Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Alarm for Cobra 11: Highway Nights (Crash Time 3) > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Alarm for Cobra 11: Highway Nights (Crash Time 3) (X360) 70.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREDaniel Krásný---72 %SCORE 196
LEVELZdeněk Princ5/1050 %LEVEL 192
Eurogamer.czMarek Beniač7/1070 %2010-07-12
GamePlanet.czMatouš Erban6/1060 %2010-06-03
GameSite.skH.A.W.K.---70 %2010-05-20
DoupěKristýna Nováková / sp1ke7/1070 %2010-05-19
Czechgamer.comPavel Pančocha---65 %2010-05-18
BonuswebDavid Sillmen---70 %2009-12-18
GameParkbeermonster---70 %2009-12-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

66.33 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 72 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3564 z 5973 Žebříček
PC: 1662 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 99 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 299 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

HrajMobil.sk2010-04-22

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Super hra
Nick: (Sasakr)
Datum:2010-11-22 05:30:27
Je to snad ta nejzábavnější automobilová hra, co jsem hrál. Ne jen neustálé závody a variace na ně. Tohle je něco zcela jiného a funguje to zatraceně dobře.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Alarm for Cobra 11: Highway Nights (Crash Time 3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Alarm for Cobra 11: Highway Nights (Crash Time 3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18367x - statistika
Alarm for Cobra 11: Highway Nights (Crash Time 3) 66 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-11-28
Alarm for Cobra 11: Highway Nights (Crash Time 3)

Průměrné hodnocení z médií:

66.33 %

Min : 50 % Max : 72 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Synetic
Distributor: RTL Playtainment / THQ
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 70 %
Stále je to hra především odpočinková a doplňková, nutno jí ale přiznat neustálé zlepšování se.
> Bonusweb : 70 %
Je tu náznak příběhu, střelecké pasáže a řada dalších novinek k lepšímu. O žádný velký hit sice nejde, ale coby relaxační prostředek hra poslouží.
> Czechgamer.com : 65 %
Mise se neopakují, zábava je po celou dobu celkem dobře rozvinutého příběhu. Pokud nejste fandové seriálu a nebaví vás stále ježdění autem, hru si zdaleka tak neužijte.
> Doupě : 7/10
Konečně se podařilo zachytit tu pravou atmosféru známou z televizních obrazovek. Pochvalu si zaslouží i město a lokace, po nichž se budete prohánět.
> GameSite.sk : 70 %
Hru si vďaka menej náročnej grafike užijú aj majitelia slabších mašín, poprípade mladšie ročníky. Čo však hre treba vytknúť su bugy, niekedy tak podstatné, že sa kvôli nim nedá dohrať ani misia.
> GamePlanet.cz : 6/10
Šestá Kobra je v rámci série překvapením a dokazuje, že i s omezeným rozpočtem se dá udělat poměrně kvalitní hra.
> LEVEL : 5/10
Po všech směrech průměrná hra, která zaujme jen jedinou novinkou v podobě střelby za jízdy. Nic však není dotaženo do konce, takže zívačka.
> Časopis SCORE : 72 %
Jedná se bezesporu o hru, která je na rozdíl od minulých polotovarů zábavná až do samotného konce.
> Eurogamer.cz : 7/10
Vývojáři opravili a vylepšili takřka vše, co bylo v minulosti kritizováno, asi jediným výraznějším a přetrvávajícím nedostatkem zůstává slabší prezentace příběhu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %