-01-22
GamesWEB.sk ---48 %2007-01-17
Gamesport ---45 %2007-01-04
Bonusweb ---47 %2006-12-25
Hratelne.cz ---66 %2006-12-12
Hrej.cz 4/1040 %2006-11-20
GamePark ---74 %2006-11-15
Gamezone (ZRUŠEN) 1.5/530 %2006-11-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

49.58 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 25 %
Max. hodnocení: 74 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

53.50 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 15 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4919 z 5973 Žebříček
PC: 2458 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 146 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 398 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: moods Hodnocení: 90 % Zobrazit recenzi 2007-01-23
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2006-10-28

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: nejde mi to
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2012-09-28 18:02:55
Pomozte mi píše mi to Could not create Direct3D device a grafickou kartu mám nVidia Geforce3 ti200.Pište na email rikatom@gmail.com.Děkuji Tom.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Vizourcz) - neregistrovaný
Datum:2012-03-28 00:12:14
prosim, jak můžu k nějakému autu přidat haenger (přívěs)? Díky,
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (Lukys) - neregistrovaný
Datum:2010-05-10 17:48:25
hledám cheaty na kobra 11 nitro obal od ABC
[Odpověz]

Titulek: Poraďte!
Nick: (jvaltr10) - neregistrovaný
Datum:2010-04-24 17:48:01
Nebezpečná rychlost: Kde na tom poli mám F zmáčknout?
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (to je fuk) - neregistrovaný
Datum:2010-04-12 19:50:26
Já mám 2 cheaty které doopravdy fungují na kobru 11 nitro chcete je vědět?
[Odpověz]

Titulek: Re: cheaty
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-09 01:16:33
jaké

Titulek: Re: cheaty
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-28 23:04:58
jo chtěl bych je vědět

Titulek:  
Nick: (nebespecna rychlost) - neregistrovaný
Datum:2010-03-20 23:49:12
viskok z autobusu:musite zmacknout klavesu F ja to mam v cestine a dokonce tam mluvi i cesky simir napr.tihle chlapci maji policejni zaznam dlouhy jako toaletak a tak dale jo a kdyby si nikdo kuponal cobra11 pronasledovani:NEVIHODA predem vam rikam ze se ta hra strasne seka a VIHODA:ze tam muzete jezdit klydne i tankem jmenuje se pruzkumnik a tim muzete rosekat jakekoliv auto ktere vam vjede do cesty
[Odpověz]

Titulek: Re:  Autobus
Nick: (Kobra 11 player) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 13:47:20
děkuji s tím autobusem jsi mi pomohl! :) Díky!

Titulek:  
Nick: (fibich) - neregistrovaný
Datum:2010-02-06 18:11:54
čabas lidi nevim jak vyskočit z autobusu jak má vybuchnout dííííííííík za odpovědi plp odepišre mi na email:camaro111@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Cobra 11 nitro nebezpecna rychost
Nick: (Lukáš Tér) - neregistrovaný
Datum:2010-01-03 19:32:34
Dobrý den¨, chtěl bych se zeptat co je tlacitko akce v misi nebezpecna rychlost cobra 11 prosim poradte enter nereaguje a nevim jak tam mam dat nastaveni klavesnice nashlednaou odpoved prosim zasilejte na adres lukyter@email.cz
[Odpověz]

Titulek: autor škoda racing
Nick: (AUTOR škoda racing) - neregistrovaný
Datum:2009-12-05 19:57:52
no super cobra 11
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hrac5552) - neregistrovaný
Datum:2009-05-07 23:11:39
MAM GRAFIKU ATI RADEON X1650 SERIES (512MB) POJDE MI TO NA TEJTO GRAFIKE??
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 21:13:14
Větčí blbost sem neviděl.Jen jezdění autem.Nepravděpodobné bourání.Nedotažené výbuchy.No rači nic.
[Odpověz]

Titulek: Split Screen
Nick: (krata) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 20:48:54
Mam takovej problém...ve split screenu mi nejde abych videl v jedne mape meho spoluhrace...nevite nekdo co s tim? abych s nim mohl závodit??
[Odpověz]

Titulek: direct3d
Nick: (milosek) - neregistrovaný
Datum:2009-01-19 21:35:04
mám grafickou kartu ati radeon 9200se 128 mb !!!!!!!!!!!!!!!PODPORA DIRECT3D 9!!!!!!!! tak v čem je kurva problém!!!!!
[Odpověz]

Titulek: RE.
Nick: (pls?PLS?) - neregistrovaný
Datum:2008-12-05 16:48:13
caf lidi nevite kaj tuhle hru koupit??,
[Odpověz]

Titulek: Re: RE.
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-12-05 17:17:02
Klikem na "Koupit" na stránkách http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1567&ref=elvism ? :)

Titulek: PLS
Nick: (Cobra 11) - neregistrovaný
Datum:2008-11-23 03:05:30
Cau nevite nekdo v misi nebezpečná rychlost jaky se ma zmacknout to tlacitko akce piste ne email:simic15@seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek: nejde
Nick: (---semir---) - neregistrovaný
Datum:2008-04-29 19:59:45
nejde mi cobra11 nemam direct3D PROSIM AZ BUDE NEKDO VEDET TAK NAPISTE NA EMAIL:venousek.setina@centrum.cz diky!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-04-29 21:47:45
Potřebuješ lepší grafickou kartu, nic jiného to nespraví...

Titulek:  
Nick: (lume) - neregistrovaný
Datum:2008-01-31 23:00:25
cau,pris zpusteni te hry se mi ukaze:could not create direct 3D device!! mam grafiku GeForce 4 MX 4000 128MB RAM,kontaktujteme na e-mail Lume123@seznam.cz moc diky
[Odpověz]

Titulek: Re:  nejde
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2009-03-01 01:42:16
nemáš grafickou kartu 3d

Titulek: odpoved
Nick: (dirct 3d device) - neregistrovaný
Datum:2008-01-31 03:02:23
musíš si koupit novou grafickou kartu protoze tu co mas tak je slaba.
[Odpověz]

Titulek: Re: odpoved
Nick: (Losta) - neregistrovaný
Datum:2008-05-04 02:37:36
Kde to mam koupit???

Titulek:  
Nick: (Bucilek) - neregistrovaný
Datum:2008-01-19 17:28:47
Co má dělat kdyz mi to pise Could not create Direct3D device??Poradte mi prosim na email MKrcil@seznam.cz predem dekuji
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-01-19 19:22:29
Ona tahle hra chce vcelku už kvalitní grafickou kartu, tak je možné že to nejde kvůli ní právě. Nenapsals co máš za typ, tak těžko soudit...

Titulek: diky
Nick: (michelka) - neregistrovaný
Datum:2007-11-25 18:22:51
fakt diky ze jste mi poradili kde je tlacitko akce.
[Odpověz]

Titulek: Tlačítko AKCE
Nick: (mařenka) - neregistrovaný
Datum:2012-10-22 22:31:54
Taky nevím,kde je tlačítko AKCE.Najde se tu někdo kdo by nám byl ochoten poradit???Prosíííím.,mamakita@centrum.cz

Titulek: C11 Autobahnpolizei - Nitro
Nick: (Marek) - neregistrovaný
Datum:2007-11-10 21:04:06
Mam obidve hry, aj nitro aj crash time. Grafika je fantasticka, gameplay celkom dobry, ale nieco malo tomu chyba k dokonalosti. Nitro - cela hra je na jedno kopyto, lisia sa akurat vozidla. tie story su dost smiesne, take textove a potom nasleduje jedna z dvoch uloh - bud rozbit prenasledovane auto, alebo niekam stihnut prist. Styl, predstavte si ze niekto vylupil banku - chyte ho skor ako ujde. Policajne auta su ale krasne. Jazdi sa na nich dobre, dialnicne useky su skutocne a graficky velmi pekne. Ale auta sa pri manevroch nepsravaju prilis hodnoverne. Napriklad oproti GTA3 su nesikovnejsie. Ale hru odporucam, vyborna hlavne pre oko. Crash Time - Hra je uz na DVD. Ma prepracovany story mod. Grafika super, celkom pestry vyber vozov, dokonca formula, po odomknuti. Bohuzial kazdy z pripadov sa sklada s niekolkych casti, a ked ich neurobite vsetky, ziaden progres z toho pripadu sa neda ulozit. Robite teda tie iste ulohy znova a znova co trosku odradza. Inak ale tiez zaujimavy titul.
[Odpověz]

Titulek: split screen
Nick: (troj) - neregistrovaný
Datum:2007-10-22 02:09:40
tuší někdo jak rozchodit split-screen? Potřebuju klávesnici i game pad,nebo jak to funguje ? Nějak mi to nešlape.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2007-09-17 17:39:05
Akcni Tlacitko F
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-21 14:26:34
zmackni tlacitko F dys budes vtom modrym obdelniku mise s ATOBUSEM

Titulek: odpovedz
Nick: (lopata)
Datum:2007-08-17 12:52:28
nema ktosi cestinu na cobra 11?
[Odpověz]

Titulek: Re: odpoved
Nick: (Marko) - neregistrovaný
Datum:2007-09-04 22:29:35
delám misi s autobusem a kdyz uz mám na konci vyzkocit tak nevím co zmácknout (tlacítko akce mi nic neríká!!)tak prosím odpovezte! pls pls ihned

Titulek:  
Nick: (rivaldo14) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 20:41:23
nejde mi cobra11 nitro nemam diretc 3D poradte mi pls
[Odpověz]

Titulek: cobra 11
Nick: (gugu) - neregistrovaný
Datum:2007-07-02 19:42:47
Nevíte proč to chce direct 3d, to bude nějaká kravina všechny ostatní hry mi jdou. Dík
[Odpověz]

Titulek: re kobra11
Nick: (pr) - neregistrovaný
Datum:2007-06-22 19:05:06
nejlepší hra
[Odpověz]

Titulek: cobra 11
Nick: (chos) - neregistrovaný
Datum:2007-06-21 23:46:59
delám misi s autobusem a kdyz uz mám na konci vyzkocit tak nevím co zmácknout (tlacítko akce mi nic neríká!!)tak prosím odpovezte!
[Odpověz]

Titulek: Re: cobra 11
Nick: (WillBeFree) - neregistrovaný
Datum:2007-07-03 22:30:05
Nejprv se koukni do nastaveni klavesnice. Jinak je tlacitko akce na entru.

Titulek: Re: cobra 11
Nick: (rivaldo14) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 20:39:04
tlacitko F

Titulek: Re: cobra 11
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-21 14:21:47
mas zmacknout f

Titulek: Re: cobra 11
Nick: (Matěj Kubín) - neregistrovaný
Datum:2008-11-13 17:34:19
Zmáčkni tlačítko ENTER.

Titulek: Re: cobra 11
Nick: (volná jízda) - neregistrovaný
Datum:2009-08-12 20:20:54
čau chtěl bych poradit co mám udělat abych mohl jezdit mimo vyznačenou trasu

Titulek: alarm fur cobra 11nitro
Nick: (marek) - neregistrovaný
Datum:2007-05-28 19:05:38
moic prosim napiste mi prosim kkde tuto hru muzu koupit na ps2.e-mail: mik37@centrum.cz icq:350311446
[Odpověz]

Titulek: super!!!
Nick: (super!!!) - neregistrovaný
Datum:2007-03-30 01:04:31
tato hra je nejlepsi co sem kdy hral dokonce mam aj cal of duty 1,2 a jeste cal of duty united ofensive ale cobra 11 nitro je lepsi!!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (shark) - neregistrovaný
Datum:2007-03-23 15:39:47
tu hru hram iba ak se nudim ale inak je totalne o nicem. dostal som se do mise kteru nevim projit bo nevim jak se cuva dozadu. kdyz to nekto zisti ohlaste se
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-21 23:08:27
couva se sipkou do zadu stisknej dva krat prv to zabrzdi a pak to bude couvat

Titulek: cobra11 nitro
Nick: (rici) - neregistrovaný
Datum:2007-03-02 14:01:35
nejde mi cobra 11 nitro nemam direct 3d.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Alarm for Cobra 11: Nitro
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Alarm for Cobra 11: Nitro
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 36135x - statistika
Alarm for Cobra 11: Nitro 50 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-11-10
Alarm for Cobra 11: Nitro

Průměrné hodnocení z médií:

49.58 %

Min : 25 % Max : 74 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Synetic
Distributor: RTL Playtainment / THQ
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 12
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %