Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Splinter Cell: Blacklist > PC > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  269 Kč  
FunStore  1599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkLakrumáček---85 %2013-11-23
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2013-10-04
Recenzeher.euJan Klimus8/1080 %2013-09-19
Games.czAlina Holušová8/1080 %2013-09-08
BonuswebMichael Mlynář---85 %2013-09-08
Czechgamer.comPetr Schwank---80 %2013-09-08
ZingLocky8/1080 %2013-09-08
Hrej.czPetr Strecker8/1080 %2013-08-20
Sector.skspacejunker8/1080 %2013-08-20
Eurogamer.czMartin Zavřel8/1080 %2013-08-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 1093 z 5973 Žebříček
PC: 436 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 26 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 115 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Splinter Cell: Blacklist
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Splinter Cell: Blacklist
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4003x - statistika
Splinter Cell: Blacklist 82 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-08-19
Splinter Cell: Blacklist

Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Zelená je stále ještě dobrá. Pokud je Blacklist demonstrací budoucnosti série Splinter Cell, začínáme slavnostně přebíjet už nyní. Vyměňte výjimečnost za možnost opakovaného hraní a spokojenost je na obou stranách.
> Sector.sk : 8/10
Splinter Cell Blacklist sleduje pozorne každý krok hráča a dáva mu možnosť svoje chyby okamžite napraviť. Silné momenty striedajú predvídateľné udalosti a voľnosti v misiách občas stojí v ceste naračná zložka. Mení sa tak dynamika obľúbenej hry mačky a myši, kde už nie ste lovcom, ale loveným.
> Eurogamer.cz : 8/10
Nejnovější díl série přináší zpět hardcore stealth akci - obzvláště na nejvyšší obtížnost, deaktivující řadu berliček. Zároveň ale uchoval dokonale ovladatelné akční mechaniky z dílu předchozího, dávajíce tak hráči celou škálu možností pro vypořádání se s jakoukoliv situací. Výsledkem je pocit, že hrajete za nezastavitelného elitního vojáka s odpovídajícími schopnostmi a vybavením. To vše zarámované strhujícím filmovým příběhem a okořeněné solidní dávkou kooperativního i kompetetivního multiplayeru. Hollywoodský spektákl sice nemusí
> Games.cz : 8/10
Splinter Cell: Blacklist je jako plastelína nebo luxusní prostitutka. Snaží se vyhovět a přizpůsobit všem, aniž by je okrádala na zážitku.
> Bonusweb : 85 %
Splinter Cell: Blacklist se tedy povedl. Leckdo sice bude prskat, že se z této značky stala střílečka, ale není to pravda. Ačkoliv jsou zde místa, která lze řešit jen jedním předepsaným způsobem, tak celkově jsou zde plížení i střelba na stejné úrovni. Je tedy na vás, jakou možnost si zvolíte.
> Czechgamer.com : 80 %
Férově odvedená práce. Tvůrci si šli pro osmičku a taky jí dostali.
> Zing : 8/10
Povedený přírůstek do rodiny úspěšných stealth akcí, kde si dosyta užijete přechytračení spousty nepřátel s pomocí parádních agentských gadgetů.
> Recenzeher.eu : 8/10
Splinter Cell: Blacklist je slušná zábava s vysokými produkčními náklady a grafikou, ale něco tomu prostě chybí. Příběh je nic moc, herecké výkony stojí za starou bačkoru, Sam Fisher už není, to co býval, náplň misí je nezajímavá a nakonec jde jen o to se dostat nějakým způsobem přes haldu stráží na druhý konec, kde zmáčknete čudlík, který posune tuctový příběh o něco dále. I přes tyto zápory je Blacklist skvělá hra a zaslouží si vaší pozornost a peníze, samotná hratelnost přebije všechny nedostatky.
> Konzolista.cz : 9/10
Obsahuje nejen vydařenou příběhovou část, pravda, trochu kratší, ale vše vynahrazují další kooperativní mise a hlavně zábavný multiplayerový režim Spies vs. Mercs, v němž se dají nahrát další hodiny. Rozhodně hra, která by neměla chybět ve vaší sbírce.
> GamePark : 85 %
Splinter Cell: Blacklist je vydařeným titulem, který v žádném směru neurazí. Za své peníze dostanete odpovídající protihodnotu, a multiplayer snad přináší i něco navíc.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %