Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Tomb Raider > PC > Third person akce

Kde koupit ?

(X)zone  392 Kč  České titulky
FunStore  460 Kč  
(X)zone  589 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  785 Kč  Kompletně v angličtině
FunStore  1099 Kč  
FunStore  1099 Kč  
FunStore  1209 Kč  
FunStore  1499 Kč  
FunStore  1499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DD WorldJan Stach---95 %2013-04-19
GamePlanet.czPavel Kovalančík9/1090 %2013-04-01
Czechgamer.comTomáš Novotný---90 %2013-03-24
Recenzeher.euOndřej Kašpárek10/10100 %2013-03-24
Eurogamer.czIvan Kratochvíl9/1090 %2013-03-24
BonuswebPetr Zelený / Zelda82---86 %2013-03-17
GameParkkralik2012---95 %2013-03-13
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2013-03-13
Hrej.czJiří Bigas9/1090 %2013-03-08
Games.czMartin Bach / Blixa7/1070 %2013-03-08
ZingMichal Maliarov9/1090 %2013-03-08
InGamer.czTomáš Herodek9/1090 %2013-03-08

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.50 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.30 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 155 z 5875 Žebříček
PC: 53 z 3107 Žebříček
PC/Third person akce: 6 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 25 z 649 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2011-03-16
Czechgamer.com2011-01-12
Bonusweb2010-12-16
Eurogamer.cz2010-12-09
Zing2010-12-07

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: pořád jen loading..
Nick: (jackass) - neregistrovaný
Datum:2014-09-01 15:01:51
Koupil jsem si Tomba na Xbox 360, instalace proběhla úspěšně, ale když zahájím hru tak mám černou obrazovku, a když na ovladači na cokoliv zmáčknu, tak se v levém dolním rohu jenom objeví loading a to po chvilce zmizí. Neví někdo co s tím?
[Odpověz]

Titulek: HELP
Nick: (NEJDETO) - neregistrovaný
Datum:2014-01-08 15:39:25
at to stahnu kdekoliv jak koliv tak v tom useku jak mam skocit na tu plosinu ktera se rozpada tak to proste nejde co stim!!!! poradte prosim
[Odpověz]

Titulek: Re: HELP
Nick: (JDETO) - neregistrovaný
Datum:2014-01-09 03:58:54
Kup si originál! ;-)

Titulek: help
Nick: (lara) - neregistrovaný
Datum:2014-01-08 14:46:22
prosim poradte mi jsem v miste kde seberu brokovnici a pak od posledniho tabora si prostrelim cestu a vlezu na plosinu ktera se podemnou rosipe... pak postupuju kolem zdi a kdyz mam skocit na tu dalsi plosinu tak mi to najede na to jak stoho spadnou dve prkna a pak uz to nejde jako by se to zaseklo nevite co stim prosim poradte
[Odpověz]

Titulek: TR
Nick: (160971bike) - neregistrovaný
Datum:2013-11-30 04:25:38
zdravím, potřeboval bych radu, dostal jsem se do místa, kde nevím jak dál. Lara vyběhne na takovou plošinu, před ní se objeví jakási klec na které je zavěšená jakoby velká kulka, přeskočí na trup letadla/alespoň to tak vypadá/kde jsou za mříží uvězněný nějaký její kámoši, přeběhne ne konec a tam před sebou uvidí zase plošinu s tou zavěšenou kulkou a vlevo utíká plyn a visí tam taková kulatá klec a teĎ nevím co dál, zkoušel jsem zapáleným šípem střílet do plynu nebo někam doskočit, ale nic se neděje, můžete mi někdo poradit jak dál? dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Halalí)
Datum:2013-05-26 23:46:34
Výborná Lara, snad občas až moc brutální (Lary je mi někdy fakt líto) a výhodou je, že hra jede i na trochu lepší "kancelářské mašině" a nevypadá špatně ani s nižším nastavením grafiky. Povedený restart.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ferri) - neregistrovaný
Datum:2013-05-25 03:25:45
zdravim,potřeboval bych poradit,mám zápalné šipy,když natáhmu luk,tak tam mám hořící šíp,ale nemůžu nic zapálit,když vystřelím pořád mi to stříli s tím lanem a přitahuje,tím pádem se nemůžu dostat do dalšího levelu.dík
[Odpověz]

Titulek: Re:  Lara
Nick: (xjikka) - neregistrovaný
Datum:2013-05-25 03:29:41
prostředním tl. se střílí lano, levým tl. myši střely ostatní.

Titulek: Re:  
Nick: (ferri) - neregistrovaný
Datum:2013-05-25 03:51:39
nejde mi to ani prostředním,ani jsem to nenašel v nastavení,dík

Titulek: Re:  
Nick: (ferri) - neregistrovaný
Datum:2013-05-25 05:50:03
tak uz jsem to nasel,mel jsem to spatne v nastaveni-6 hodin trapeni:-)

Titulek:  
Nick: (tom7958)
Datum:2013-03-20 00:32:38
hodne dobra hra a pekna lara
[Odpověz]

Titulek: NEJDE MI TO SPUSTIT
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-16 17:48:13
Prosím vás , nevím si rady :-(( hra nejde spustit , zobrazuje se mi : NEPODAŘILO SE INICIALIZOVAT ROZHRANÍ DIRECT 3D S AKTUÁLNÍM NASTAVENÍM PARAMETRŮ. Poradíte mi prosím , co s tím mám udělat ? Budu moc vděčná , za vaš názor...
[Odpověz]

Titulek: Re: NEJDE MI TO SPUSTIT
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-17 16:28:28
Zkus instalovat Direct :)

Titulek: Re: NEJDE MI TO SPUSTIT
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-19 13:41:05
V nastavení odznač "Výhradně celá obrazovka" nebo ještě sniž rozlišení.

Titulek: Hra
Nick: (Hugo123)
Datum:2013-03-06 22:05:57
Nám už také vyšla a je to opravdu pecka, parádní reboot Lary Croft a hraje se výborně, ze začátku je to trošku peklo hlavně souboje z blízka než se to dostane do ruky. Super jak se hra stále stupňuje, příběh je skvělý. Všem doporučuji!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-05-17 22:02:00
cus jak se vysmeknout tomu típkovi v zajateckem tabore diky za odpoved -jinak dobra parba.

Titulek: Re: Hra
Nick: (trolman) - neregistrovaný
Datum:2013-05-18 01:59:17
Kup sy orygynál :D

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Tomb Raider
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Tomb Raider
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6935x - statistika
Tomb Raider 91 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-03-07
Tomb Raider

Průměrné hodnocení z médií:

90.50 %

Min : 70 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crystal Dynamics
Distributor: Square
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 12
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Tomb Raider se za nálepku 18+ nemusí stydět. Z hlediska syrovosti a emocí jde o jednu z nejdospělejších her na trhu. Po famózním úvodu sice vývojáři hru zbytečně rozředí naivním zdůrazněním akce, její chytlavou podstatu ale i tak beze zbytku zúročí. Je to nejlepší Tomb Raider od vydání prvního dílu.
> Games.cz : 7/10
Povedený návrat nejpopulárnější herní hrdinky. Tomb Raider je příjemná, odpočinková záležitost, která vás nebude nudit. Zároveň ale nejde o hru, na kterou byste si za pár měsíců vzpomněli jako na něco výjimečného.
> Zing : 9/10
Klon Uncharted? Pche. Nový Tomb Raider je esencí mnoha oblíbených prvků, postupů a žánrů současného herního průmyslu, které až na minimální nedostatky míchá perfektně. Krvavá a dospělá cesta za přežitím se rozhodně doporučuje všem bez rozdílu věku a vyznání.
> InGamer.cz : 9/10
Restart série Tomb Raider se povedl na výbornou. Úchvatný příběh, skvěle vyvážená hratelnost, zajímavé nápady. Celkovou kvalitu sráží nepříliš záživný multiplayer a v současné době problémy s grafickými kartami GeForce. K dobru se však může přičíst, že PC verze obsahuje češtinu, která je velmi kvalitní, byť obsahuje pár překlepů.
> GamePark : 95 %
Pokud si nějaká série zasloužila reboot, byl to rozhodně Tomb Raider. A pokud se jej někomu povedlo dovést téměř k dokonalosti, nemůžeme si pomoci, ale bylo to právě studio Crystal Dynamics.
> Konzolista.cz : 10/10
Když už se myslelo, že největší sláva Lary Croft je dávno pryč, přišel Crystal Dynamics s dokonalým restartem, z něhož vzešla nová legenda. Tomb Raider je po všech stránkách naprosto precizně zvládnutou hrou, která kloubí to nejlepší z moderních akcí, navíc vše okořeňuje o možný průzkum ostrova a hledání pokladů, na čemž celá série vznikla. Vypiplaná hratelnost je navíc zabalena do skvělého vizuálního hávu, z něhož po celou dobu hraní nespustíte oči. Lara Croft je zpět v plné síle. Překonat toto dílo bude pro Crystal Dynamics v následujících letech hodně těžké.
> Bonusweb : 86 %
Lepší je prostě nového Tomb Raidera zkusit bez zbytečných předsudků. Je to zážitek minimálně desetihodinový a navíc rozhodně stojí za to.
> Czechgamer.com : 90 %
Restart série Tomb Raider se nadmíru povedl. Když k tomu přidáme skvělou grafiku, hratelnost apod., máme tu beztak jeden z nejlepších titulů tohoto roku.
> Recenzeher.eu : 10/10
No a my toho celkově moc nenaplakáme (na rozdíl od slečny Croft). Není proč! Tomb Raider je totiž parádní mix koridorové a otevřené akční adventury ve filmovém střihu. Ne nadarmo se špitá o novodobé Laře jako o prsatém Nathanu Drakovi. Filmovost, adrenalin a neexistující nuda. To je nejnovější Tomb Raider! Legenda se zrodila.
> Eurogamer.cz : 9/10
Pohybová a bojová stránka hry je bezchybná, průzkum ostrova atraktivní, a pokud jsem se od začátku až do konce hry nesmírně bavil, pak nemohu dát nižší známku. Pro mě je to po opravdu velmi dlouhé době hra, kterou jsem si s chutí zahrál takřka bez přestávky.
> GamePlanet.cz : 9/10
Tomb Raider ukázal, že vnadná hrdinka má stále co nabídnout a předvedla se asi v nejlepším světle, ve kterém mohla. Snad další pokračování budou stejně dobrá. Budou to mít ale velmi těžké, protože Tomb Raider přinesl Lary vnitřní změny, které na hráče opravdu silně zapůsobí. Nezbývá než držet palce a pro tento „reboot“ díl studiu Crystal Dynamics poděkovat a poblahopřát.
> DD World : 95 %
Překvapení je tedy ještě slabé slovo. Zapomeňte na škarohlídy, vyhoďte konzole a pusťte si to na pořádném PC a prostě jděte a bavte se hrou a obdivujte to zpracování hlavní hrdinky.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5874
Recenze: 24029
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3025
Průměrné hodnocení z
23411 recenzí: 71,766 %