Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Godfather: The game > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PSP - The Godfather: The game (PSP) 00.00 %PS2 - The Godfather: The game (PS2) 75.00 %XBOX360 - The Godfather (X360) 65.00 %

Kde koupit ?

Microgames  249 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---86 %SCORE 146
LEVELMartin Bach / Blixa8/1080 %LEVEL 136
Časopis Doupě 8.2/1082 %Doupě 3/06
Czechgamer.com ---65 %2006-08-31
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8/1080 %2006-06-07
Gamesport ---90 %2006-04-29
Gamecenter (pozastaven) ---82 %2006-04-14
hry.Sme.sk 3.5/570 %2006-04-07
Vokr.com 8.4/1084 %2006-04-07
Sector.sk ---80 %2006-04-04
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-03-29
GamePark ---78 %2006-03-27
HotGames ---70 %2006-03-27
Bonusweb ---89 %2006-03-24
Hrej.cz 8/1080 %2006-03-24
Games.cz ---70 %2006-03-23
Doupě 8/1080 %2006-03-22

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.18 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.64 %

Počet hodnocení: 28
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1693 z 5875 Žebříček
PC: 700 z 3107 Žebříček
PC/Third person akce: 38 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 157 z 649 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2006-03-20
hry.Sme.sk2006-02-28
Gamesport2006-02-06
Vokr.com2005-12-27
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-09-10

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: problem
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-11-13 01:17:09
kde mam koupit obleceni???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-04 20:19:55
preco mi nejde vystupit z auta v hre??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-05 11:12:45
Myslím si že to tak prostě je, to není jako v Mafii :-))

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-06 18:18:01
Protože jsi hloupý pirát.

Titulek: Profil
Nick: (Gamster) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 15:36:02
Zdravim mam problem se spustenim hry vzdy kdyz chci napsat sve jemno tak se nic nedeje a kdysz nat okliknu tak mi hra spadne pls poradte odepiste na ICQ 334427467 nb na Skype michaelhejlik diky moc
[Odpověz]

Titulek: Textury
Nick: (Jerzy) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 18:18:21
Ahoj,mám tu takovej problém,když spustim hru,tak to všechno běží,ale když to spustim,tak všechny textury kromě hlavních postav,zbraní jsou bílý..neví někdo jak by se to dalo vyřešit?Díky..odpovězte mi sem,nebo mi napište na facebook Vláda vovi erznkian ...Díky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Textury
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-31 22:28:14
A máš aktuální ovladače grafické karty? Resp. co máš za grafickou kartu ?

Titulek: Re: Textury
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-18 22:37:00
No,momentálně mám PC v opravně,takže jsem na tátovo PC a ten má má myslím jen Integrovanou kartu :( Ale Kmotr nemá zas takové náročné požadavky.Spustil jsem hru s většímy nároky.

Titulek: problém
Nick: (Deebo) - neregistrovaný
Datum:2010-04-28 20:01:41
Čaute lidi:D mám problém s opušténím vozidel pls odpovezte
[Odpověz]

Titulek: Re: problém
Nick: (komacko1@gmail.com) - neregistrovaný
Datum:2011-02-14 03:13:03
Ja mám taký istý problém. Prosím Ťa podarilo sa Ti to vystupovanie vyriešiť ? Ak áno helfol by si my ? Ďakujem za prípadnú pomoc.

Titulek: Re: problém
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-12 17:22:12
já to měl taky ten problém musíš tam dat novej cr8ck

Titulek: kmotr
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-18 00:33:59
nelze mi vytvorit profil kliknu lmysi a vyhodime to exe prestal pracovat pleas help me mam visty homy 64bit
[Odpověz]

Titulek: Re: kmotr
Nick: (xXx) - neregistrovaný
Datum:2011-02-22 22:41:52
se divíš? hra dělaná léta páně 2007, v éře xp, hold nepodporuje visty (to neznamená že jí nespustíš, ale že bude blbnout)

Titulek: jo
Nick: (Karlos) - neregistrovaný
Datum:2010-03-20 00:59:33
pod vistou ti to nepovali ani kdyby si chtěl.. jede to jenom na xp-. zkoušel jsem i service packxp a nevali
[Odpověz]

Titulek: Re: jo
Nick: (vall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-24 02:19:29
já mam vistu a jede mi to..stačí přejmenot složku movies

Titulek: TGF mi nejde spustit
Nick: (tomas) - neregistrovaný
Datum:2010-03-09 00:22:50
stahnul jsem hru rozbalil jsem ji a po úspěšné instalaci hry godfather jsem to kre-kn-ul pak kliknu na aplikaci play godfather objeví se na chvíli černá obrazovka jako že to nabíhá, pak to spadne a zobrazí se okno program the godfather.exe přstal pracovat. Nezbývá jiná možnost než kliknout na ukončit program. Mam vistu home premium. Ntb 2.0 Ghz ram 1,5 GB. Poraďte jak to spustím. Pls
[Odpověz]

Titulek: řešení
Nick: (gumák) - neregistrovaný
Datum:2009-09-10 16:17:57
mám řešení pro ty co mají windows vista , a počítač aby zvládal tuto hru a při spuštění se objeví znak EA a hra spadne a nejde .. je to jednoduché . vista nějkým způsobem nepodporuje videa z této hry takže řešení je : jít do šložky této hry a přejmenovat složku movies třeba na movies-t .. A JE TO! hra šlape :)
[Odpověz]

Titulek: DirectX
Nick: (Trane) - neregistrovaný
Datum:2009-07-25 15:06:02
hele budte bez obav me to taky psalo jen sem preinstaloval windowsy a uz mi to de
[Odpověz]

Titulek: otaceni
Nick: (jan) - neregistrovaný
Datum:2009-04-04 03:53:21
nevite jak odstanit problem s mysi, kdyz chci otocit postavu doprava, otaci se doleva a naopak. diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vaca) - neregistrovaný
Datum:2009-03-07 14:37:51
Lidi mam tu mensi problem s directx mam na instalovaní direczx 9.0c a furt my to pise at ho na instaluju skousel sem to vselijak obejit a nejde to ja us sem uplne bez radní
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (xXx) - neregistrovaný
Datum:2011-02-22 22:43:40
tak ho prostě nainstaluj, nebo reinstal windows

Titulek: NEJDE INSTALACE
Nick: (Snbelan) - neregistrovaný
Datum:2008-12-27 16:56:24
Koupil sem si Godfathra apři instalaci mě to řiká že mám nízkej directx, ale nainstaloval sem snad všchno co jde stahnout a pořád to mele to samý, tkaže 400,- v prdel*?a nebo to jde vyřešit, prosím o odpověď, snbelan@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: NEJDE INSTALACE
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-12-27 17:21:19
Zkopíruj celý obsah DVD na pevný disk, otevři v notepadu soubor "Autorun.cfg" a změň hodnotu v řádku "DirectX" na 0. Pak normálně spusť instalaci z pevného disku, jako by se jednalo o DVD.

Titulek: Re: NEJDE INSTALACE
Nick: (Sticky) - neregistrovaný
Datum:2009-11-11 15:54:40
Má pravdu mě už to de taky. stačilo to zkopírovat a přepsat ale dřív mi to nedělalo asi je to service packem 3

Titulek: Re: NEJDE INSTALACE
Nick: (je to overeny) - neregistrovaný
Datum:2010-05-02 03:01:19
diky moc fakt to funguje

Titulek: pls
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2008-12-22 20:30:59
hej jak se vystupuje me to nejde pls napiste jak pls
[Odpověz]

Titulek: Re: pls
Nick: (Jas) - neregistrovaný
Datum:2008-12-23 14:52:31
Ve warez verzi nejde vystupovat, kup si origo...

Titulek: Re: pls
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-23 17:19:16
Ale jde to tydy JAS rika hovadiny ja mam taky warez a jdeto ty vole

Titulek: The Godfather
Nick: (VANDERBILT) - neregistrovaný
Datum:2008-09-16 17:51:28
ZDAR LIDI MAM MENSI PROBLEM Z VYSTUPOVANIM Z AUTA VE HRE The Godfather MUZETE MI STIM POMOCT DIK VANDERBILT@SEZNAM.CZ
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (L.Skejtak)
Datum:2008-08-08 20:15:00
Dejte sem The Godfather 2
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-08-08 20:20:48
bude tady až na ni vyjde nějaké preview. Takhle by tu byly jen zbytečně prázdné profily kdybychom vytvářeli profily které by obsahovaly jen název hry..

Titulek: dik
Nick: (adam) - neregistrovaný
Datum:2008-08-07 23:09:54
Hele dikes Bravemane ale v dokumentech sem nic nenasel...ale dik :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: dik
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-08-07 23:45:11
To je divné, protože hned na několika stránkách jsem našel cestu právě "My Documents\GF\SG"... (btw. reaguj pls kliknutím na "Odpověz" )

Titulek: OK
Nick: (adam) - neregistrovaný
Datum:2008-08-08 15:01:22
Jasne...ja sem nevedel...jo a ten problem se uz vyresil

Titulek: pls
Nick: (adam) - neregistrovaný
Datum:2008-08-07 03:37:06
Zdar lidi chtel se vas zeptat tu hru uz sem dohral ale po nejakem case me to zacalo vyhazovat do windows proste se mi objevi menu a hned me to vrati...chtel bych skusit do odinstalovat ale bojim se ze stratim ulozene poszice a tak je chci zalohovat ale nwm kde je mam hledat jako v jake slozce...pls PORADTE MI na e-mail adamtrimaj@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: pls
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-08-07 14:30:12
zkus C:\Documents and Settings\Tvuj_ucet\Documents\gf

Titulek: The Godfather
Nick: (timagene) - neregistrovaný
Datum:2008-07-25 14:20:59
Čau lidi!!!! Prosím Vás, stalo se mě, po uspěšné instalaci hry The Godfather, kterou js stáhl z a c*acknutí, mi při spuštění hry samotné naskočí po pár vteřinách "soubor godfather přestal pracovat" a nezbývá nic jiného, než kliknout na ukončit :-( ! Nainstaloval js i nový DirectX, páč js si myslel, že je to qůli tomu, ale taky ne e! Tak co teď dikes všem, co pomůžou...! piště na timagene@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Prosim
Nick: (Freezy) - neregistrovaný
Datum:2008-07-15 18:46:30
Nevim jak mam dat save do The Godfather prosim kdo vi jak se dava save do The Godfatger napiste na tento email : lubosbarath@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: hmmm na prd
Nick: (Cardaa) - neregistrovaný
Datum:2008-03-19 00:44:41
To je divnýý.. mám notebook nový od pavililino , 2 jádrový procesor, 1o24 ramek GEforce4 256 svoji paměti. .a nejde mi to to je fakt divn, nevíte čím to bude.. najedet černá obrazovka pak to 2x vyskí a naběhen ukáže nápai , pak jako by tam jel vlak a spadne mi to , nevíte?
[Odpověz]

Titulek: Re: hmmm na prd
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-19 17:06:28
to sami to dela me od titulek kmotr uz si na to prisel?

Titulek: Re: hmmm na prd
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-22 22:46:53
co maš za windows? jestli visty tak se nediv, ta grafárna je integrovaná?

Titulek:  
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2008-03-03 13:43:20
Nejlepsi hra!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Vyhadzuje ma to
Nick: (OiPalo) - neregistrovaný
Datum:2008-01-25 06:49:51
Prosim poradte mi nainstaloval som si hru aj directX ked hru spustim zapne sa na 3 sekundy a hodi ma to do windovsu neviete preco ??
[Odpověz]

Titulek: Re: Vyhadzuje ma to
Nick: (kmotr) - neregistrovaný
Datum:2008-01-25 22:46:49
Zrejme mas stejny problem jako sem mel ja.asi mas malej vykon.kdyztak napis tvoji sestavu.mej se

Titulek: prosim
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-22 00:06:42
hej nejdemi to spusti hlasi to že mám nesprávný DVD rom. ale přitom tam mam spravný co stim ????
[Odpověz]

Titulek: Re: prosim
Nick: (kmotr) - neregistrovaný
Datum:2008-01-22 02:51:03
Jestli máš teda origoš tak jdi na stránky EA games a tam si najdi tech. podpora a tam by měl bejt nějákej program co to vyřeší.Ahoj

Titulek:  
Nick: (Daniel) - neregistrovaný
Datum:2008-01-21 21:04:45
Hej pls jakej directX musim mít na spuštění této hry? prosím
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-01-21 21:26:24
Video: DirectX 9.0c compatible video card
Video card must have 64MB or more memory and one of these T&L capable chipsets:
ATI Radeon 8500 or greater; NVIDIA GeForce 3 or greater (except GeForce4MX); Intel Graphics Media Accelerator 900 or greater

Titulek: spuštění hry
Nick: (kmotr) - neregistrovaný
Datum:2008-01-18 14:56:41
Tak sem to přece jen vyřešil.Ten kdo tu psal že mám malej výkon měl pravdu.Už dlouho sem si chtěl koupit nový CPU a novou základní desku.Tahle hra mě k tomu dokopala a už běží úplně v poho.Tak se mějte.
[Odpověz]

Titulek: spuštění hry
Nick: (kmotr) - neregistrovaný
Datum:2008-01-14 18:53:33
No vona ta hra je vlastně od strejdy...Když ji instaloval tak se nikam neregistroval a hra mu šla bez problému ale na mim kompu to nejde:-((((Snad se to vyřeší a půjde někdy.Já si myslim že mám procesor na hru docela dobrej a navíc herní harddisk.Tak se zatim mějte.
[Odpověz]

Titulek: spuštění hry
Nick: (kmotr) - neregistrovaný
Datum:2008-01-14 01:55:42
No grafiku mám asus nvidia 7600gs s directx10.Procesor mám 1300mhz.
[Odpověz]

Titulek: Re: spuštění hry
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-14 04:20:26
tak to mas skoro stejnou jako ja,ja mam len GS...dybys mel kopii tak to svedu na crack ale dyz mas originalku...moje rada je,di to reklamovat ,stahni si torrent a uz si nekupuj originaly :D

Titulek: Re: spuštění hry
Nick: (kollicek) - neregistrovaný
Datum:2008-01-14 04:22:29
a za ty prachy di poradne zaparit a zakalit,nebo si kup listek na KoRny...do her to nedavej,ty sezenes vsude zadarmo :)

Titulek: spuštění hry
Nick: (kmotr) - neregistrovaný
Datum:2008-01-13 22:26:33
Ahoj lidi.Mám originálku hry godfather ale když ji chci spustit tak se objeví logo EA games a pak zase zmizí a nic se neděje.Prosím pomocte mi.Můj e-mail je ondrakotek@seznam.cz. Dikec
[Odpověz]

Titulek: Re: spuštění hry
Nick: (kollicek) - neregistrovaný
Datum:2008-01-14 00:27:16
tady neni co resit,nejspis nemas dostatecnej vykon,podle toho ze ti to spadne hned takhle ze zacatku to tipuju bud na grafiku,nebo nemas pozadovany rozhrani DirectX

Titulek: mam crack
Nick: (kollicek) - neregistrovaný
Datum:2008-01-02 19:03:40
tak jo deti,mam crack co vyresi jak vystupovani z aut tak tu podelanou mys...moje ajsko 206692353 nebo sezenete na gamecopyworld
[Odpověz]

Titulek: Re: help
Nick: (Kollicek) - neregistrovaný
Datum:2008-01-14 04:25:15
a zkuste mi pomoct tak,ze sem pak taky date svy ajsko,me uz fakt nebavi to posilat :D dik

Titulek: Re: mam crack
Nick: (janiss) - neregistrovaný
Datum:2008-01-17 01:24:58
prosim posli mi ten crack na vystupenie z auta moje icq 430724319

Titulek: Re: crack
Nick: (Kovky) - neregistrovaný
Datum:2008-01-23 22:34:38
zdrawim,prosimtě pošli mi ten crack na vystoupení z toho auta moje icq : 386-398-600 , e-mail : Kovky@seznam.cz dik...

Titulek: Re:
Nick: (komacko1@gmail.com) - neregistrovaný
Datum:2011-02-14 06:06:55
Nechcem ťa uraziť, ale mne to nefunguje.

Titulek: Mrkni na net...!
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2007-12-08 14:06:48
Zjisti jestli Windovs vista vubec podporuje godfathera....hodne her na vistách proste nejdou!
[Odpověz]

Titulek: spuštění hry
Nick: (Dominik) - neregistrovaný
Datum:2007-12-07 17:24:34
hele mám windos vista a originální hru godfather a když si to chci spustit tak mi to nejde prostě mi to spadne může mi prosím někdo pomoc
[Odpověz]

Titulek: the godfather
Nick: (steve) - neregistrovaný
Datum:2007-12-01 19:35:31
Ty kravo.Mafie je sice nejlepsi hra na svete,ale kmotr je taky dost dobrej.V mafii jsou daleko lepsi auta,ale tady se zase lip ovladaj.Je tam taky lepsi akce nez v mafii.No mafie je o trochu lepsi,ale godfazher je zase novejsi.
[Odpověz]

Titulek: COŽE?!?!?!?!?!?
Nick: (Headshot45) - neregistrovaný
Datum:2007-09-14 01:57:29
Děs a Hrůza Další polotovar od EA. Co to má jako bejt? Vám se to líbí? Mafii to nesahá ani po paty! Přijde mi to jako nějaká arkáda pro malý děti. Hl. postava běhá jak namrdaná slepice, auta vypadaj jak krabičky od sirek, chovaj se jak gumový kačeři na provázcích!!! 2 hodiny jsem se snažil najít klad, nepovedlo se, rychle to musim odinstalovat, to fakt nejde hrát.
[Odpověz]

Titulek: Re: COŽE?!?!?!?!?!?
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-19 17:22:03
Co se týče jezdění v autech, tak máš pravdu, to je strašný. Ale je tam spoustu dobrej věcí. Výborná grafika postav, to zase Mafie nemá na tohle. Příběh je tady taky dobrý, skvělé zabírání podniků atd. Sice v Mafii byly takové drobnůstky, kreré dělaly ze hry skvělou hru. Jinak Mafie je samozřejmě lepší než tohle. Ale tohle je taky dobré, zajímavé. Stojí si to zahrát. Už jsem to dohrál tak 10X. Mafii asi 20X.

Titulek: dubing
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-22 18:51:10
mohol by mi niekto poslat cesky dubing??na majco11@post.sk
[Odpověz]

Titulek: Re: dubing
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-10-07 22:17:41
Český dabing neexistuje kurva. Proč se na to furt někdo musí ptát. Si prolistuj net a zjistíš sám, že není.

Titulek: Save
Nick: (Lookin) - neregistrovaný
Datum:2007-06-25 16:09:55
Pls, jak se dá ukládat? Neukládají se mi checkpointy, jen mi jednou vyběhla hláška, jestli chci uložit hru, ani nevím jak se to tam dostalo. Díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (DANKO) - neregistrovaný
Datum:2007-05-18 02:05:04
posle mi nekto cesky dabing na godfather prosim potrubujem to surne diky moc email:xdenzel333x@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: eee
Nick: (ujo) - neregistrovaný
Datum:2007-04-15 14:35:07
slaby pc aj mne to robi ale na druhom lepsom pc to fakci
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2007-03-28 01:26:16
tak teda pište na ICQ 427-156-452... řeknu vám jak to zprávně rozjed.... každému to rád vysvětlím zvlášt... De totiš vidět že ještě hodně lidí nic neví :-D uš tu píšu od začátku a ještě to snad nikdo nepochopil... :-D tak teda pište....ale za sebe říkam a all check kua ::::::ŽÁDNÝ DOBRÝ CRACK ABY VŠECHNO ŠLO TAK JAK MA (VISTUPOVANI S AUTA , PŘEHOZENÉ VERTIKÁLNÍ VIDĚNÍ) O TAKOVÉM CRACKU PROSTĚ NEVÍÍÍÍÍÍM!!!!!!!!!!!! A JESTLI O NEM NEKDO VÍ TAK SEM DEJTE LINK....proste mi napište :-) a ja vam reknu jak na to OKI????? :-)
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (HA,HA) - neregistrovaný
Datum:2007-05-17 00:37:10
Přes mini image to jde všechno ok!A ty se raději nauč gramatiku!!:-)

Titulek: Re:  
Nick: (Shumi.D) - neregistrovaný
Datum:2009-03-02 02:09:02
Cest jak teda vyřešim to vystupovani z auta napis pls na icq 363593286

Titulek: Celkovej názor
Nick: (Dominic) - neregistrovaný
Datum:2007-02-12 22:56:11
Mno,Musím začít tím,že tuto hru chválím.Má nápad,velmi dobrou grafiku,dobrou hratelnost.Zvlášť souboje jsou udělané perfektně.Možná auta by to chtělo nějak vylepšit,ty už se tak bravůrně neovládají. Dále bych chtěl připojit pár zklamání. Není moc velkej výběr dopravních prostředků,a v celým NY nenajdete ani jednu tramvaj,to je podle mě hrubá chyba. Dále bych očekával daleko větší rozlehlost hry(myslím celkovej příběh,ne mapu).Je to dělaný podle filmu a hlavní postava je dotoho všeho velice chytře zakomponovaná,takže bych určitě udělal víc možností co se týče kšeftů bokem,zakládání novejch barů,heren,zábavních podniků,pak by určitš bylo pěkný,kdyby se tam objevila lichvařina,která ke každýmu mafiánskýmu tématu neodmyslitelně patří. Když už je tam možnost povyšování a hodností v rodině,tak by bylo taky dobrý,kdyby to na tom bylo nějak hratelně poznat...to mě taky zklamalo.Byl jsem caporegime,což v překladu znamená poručík,tudíž bych měl mít pod sebou nějaké mužstvo lidí.Například na dobývání novejch míst bych si s sebou mohl povolat další 4 chlapáky,s kterejma by to bylo jistě záživnější. Tím se dostávám k největšímu zklamání a to je velice rychlej spád a ohromně kraťoučká délka hry.Něco takovýho jako je Godfather,na kterýho se čekalo a mluvilo se o něm jako o opravdové pecce a nové éře mafiánskejch her a bůhví co ještě je celková hra co se týče času až trapně krátká a za to by se měli kluci z EA stydět.Je přece tolik možností na tolik misí,který se dají okopírovat z filmu,že nevím proč z toho udělali hru na jedno odpoledne. Nezlobte se jestli máte jinej názor,ale já tu hru dohrál za 6 hodin čistýho času a to by se u her tohodle kalibru stávat nemělo...to je k smíchu...
[Odpověz]

Titulek: Problém při spuštění....
Nick: (Platfuss) - neregistrovaný
Datum:2007-02-03 23:25:56
Mohl by někdo poradit? Při spuštění hry se mi objeví logo EA a pak už nic. Černá obrazovka, ale zvuk jede. Mám vyhovující grafiku RADEON X1600 XT.
[Odpověz]

Titulek: Re: Problém při spuštění....
Nick: (K()t3l) - neregistrovaný
Datum:2007-03-22 22:01:05
Normálně klikni pravym na zastupce (spousteci aplikaci) a tam zvol vlastnosti a potom to treti nahore nwm to jiste a zasrktni kolonku ,,spoustet v rezimu 640x480' nebo něco takhle malyho tam je mam tu grafarnu taky ale nestiha ti monitor bracho!

Titulek: Příšerný
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2007-01-16 14:48:04
Na tý hře neni nic co by se dalo pochválit!!
[Odpověz]

Titulek: Super Hra!
Nick: (Chili Boy) - neregistrovaný
Datum:2007-01-14 22:01:47
Krstný Otec je bombová hra. Namakaná Grafika,postavy, ale autá sa trocha blbo ovládajú. Je Nejaký Patch na ovládanie Áut?
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-08 02:16:20
Nevíte někdo jak stáhnout tuhle kompletní češtinu http://godfather.cybergames.cz/cestina.php Mě totiž nějak nejde stáhnout. A rád bych měl kompletní češtinu včetně všech rozhovorů.
[Odpověz]

Titulek: Problém s Češtinou
Nick: (Boris24) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 16:53:06
Outsider Založen: 19.11.2006 Příspěvky: 11 759 Kmotr money jak mám stáhnout češtin do dGotfatra stahl sem jí na www.cestiny.cz nainstaloval sem ji do do složky kde jí mám a stejně když jí zapnu tak tak není nevýš kde je chyba mám orig.hru koupenou Do jaké složky nebo podložky to mám dát jsem uplně bezradný,něco mám naistalováné v C/program files/Electronic Artc a něco v D/Hry/The Gotfather do jaké složky to mám nakopírovat, když zapnu hru a dám Langue tak tam cz ani czech není potřebuji nejakej crack nebo co, ta čeština je zřejmě na anglickou verzi, ale co když jíé nemám tak jak tam dostanu tu češtinu nějakým crakem abych jí dostal do anglické verze, jak vůbec zjistím že mám koupenou anglickou verzi? díky moc za každou odpověď
[Odpověz]

Titulek: Změna ovládání myší
Nick: (Adam90) - neregistrovaný
Datum:2006-11-16 20:00:24
Prosím nevíte někdo jak se dá změnit ovládání myši, v menu mě funguje normálně, ale když se dostanu do hry, tak mě jde úplně obráceně, takže kryž jedu myší do prava tak ve hře se otáčím do leva a podobně, pls nevíte někdo co s tím napište na svobodaadam@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: dabing
Nick: (vladik05) - neregistrovaný
Datum:2006-11-15 22:37:35
prosim ked niekto ma dabing na godfather tak mi poslite na Vladik05@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: CRAK
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-08 13:14:20
Proč si to dady nečtete všechno, vždyť to tady už je napsaný kde ten crack je. Je na www.gamecopyworld.com. Tam napíšeš do toho vyhledavače The Godfather, najde ti to něco a ty vybereš název The Godfather v1.0 [ENGLISH] Proper Fixed EXE má 2,5 MB, stáhneš ho, a pak ho zkopíruješ tam, kde máš nainstalovanou hru a je to. A jde to hrát, už můžeš vystupovat z auta.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-02-14 06:08:47
Lebo je to blbosť aj tak to nejde

Titulek: Re: CRA*K
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-14 17:11:39
No, jen se zde pousmívám. Vy umíte brilatně stahovat, rozbalovat, používat Daemon tools, ale cra*k (což bude asi zapříčiněno blokem slova. Za to díky..) správně napsat neumíte a co hůř, vy ani nejste schopní zapnout google a najít si ho.:D Tak to má být. Stáhnu si hru, ona mi nejde takže si budu stěžovat, protože to snad není možný, že:D Parádní vtip před obědem, jen tak dál:)

Titulek: OVLÁDÁNÍ AUTA
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-07 14:53:22
Nevíte někdo, jestli se dá nějak nastavit normální ovládání auta? Když třeba chci zatáčet tak se to otočí strašně rychle.
[Odpověz]

Titulek: DEMO DEMO
Nick: (DemoDEMO) - neregistrovaný
Datum:2006-11-03 00:46:03
PROSIM VAS NEVITE KDE SE DA STAHNOUT GODFATHER DEMO!!!!
[Odpověz]

Titulek: pomozte mi někdo
Nick: (honzik) - neregistrovaný
Datum:2006-11-01 21:48:43
Prosím pošlete mi někdo kód který potrebuju napsat před instalací hry.Na mob. 723784554.Děkuju
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (opicek) - neregistrovaný
Datum:2006-10-10 19:34:28
kmotr hodne nadupana hra.dobra grafika hodne!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MatrixChose) - neregistrovaný
Datum:2006-10-05 20:01:16
Nazdar, taky se vam stava, ze po case hrani se zmeni nastaveni klaves (nahodne) a nejde treba mlatit nebo strilet!?! Vubec nevim, co s tim a nebavi me po kazdejch cca 10 minutach vypinat a zapinat hru
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dASY) - neregistrovaný
Datum:2006-09-24 21:45:31
AHOJTE VŠICHNI!! PROSÍM POMOZTE MI KDYž DÁM DO ALCOHOLU 120% TEN SOUBOR MI-GTG PÍšE MI TO TO ŽE BI NEM´ĚL BÝT MINI PORT SPUŠTĚN V KERNEL MODU.cO TO ZNAMENA??DÍKY MOC
[Odpověz]

Titulek: Tachometr
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-09 16:10:03
Čest lidi, nevíte někdo jestli se dá vložit do týhle hry tachometr? A jestli nějak jde aby auto normálně zatáčelo, já zmáčknu lehce šipku do leva a ono to otočí strašně rychle?
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (vasek) - neregistrovaný
Datum:2006-09-05 22:58:23
Geforce MX 440 8xagp
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-09-06 00:05:56
POUŽÍVEJ [ODPOVĚZ] !!! Tato hra stejně jako spousta ostatních právě tuto grafiku nepodporuje. Pokud můžu poradit, přemýšlej o upgradu grafiky, s touhle si již moc nezahraješ !

Titulek: POMOOOOC
Nick: (vasek) - neregistrovaný
Datum:2006-09-05 22:14:26
Nazdarek vsichni potreboval bych poradit, stahnul jsem hru z torrentu godfather, nainstaluju spusti vsechno v poho , objevi se menu a prvni problem je ze nemam ikonku mysi tedy ukazatel, je neviditelna ale funguje, dalsi problem je ze spustim hru ale bouzel tam nejsou zadne textury, jen obrysy baraku, zadny panacek a jen text, vse je sedive nebo modre kde nic tu nic muzete mi prosiiiim pomociiii
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOOOOC
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-09-05 22:49:39
a co máš za grafiku ?!

Titulek: Re: POMOOOOC
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-13 21:21:05
čus, mám uplně stejný problém s tou myší a grafikou, prosim, nevi někdo, jak pomoct

Titulek: crack
Nick: (dergi) - neregistrovaný
Datum:2006-08-14 00:21:01
mam crack ktery me funguje na vystup z auta a mys poslu ho dergi@email.cz
[Odpověz]

Titulek: CRACK
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-09 15:22:02
Vy jste asi úplně blbý, vždyť se to tady už psalo kde je správnej crack. Je na www.gamecopyworld.com. Tam napíšeš do toho vyhledavače The Godfather, najde ti to něco a ty vybereš název The Godfather v1.0 [ENGLISH] Proper Fixed EXE má 2,5 MB, stáhneš ho, a pak ho zkopíruješ tam, kde máš nainstalovanou hru a je to. A jde to hrát, už můžeš vystupovat z auta.
[Odpověz]

Titulek: Heeeelp
Nick: (N1CK) - neregistrovaný
Datum:2006-08-02 03:01:31
Hele lidi me to nejede ani s sd4hide... Podle me je ten MI-GTG image divnej protoze mi tam vzdycky naskoci jen EA logo a zmizne a pak uz se nic nedeje.... Ani s tim Anti-blaxxem mi to nejede..:( Pls nemate nekdo nejakej jinej image? nebo nevite cim to je? Jinak se na to asi vykaslu a budu chodit pesky :D
[Odpověz]

Titulek: prosím o radu
Nick: (honza.eeee) - neregistrovaný
Datum:2006-07-26 17:10:04
PORADÍ MI PROSÍM NĚKDO,JAKYM SPUSOBEM MAM VE HŘE KMOTR ZABÍT HNED NA ZAČÁTKU HRY TOHO CHLAPA NA DVORKU?UŠKRTÍM HO,PADNE NA ZEM,DUPU MU PO ZÁDECH A ON NE A NE CHCÍPNOUT.PROSÍM PORADTE NĚKDO.DÍKY
[Odpověz]

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: (pitr) - neregistrovaný
Datum:2006-10-03 22:15:00
musis pracovat podle pokinu nejdriv s nim misi hazet ze strany na stranu a pak pustit left mouse i right a von spadne pak uz mu ubyva zdravi

Titulek: dab
Nick: (slovo) - neregistrovaný
Datum:2006-07-16 12:54:15
as bude dabing lidi napište mi kde se dá stáhnout dík
[Odpověz]

Titulek: Dabing
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-09 18:34:52
Nevíte někdo jestli existuje český dabing do Kmotra???
[Odpověz]

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-09 20:37:34
Víme, neexistuje, i když několik 'týpků' říká že ano, ale není tomu tak.

Titulek: Re: Dabing
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-14 23:13:14
Ale říkal si že dabing je na stejný adrese jako dabing do GTA Vice City, tak co?

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-15 00:19:58
Hih, jsem nevěřil že tomu bude někdo věřit, s oběma je to jako s Yettim v GTA ...nebo raději ještě jinak- Dabing ke GTA ani ke GodFathera neexistuje :)

Titulek: crack
Nick: (Eddie) - neregistrovaný
Datum:2006-07-06 05:59:46
proc tak slozite? zpravnej crack je opravdu na gamecopyworld.com ale pod nazvem The Godfather v1.0 [ENGLISH] Proper Fixed EXE a ma 2,5 MB. tim se to normalne crackne a facha to !!
[Odpověz]

Titulek: Re: crack
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-09 18:32:41
Tak složitě, protože asi před měsícem sem měl někde 5 podobnejch cracků a když sem je cracknul tak pak ve hře nešlo vystupovat z auta, když sem to udělal přes mini image tak to šlo. Až teď máme ten funkční crack no.

Titulek:  
Nick: (Petra..st) - neregistrovaný
Datum:2006-07-02 18:15:04
ahojky nevíte kde by sem mohla stáhnout VIRTUAL DEAMON???? Prosííííííííííííííím moc!předem dik......
[Odpověz]

Titulek: odpoved proc nejde vystupovat z auta
Nick: (JoudaZ) - neregistrovaný
Datum:2006-07-16 17:05:29
Cus s crackem ti to nepujde sezen si mini image

Titulek: myš
Nick: (Nooodle) - neregistrovaný
Datum:2006-06-30 00:05:46
Nevíte někdo, jak se dá přenastavit myš z invert. na normal? Mění to jen jednu osu.
[Odpověz]

Titulek: Re: myš
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-06-30 00:35:08
Pokud se nemýlím tak je to špatným Mini-Image souborem

Titulek: Re: myš
Nick: (Pacyjent) - neregistrovaný
Datum:2006-08-30 23:02:07
pod citlivosti mysi v nastaveni zaskrtni to policko

Titulek: Pomoc
Nick: (Kmotr) - neregistrovaný
Datum:2006-06-29 17:39:43
POMŮŽE MI NĚKDO? - nejde mi spustit hra Godfather.1)Nainstaloval jsem jí pomocí daemon tools 4.03HE(image ccd-tgf.mds),bez jakéhokoliv cracku=nešla spustit.2)použil jsem MI-GTG.mds=nešla spustit.3)nakopíroval jsem do hry sd4hide=nešla spustit.. Pokaždé se mi jen ukáže logo EA a dned zmizí.. nemám nainstalované ani CloneCD ani Alkohol 120% aby se nic nerušilo. zkouším to rozběhat na PC:1,3G , 650 RAM , GeforceTi 4200 MB.. poraďte někdo prosím:zaloudekotto@gmail.com nebo 288536176-ICQ
[Odpověz]

Titulek: Český dabing
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-27 00:13:04
Tak co je? Víte někdo, kde je ten dabing? Třeba před tím nějakej Braveman psal, že je na stejný stránce jako dabing do GTA - VC? Ale kde je???
[Odpověz]

Titulek: Český dabing
Nick: (Prosím) - neregistrovaný
Datum:2006-06-20 10:00:00
Na jaké stránce je český dabing???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (shxx) - neregistrovaný
Datum:2006-06-18 10:00:00
pro instalaci a hrani je potreba nainstaluj hru 'Virtual DEAMON Manager v4.00 a vyssi 1)nainstaluj hru 2)!nic necrakuj! 3)do virtualni mechaniky dej MINI IMAGE (kterej si mezitim rozbal treba na pluchu) a hraj mini image -) war.forum.cz -) hledej have fun.... shxx
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nc) - neregistrovaný
Datum:2006-06-12 10:00:00
K cemu je mini Image ? Kdyz ho rozbalim tak je stejne velkej jako orig.Image...? To muzu mit ten puvodni ne ?!?
[Odpověz]

Titulek: DABING
Nick: (Hej) - neregistrovaný
Datum:2006-06-07 10:00:00
Prosím, na jaké stránce je český dabing do týhle hry???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Otrok herniho prumyslu) - neregistrovaný
Datum:2006-06-06 10:00:00
taky se to stava... kamosi to vyresili tim ze pouzili sd4hider (nakopiruj ho do slozky se hrou, dej hide a zavri to okynko...) a potom to mountnuli v d-tools.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Arto Saari) - neregistrovaný
Datum:2006-06-07 10:00:00
dik za tip,ale furt nic za to ,ze bys my to rozchodil sem ochotel zaplatit 300,-kč kredit

Titulek:  
Nick: (Arto sari) - neregistrovaný
Datum:2006-06-06 10:00:00
mam dotaz kdyz vlozim do daemona nebo do alcohol 120% MI-GTG.mdf nebo ccd-tgf.mdf tak my to porad pise insert disk a nebo prosim vlozte disk do jednotky H: dekuji za odpoved
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ricko) - neregistrovaný
Datum:2006-05-31 10:00:00
Tak problem sem vyresil.. mel sem nainstalovany Alcohol 120% a CloneCD stacilo odinstalovat Clone a mit verzi daemonu v4.03HE a spustilo se to hned:D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-28 10:00:00
Kam mám jít po misi Sleeping With The Fishes? Nikde na mapě nemám nic označený. Prej se mám sejít s tím Monkem někde v holičctví. Kde ? Prosím porďte.
[Odpověz]

Titulek: Dotaz
Nick: (Fred) - neregistrovaný
Datum:2006-05-28 10:00:00
Zdravim, chci se zeptat, rodiny jsem znicil, vsechny podniky jsou pod mojim velenim a jsem Donem NYC. Jak tato hra vubec konci ? Ukonci se nejakymi titulky nebo muzu po mestech jezdit do nekonecna? Děkuji
[Odpověz]

Titulek: DOTAZ
Nick: (gangsta) - neregistrovaný
Datum:2006-05-28 10:00:00
Zdravim, kam mám jít po misi 6. Sleeping With The Fishes??? Píše mi to, že mám zabírat podniky??? Ale když sem mluvil s tím Monkem, řekl mi, že se sejdeme v nějakym kadeřnictví??? Chci se zeptat kam mám jít???
[Odpověz]

Titulek: MINI-IMAGE
Nick: (Otrok herniho prumyslu) - neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
na cracky se vyserte jeste sem nenasel zadnej kterej by fungoval na GF spravne... radsi si stahnete mini image MI-GTG, ty fungujou jenom na NECRACKNUTOU hru a jedou bezprob. bacha rozbaleny to ma asi 3GB. je to tady: (na stazeni potrebujete torrent downloader treba azureus nebo bitcomet) http://thepiratebay.org/details.php?id=3464847 (nekdy musite mit spustenej i sd4hider, ale me to jede i bez toho) PS:preji hezky den PPS:a tem ktery ani nerozjeli hru preju uprimnou soustrast :P
[Odpověz]

Titulek: Re: MINI-IMAGE
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
Prosím, dej mi číslo na tvoje ICQ, já si s tím furt nevím rady, potřebuju pomoct, prosím.

Titulek: MINI-IMAGE
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-28 10:00:00
bacha na to ono by to melo fungovat jenom v daemon-tools a hlavne to NESMI byt crackly (musi tam byt origos exe) capiche?

Titulek: Auto
Nick: (RAGE) - neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
Ked nemozes vystupit z auta mas chybny crack musis preinstalovat hru a potom si stiahni mini image z gamecopyworld
[Odpověz]

Titulek: Re: Auto
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
A na jaký to je stránce, kde to mám stáhnout???

Titulek: PROBLÉM
Nick: (DOTAZ) - neregistrovaný
Datum:2006-05-26 10:00:00
Zdar lidi chci se zeptat jak se vylézá z auta? Do auto nasednu mezerníkem, ale vylízt ven mi nijak nejde. Poraďte mi někdo jak?
[Odpověz]

Titulek: čeština - Godfather
Nick: (únava) - neregistrovaný
Datum:2006-05-25 10:00:00
Tady máte češtinu do hry Godfather http://cestiny.bonusshop.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=16
[Odpověz]

Titulek: help meee
Nick: (Sim) - neregistrovaný
Datum:2006-05-18 10:00:00
mam nainstalovany the godfather spoustim ho pres deamond tools 4.03 ale furt to nejde nespustim to.......objevi sem mi tam logo EA a tim to hasne.........prosim poradte.........nebo mi napiste nejakou radu na Dalibor.simek@seznam.cz...........diky moooc za odpoved na oplatku taky rad poradim.
[Odpověz]

Titulek: majercikp@atlas.sk
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2006-06-06 10:00:00
Mam tak isto problem s hrou godfather mam ju uz nainstalovanu a mam aj daemona nainstalovaneho ale pri spustani hry my ukaze iba tu ciernu tabulku Ea games a tom to postoji prosim odpiste my !!!!!!!!!!!!!! Co mam urobyt aby my to islo !!!!!!! Prosiim !!!!!!!!!!!

Titulek: čeština
Nick: (koci) - neregistrovaný
Datum:2006-05-07 10:00:00
nevíte kde sehnat češtinu na godfathera???
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (fox) - neregistrovaný
Datum:2006-05-14 10:00:00
tady by se měla objevit co nejdřív http://godfather.vokr.com/

Titulek: help!!!!!
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
mam nainstalovany safedisc 4 hide i daemon tools 4.03E anejde to zpustit.co s tym?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pitrs) - neregistrovaný
Datum:2006-04-22 10:00:00
nevite kde stahnu toho noveho Daemon Tool Verze 4.03HE
[Odpověz]

Titulek: Re: DT 4.03HE
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-04-22 10:00:00
A z homepage programu http://www.daemon-tools.cc/! jsi to zkoušel ?

Titulek:  
Nick: (Rozparovac 3) - neregistrovaný
Datum:2006-04-22 10:00:00
neviete ci na to je alebo bude cestina alebo dabing???
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-04-22 10:00:00
Nevím jak jestli je ve vývoji i čeština, ale slovenština se již chystá...

Titulek: Godfather tak aby Vám to šlo
Nick: (MarekSV) - neregistrovaný
Datum:2006-04-21 10:00:00
Nainštalujte hru, ale vôbec ju necrackujte. Stiahnite si miniimage MI-GTG.mds,mdf a tento si nahrajte na hraddisk. Hoďte ho do Daemon Tools a hru jednoducho spustite. Garantujem že to pôjde, mne blbla aj myš aj vystupovanie z auta, a teraz to už je v pohode.
[Odpověz]

Titulek: Ako Preskocit Videa
Nick: (Godfatherx) - neregistrovaný
Datum:2006-04-20 10:00:00
Nevie niekdo nejaku fintu alebo program aby som mohol v godfatherovi Preskocit Videa????
[Odpověz]

Titulek: Mate cestinu???
Nick: (Bart_ICQ) - neregistrovaný
Datum:2006-04-18 10:00:00
Mate nekdo na Kmotra cestinu??? napiste, nebo poslete kdyz tak na Bart_ICQ@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Jede f poho
Nick: (Bart_ICQ) - neregistrovaný
Datum:2006-04-18 10:00:00
Ja rozbihal hru podobnym zpusobem jako 'Kmotr' akorat jsem nedostal CD ale souborya v raru jsem si stahnul sam neco okolo padesati. Po rozbaleni jsem dostal Iso nasdilel v Alcoholu 120%, napsal seial a nainstalil. po instalaci bezi v poradku a bez problemu. Moje grafika Ati Radeon 9200. No problemo :o)
[Odpověz]

Titulek: daší z možností
Nick: (Firebug) - neregistrovaný
Datum:2006-04-17 10:00:00
Kmotr mi nešel spustit žádným z níže popsaným způsobem. Hra mi vždycky padla po prvních titulcích bez žádnýho chybovýho hlášení. Pak mě napadlo stáhnout si nový ovladače na grafickou kartu a... FUNGUJE TO!!! Nechci vám dávat planý naděje ale pro ty, co mají grafárnu od invidie (já mám GeForce 6600) by to mohlo být to pravý. Teď mi to naběhne bez cracku i bez safe discu. Zkuste TO!
[Odpověz]

Titulek: Nejde spustit
Nick: (Kmotr) - neregistrovaný
Datum:2006-04-11 10:00:00
Dostal jsem hru godfather na DVD,byli na něm samé rar soubory,pomocí první rozbalím všechny,získám dva soubory(ccd-tgf.mdf,ccd-tgf.mds) a načtu si do virtuálky Godfathera a spustím instalaci.. ALE nejde mi spustit ani s crackem(zkusil sem dva:1)naskočí odeslat problém microsoftu a nic se nedějě.2)neděje se vůbec nic.), ani s image(opět sem zkusil dvě) ve virtuálce(DT 4.03HE i alcohol 120%), ani s programem sd4hide.. nevím co s tím,poradťe prosím Instaloval někdo stejným způsobem???
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejde spustit
Nick: (opica) - neregistrovaný
Datum:2010-01-10 14:05:25
Mam stejny problem

Titulek: obleceni
Nick: (pimpy) - neregistrovaný
Datum:2006-04-09 10:00:00
na zaciatku hry.respektive tam kde loadujes hru cez edit...a hore uvidis take ze apparel..cez to klikni a sa ti hodi par moznosti menit sako,topanky brilky..a tiez aj klobuk..:)inac godfathera uz mam rejdeneho..ale koniec som cakal lepsi..:(
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (luk) - neregistrovaný
Datum:2006-04-04 10:00:00
Taky nemuzu vylezt z auta... kua.. co o je? BTW to ovladani je hrozne... Chybi invert mysi jen pro urcitou osu...
[Odpověz]

Titulek: Re: problem
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-04-05 10:00:00
taka demence :-D

Titulek: Dabing
Nick: (Tomik) - neregistrovaný
Datum:2006-04-04 10:00:00
chci se zeptat je uz na no dabing??
[Odpověz]

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-04-04 10:00:00
je na stejné stránce jako je dabing do GTA:Vice City :D

Titulek: obleceni
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-04-02 11:00:00
Nevíte kde se dá koupit v godfatherovy oblecení?
[Odpověz]

Titulek: LOKALIZACE
Nick: (St@n) - neregistrovaný
Datum:2006-03-28 11:00:00
HOYTE, bude GODFATHER mít český dabing?
[Odpověz]

Titulek: CLONE
Nick: (kubzevec) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
Takže pro všechny, vlastní zkušenost po 4hodinách bádání je finální verze taková : DVD nebo CD od CLONE, naistalovat, nic nedelat a mít Daemon Tool Verze 4.03HE, pak nemusite nic crackovat ani pouzivat safedisk nebo podobné utility... Das ist alles. Tim jen potvzuju 'LAMY'-ho verzi.
[Odpověz]

Titulek: Re: CLONE
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-29 11:00:00
presne tak :-)

Titulek:  
Nick: (nordfront) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
no ono konkrétne tam sú dva bugy kvôli zlej verzii cracku, nedá sa vystúpiť z auta a myš je invertnutá.. má niekto dobrý crack ?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-03 00:26:44
ty kokot netreba crack ale image

Titulek: SAFEDISC 4
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
tak us vim njak na toho prokleteho godfathera. 1.Stahnete si SafeDisc 4 2.Nainstalujte the Godfather 3.nechte připojený image a spuste SafeDisc 4 4.v SafeDiscu dejte HIDE 5.Spustte hru 6.po ukonceni hry dejte v SafeDiscu RESTORE (rozhazeji se ikony na ploše tak si ji jeste pred hranim vyfotte abyste dali ikony na spravne misto) 7.Odpote image SAFEDISC POUZIJTE PŘI KAŽDÉM SPUŠTĚNÍ GODFATHERA (aspon tak to delam ja):-)
[Odpověz]

Titulek: Re: SAFEDISC 4
Nick: (jky) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
podle tvého postupu jsem to udělal a pořád mi to nejde. Naistaloval jsem si hru, pak jsem dal do hlavního adresare sd4hide a zmáčkla hide - nic. Tak nevím kde je chyba. Poradíš ?

Titulek: pomôžte mi
Nick: (momo15) - neregistrovaný
Datum:2006-03-24 11:00:00
Nastupim do auta a tu sa začína môj problém a to že neviem vystúpiť z neho.Viete mi pomôcť?
[Odpověz]

Titulek: pochvala
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-25 11:00:00
Hej tak uš sem si stáhl godfathera a stojí to za to jinak jestli chce nekdo CRACK tak mne informujte na ICQ 300-231-752

Titulek: Re: pomôžte mi
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-25 11:00:00
Jaktoze ti nejde vystoupit s auta

Titulek: Re: pomôžte mi
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-04 10:00:00
nesmíš hrru cracknut mě to taky nešlo pak mi to kámoš udělal a už mi to jde normálně

Titulek: husty
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Tohle si nenecham ujit
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Godfather: The game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Godfather: The game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 80124x - statistika
The Godfather: The game 79 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-03-21
The Godfather: The game

Průměrné hodnocení z médií:

79.18 %

Min : 65 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 17
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5874
Recenze: 24029
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3025
Průměrné hodnocení z
23411 recenzí: 71,766 %