Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PAYDAY: The Heist > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---70 %2012-03-12
RE-PLAYLukáš Redl6/1060 %2012-02-18
Hrej.czJan Vondrášek7/1070 %2012-01-12
BonuswebDavid Sillmen---80 %2012-01-04
GameParkMalinka---75 %2011-11-18
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-11-10
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz5/1050 %2011-11-04
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.86 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3429 z 5973 Žebříček
PC: 1587 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 101 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 347 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
PAYDAY: The Heist
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



PAYDAY: The Heist
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5122x - statistika
PAYDAY: The Heist 68 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-04
PAYDAY: The Heist

Průměrné hodnocení z médií:

67.86 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 5/10
I přes všechny negativa bych však PAYDAY doporučil. Na jeden večer se totiž solidně zabavíte a za to těch 20 éček stojí. Minimálně na jedno zahrání jsem si to totiž náramně užil s kamarády i já!
> Konzolista.cz : 7/10
PAYDAY The Heist je povedená multiplayerová záležitost, která vás určitě zabaví na jeden víkend. Přináší nejen chytlavou hratelnost, ale i celkem zajímavé mise a úkoly, které budete plnit netradičně v kůži maskovaných zločinců. Je jen škoda, že nabízí pouze šest úrovní, které se dají dohrát za pár hodin. Pokud by byl obsah větší, dali bychom i větší známku. I tak ale s koupí neprohloupíte a za těch 20 euro hra rozhodně stojí alespoň za zavážení.
> GamePark : 75 %
Payday: The Heist se trefila do poměrně neprobádaných herních končin a i když to skutečně není dokonalé dílko, jedná se o poměrně zábavný titul, který sice vydrží jen pár hodin (pokud skutečně nemáte kvalitní partu kamarádů), ale na druhou stranu se prodává za nižší cenu. Pokud už vás omrzelo hraní Left 4 Dead a podobných her, nebo se prostě chcete pouze vydat na druhou stranu barikády, určitě Payday zkuste, nebudete se minimálně několik hodin nudit. Od nás si hra odnáší 75%.
> Bonusweb : 80 %
Povedená kooperativní akce s dobře zpracovanou zlodějskou tematikou. Za těch pár stovek rozhodně stojí.
> Hrej.cz : 7/10
Kvalitní kooperativní akce, které se podařilo zachytit filmovou atmosféru bankovních loupeží. Škoda jen, že misí je tak málo.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %