Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Godfather 2 > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - The Godfather 2 (X360) 52.67 %PS3 - The Godfather 2 (PS3) 61.33 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2009-02-04 - Nová data vydání hned několika her

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMikoláš Tuček / Tukan---60 %SCORE 183
LEVELVojtěch Bednář7/1070 %LEVEL 177
Recenzeher.euJán Suchodolinský---76 %2009-05-13
Vokr.comSatan5/1050 %2009-05-02
GamesportFilip Kulka---90 %2009-04-27
DoupěMichal Roch5/1050 %2009-04-16
Hrej.czFilip Sladký6/1060 %2009-04-16
GameParkAmmoni@c---65 %2009-04-14
Hratelne.czJosef Kníže---65 %2009-04-11
BonuswebPetr Kárník---55 %2009-04-07
Games.czWarlock6/1060 %2009-04-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/godfather-2-video-recenze/index.aspAutor: Warlock & Jakub Bouček (Games.Tiscali.cz)2009-04-07

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.73 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

75.00 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3731 z 5826 Žebříček
PC: 1732 z 3068 Žebříček
PC/Third person akce: 115 z 215 Žebříček
Vše/Third person akce: 402 z 647 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2009-02-26
GameStar.cz2009-02-04
Games.cz2009-01-20
Czechgamer.com2009-01-06
Hrej.cz2008-12-17
Hratelne.cz2008-12-04
GamePark2008-12-02
GamePlanet.cz2008-10-29
Vokr.com2008-09-24
Bonusweb2008-09-24
Doupě2008-09-05
Hratelne.cz2008-09-04
GamePark2008-08-28
Hrej.cz2008-08-22
hry.Sme.sk2008-08-10

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: hm
Nick: (sifon fis) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 22:21:35
tak hale grafika někam utekla příběch je slabý docela těžký si uhlídat obchody první díl byl lepší
[Odpověz]

Titulek: fuj, tohle není free?
Nick: (feLZet)
Datum:2010-05-23 21:14:43
Špatnej engine, fyzika a velké množství bugů.Nudnej příběh, málo možností a panáci se pohybujou jako loutky. Divim se, že za to někdo zaplatil 499,-. Hra na úrovni freeček 2/10
[Odpověz]

Titulek: Co???
Nick: (vo-vel)
Datum:2009-07-29 13:58:53
No ty vole! Tak malý hodnocení? Ti kteří tu hru hodnotily mají buď velmi dobrý smysl pro humor nebo to jsou prostě blbci.
[Odpověz]

Titulek: Re: Co???
Nick: (čůfa) - neregistrovaný
Datum:2010-07-14 23:38:30
souhlasím... 8/10

Titulek: nice
Nick: (hraju only xbox 360) - neregistrovaný
Datum:2009-05-10 02:30:54
kruta hra co se skvele hraje na xboxu360 dohral sem gta4 a kmotra I a reknu ze tajta hra je best ze vsech
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (john) - neregistrovaný
Datum:2009-05-07 19:49:42
ja som to uz dohral a ta hra bola uzasna 90%
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (blizzardS) - neregistrovaný
Datum:2009-04-22 18:36:32
Takže malé hodnotenie ??? Ved je to o ničom ! dokola robíš len to isté interakciaokolia NULOVA , Vozové vlastnosti ziadne okrem ničenia ! žijeme v roku 2009 takže by sme mohli čakať aj viac ! to prvá MAFIA bola o 30% lepšia !!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (nick) - neregistrovaný
Datum:2011-02-17 03:18:43
jenze tohle je z roku 1960 nebo kolik a ne 2011

Titulek:  
Nick: (Gotrek) - neregistrovaný
Datum:2009-04-19 19:24:05
tak zrovna ted to hraju a ja bych to hodnotil tak na 75% takze nevim co to je tady za divny hodnoceni nejaky ty 60% XD
[Odpověz]

Titulek: GodFather 2
Nick: (hrabošík) - neregistrovaný
Datum:2009-04-11 16:30:55
si delaj prdel?LOL 57 procent :D tohle je minimalne na 80% skousel si to ten co to hodnotil vubec zahrat?:D
[Odpověz]

Titulek: Re: GodFather 2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-22 22:55:10
ty by se tomuhle dal podobný hodnocení jako třeba dragon age, mafia II nebo třeba empire:tw ? tohle hra jim nesahá ani po kotníky, natož aby jim dejchala na záda !

Titulek:  
Nick: (Sko)
Datum:2009-04-09 19:20:07
fak mrdY hra !doporucuju! a stim hodnocenim 57% si snad delaj prdel ..!..
[Odpověz]

Titulek: CZ Dabing
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2009-02-24 20:14:23
zdarec nevite nekdo nahodou jesi k tehle te pecce bude cz dabing? Budu vam zavazan, kdyz mi date info ma icq: 298763014
[Odpověz]

Titulek: Re: CZ Dabing
Nick: (Bubu) - neregistrovaný
Datum:2009-04-07 14:01:29
Pouze titulky. Pecce? :p

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Godfather 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Godfather 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 36352x - statistika
The Godfather 2 64 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-04-07
The Godfather 2

Průměrné hodnocení z médií:

63.73 %

Min : 50 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 11
Počet preview: 15

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 55 %
Kromě několika vychytávek nenabízí téměř nic, co byste nenašli jinde. Odporná grafika, spousta bugů, průměrná hratelnost a stereotyp jsou hlavní znaky této hry.
> Games.cz : 6/10
V prvé řadě je to plytký příběh s přehnanou účelovostí misí, pozdější stereotyp či technické problémy, které vás mohou dohnat k šílenství. Smutné je, že tyto nedostatky ubíjejí jinak velmi dobře odvedenou práci.
> Hratelne.cz : 65 %
Na jednu stranu nabízí skvělý Donův pohled a překvapivě velké možnosti vyžití. Na stranu druhou se i ta nejlepší písnička po čase ohraje a zde se to kvůli stereotypu a grafickým nedostatkům stane nepříjemně rychle.
> GamePark : 65 %
Velmi rychle padá do stereotypu, takže často budete strojově vykonávat stále stejné úkony jen proto, abyste se pohnuli k lepším částem hry.
> Doupě : 5/10
Možná, že kdyby hra nebyla spojována s tak slavnou značkou, byla by z ní celkem obstojná, leč hloupá, akce a věřím, že právě svou jednoduchostí si mnoho hráčů získá.
> Hrej.cz : 6/10
The Godfather II je veskrze zábavným titulem, obsahuje mnoho zajímavých herních prvků a příjemných momentů, avšak v kontrastu se špatným grafickým zpracováním, bugy a místy šíleným ovládáním se jedná o v zásadě průměrný titul.
> Vokr.com : 5/10
Hlavní linie je tragická, osud postav je vám úplně u p*dele a i humor byste hledali marně. Z licencovaného titulu, který měl obrovský potenciál, se stal jenom pouhopouhý herní produkt průměrného ražení.
> Recenzeher.eu : 76 %
The Godfather 2 síce opakuje chyby predchodcu a ponúka nevýrazný príbeh, no aj tak je plný zrady, zvratov a prekvapení ako sa na gangsterskú hru patrí.
> Časopis SCORE : 60 %
Zapomeňte na filmovou či knižní atmosféru, tohle je obyčejná gangsterka se slavnou licencí. Nenaplněnost potenciálu ještě zvýraznila technická zfušovanost, přitom pár zajímavých nápadů jsme ve dveřích potkali.
> Gamesport : 90 %
I přes herní chybu s dveřmi a občasné a hlavně bezdůvodné tygří skoky kolemjdoucích lidí pod Váš vůz si myslím, že se Kmotr II velmi povedl. Ať už příběhem, který byl však občas až moc průhledný, nebo zbraněmi či pestrostí vražd.
> LEVEL : 7/10
Vynikající souboje a návykové válčení s ostatními rodinami dokážou zabavit na hodne dlouho. Bohužel je tahle holka sice chytrá a zábavná, ale taky dost ošklivá, což může část nápadníků odradit.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %