Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mafia 2 > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Mafia 2 (PS3) 81.00 %

Kde koupit ?

(X)zone  399 Kč  Kompletně v češtině
FunStore  999 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DoupěJakub Kovář7/1070 %2010-09-15
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2010-09-13
Hratelne.czVáclav Valenta---70 %2010-09-06
Vokr.comBadBoyMike9.2/1092 %2010-09-05
GameSite.skEjkej---80 %2010-09-05
Games.czPavel Oreški7/1070 %2010-09-02
Czechgamer.comPavel Pančocha---90 %2010-08-31
ZingCvrnda8/1080 %2010-08-30
BonuswebMichal Kuliš---85 %2010-08-25
GameParkxjohn---89 %2010-08-25
Sector.sksaver9/1090 %2010-08-25
DoupěKarel Kališ8/1080 %2010-08-25
Eurogamer.czMarek Beniač9/1090 %2010-08-24
Hrej.czLukáš Grygar8/1080 %2010-08-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.gamesport.cz/-videorecenze-akcni-mafia-2-videopreview?PHPSESSID=032cb1af917bf91cb1019cbb4901fe93Videopreview - Autor: Karel Kreml (GameSport.cz)2007-11-22
http://www.gamesite.sk/pc/videorecenzie/3493-mafia-ii-videorecenzia-pc.htmlAutor: Klajo (Gamesite.sk) / délka: 7m17s / hodnocení: 80%2010-09-02
http://www.eurogamer.cz/videos/mafia-ii-videorecenze-ceske-verzeAutor: Josef Eisner (EuroGamer.cz) / délka: 7m05s2010-09-09

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.50 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.89 %

Počet hodnocení: 79
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1113 z 5797 Žebříček
PC: 448 z 3048 Žebříček
PC/Third person akce: 28 z 215 Žebříček
Vše/Third person akce: 121 z 647 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2010-08-17
Zing2010-08-14
Zing2010-08-12
hry.Sme.sk2010-08-12
GameSite.sk2010-08-11
Doupě2010-08-11
Czechgamer.com2010-08-10
GameStar.cz2010-08-06
Eurogamer.cz2010-07-30
Hrej.cz2010-07-26
Doupě2010-07-23
GamePark2010-07-22
Sector.sk2010-07-21
Bonusweb2010-07-21
Eurogamer.cz2010-07-20
Hrej.cz2010-07-06
Eurogamer.cz2010-06-29
Sector.sk2010-06-19
Sector.sk2010-06-18
Sector.sk2010-06-17
Sector.sk2010-06-16
Sector.sk2010-06-15
Eurogamer.cz2010-05-07
Zing2010-05-03
GamePlanet.cz2010-04-26
Czechgamer.com2010-04-08
GameStar.cz2010-03-16
Gamesport2009-09-30
Eurogamer.cz2009-09-01
GamePark2009-08-29
Vokr.com2009-08-26
Sector.sk2009-08-26
Hrej.cz2009-08-22
HrajMobil.sk2009-08-12
Recenzeher.eu2009-07-01
Bonusweb2009-06-19
Hrej.cz2009-06-05
Hrej.cz2009-06-05
Doupě2009-04-29
GamePark2009-04-20
Hrej.cz2009-04-20
Sector.sk2009-04-20
Games.cz2009-04-19
Games.cz2009-04-10
Games.cz2009-04-02
GamePlanet.cz2009-03-11
Doupě2009-02-27
Hratelne.cz2009-01-21
Gamesport2008-12-02
Hrej.cz2008-07-22
Bonusweb2008-06-16
GameStar.cz2008-05-23
Galaxie.Name2008-05-16
hry.Sme.sk2008-05-16
GamePark2008-05-08
Czechgamer.com2008-04-25
Vokr.com2008-04-21
Hratelne.cz2008-04-13
Games.cz2008-04-07
Recenzeher.eu2008-01-18
GamePlanet.cz2008-01-09
Galaxie.Name2007-10-17
Bonusweb2007-10-10
Hratelne.cz2007-08-24

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: instalace
Nick: (brian5) - neregistrovaný
Datum:2013-03-07 19:56:34
ahoj není někde nějaké video instalace? mám originálku a nemůžu to nainstalovat...už ted mě to od hry odradilo ...
[Odpověz]

Titulek: Re: instalace
Nick: (chlebovýzákonpouště) - neregistrovaný
Datum:2013-03-08 17:37:17
Ty koko** musíš zadat to číslo z papírku do steamu.

Titulek: Mafia 2-čeština
Nick: (já1) - neregistrovaný
Datum:2012-10-20 18:14:56
Zdravím - zakoupená originální hra Mafia 2, instalace Ok, steam...hra běží, ale anglicky. Kde se naladí čeština? Díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Mafia 2-čeština
Nick: (schnilej perverzák) - neregistrovaný
Datum:2012-10-21 00:44:09
Steam do češtiny nebo přímo u hry v aplikaci

Titulek: informace
Nick: (janhonz)
Datum:2012-04-09 14:48:21
Ahoj chtělbichsi koupit mafii 2 ale prvně bych si chtěl kouknout na ty videa ale blbě se mi to hledá tak se chcu zeptat asi bys te mě dali jméno toho co tam má tu cz koment například domovina nbo toho jd.prosím
[Odpověz]

Titulek: Re: informace
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-09 15:12:01
si zahraj demo

Titulek: Půjde mi?
Nick: (olda321) - neregistrovaný
Datum:2012-03-10 00:05:47
Ahoj, mám sdílenou grafiku a chtěl bych mafii 2 nevíte jestli mi na počítač půjde??? Předem dík za odpověd
[Odpověz]

Titulek: Re: Půjde mi?
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2012-03-10 15:13:43
Tipnul bych ze ne.

Titulek: Nejde mi dabing
Nick: (bobule) - neregistrovaný
Datum:2012-02-22 21:50:27
Ahoj, nejde mi ve filmových scénách (ruzné rozhovory během kapitoly) dabing, pouze je slišet všechny zvuky kolem (kroky, škrtání zapalovače atd) ale pusy jim klapou na prázdno :-( Mohu si pouze v nastavení pustit titulky. Hra legál koupená. Neví někdo co stím??? Dík
[Odpověz]

Titulek: Poradí mi někdo?
Nick: (CriSsss) - neregistrovaný
Datum:2012-02-11 20:36:05
Ahoj,stahnul sem si mafii funguje to paradne ale chtel bych si to dat do cestiny poradi my nekdo jak mam presne prepsat ten soubor?? Diky moc :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Poradí mi někdo?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-11 23:23:40
Stahnul jo? A koupit nic? :-D Kup si hru a máš ji v češtině. ;-)

Titulek: zasran% steam
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-30 19:51:42
nazdar,nevite nekdo co stim, kdyz se to snazim nainstalovat napise to ze nemam pamet a mam volnejch 40g a potrebuje to jen 6g dik
[Odpověz]

Titulek: Mafie II- steam
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-28 07:53:20
Zdravím mám nabušenej notas a originál hry. A přesto mě sere jedna věc steam s tím jeho stažením čeho si za prvé píše 15 hodin za druhý netuším co to stahuju a za třetí ani jak velký to je ? Za odpověď díky. Proč to není tak super udělaný jak 1 ?
[Odpověz]

Titulek: Problem s Physx SDK
Nick: (PROBLEM S Physx SDK) - neregistrovaný
Datum:2011-12-03 01:49:30
Zdravim, kupil som si Mafia 2 cez Steam, ak s tym ma niekto skusenosti. Mam problem pri jej spusteni. Ked ju spustim, vypise mi: Physx SDK not initialized. Physx SDK System Software will be instaled. Potom akoze zacne instalovat Physx ale nic sa nedeje. Vyhodi mi to akoze instalaciu nejakeho suboru, ale znova sa nic neinstaluje. ( Na nejakom fore som videl prepisat v nejakom adresary videoconfig na inte ciselne parametre ale ani to nefungovalo ).Snazil som sa aj odinstalovat a naistalovat Physx a nic. Bol by som Vam naozaj vdacny ak by ste mi pomohli. PS: Nemyslim si , ze je problem s grafikou, bez problemov mi ide GTA 4. Za odpoved Vam vopred dakujem
[Odpověz]

Titulek: Problém s mafií 2
Nick: (James) - neregistrovaný
Datum:2011-11-23 21:42:45
Zdar, mám problem s mafií 2. Když ji spustím tak vše jede v pohodě ale okolo to všechno diivně bliká jako na tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=rDDHNAq6GvM tohle mi to dělá uplne stejne. A mam procesor 3.0 ghz dvoujádro, grafickou asus x1600 512mb, 4GB RAM, DIRECTX 11, WINDOWS 7. !!!!!PORADTE!!! NAPISTE MI NA EMAIL J-K-B@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Problém s mafií 2
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-11-24 00:43:27
Tipnul bych to na grafiku - nesplnujes min. naroky tj. nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro. Jinak muzes zkusit aktualizaci driveru, dx, physx.

Titulek: Re: Problém s mafií 2
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-11-24 00:50:10
A co jsem se dival, tak se v diskuzi pod tim tvym videem i o tom mluvi v souvislosti s radou x1000.

Titulek: Telefonní Budky
Nick: (Honza135) - neregistrovaný
Datum:2011-11-16 00:59:08
Když použiju telefonní budku, hra mi spadne. nevíte, co mám dělat?
[Odpověz]

Titulek: steam a duplicita
Nick: (call of duty 2) - neregistrovaný
Datum:2011-09-10 18:16:20
mám hru cod wm2 original kdyz ji zacnu instalovat a zadam produkt key hlasí mi to ze je duplicitní a steam podpora hlaí eror nevíte co s tím kamos rikal ze to musel uz nekdo hrat prede mnou poradte hra byla koupena v zastavarne
[Odpověz]

Titulek: Re: steam a duplicita
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-11 00:15:16
niekto ta pekne o.j.e.b.a.l. originalku predal ale kluc pouziva dalej :-DDD

Titulek: Re: steam a duplicita
Nick: (Chlebový dávnověk) - neregistrovaný
Datum:2011-09-11 12:54:34
Lol rofl omg vtf :D Pokud od původního majitele nezískáš CD klič,tak si nezahraješ.Proč si to kupoval v zastavárně..? to přece nejde.Příště si ověř,zda hra není svázána s účtem.

Titulek: MAFIA II
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-22 13:30:44
Zakoupil jsem originál hry, nainstaloval steam, zakoupil a instaloval ovladač grafiky a hra pořád nejde spustit. Objeví se obrázek, dále hra připravena ke spuštění, když kliknu, za chvíli to zčerá a spadne. Už nevím co s tím. Poradí někdo? Díky Mart.
[Odpověz]

Titulek: Re: MAFIA II
Nick: (Derek) - neregistrovaný
Datum:2011-08-15 17:24:37
Slabá grafická karta

Titulek: Chyba :((
Nick: (Deniss) - neregistrovaný
Datum:2011-05-23 19:03:21
Ahoj,prosím jestli by mi někdo neporadil všechno s mafií je v pho ale pak to spustím a napíše to Program nelze spustit protože v počítači chybí XINPUT1_3.dll. pokuste se tento problém vyrešit přeinstalací programu nevíte co stím ? pls poradte a já nvm jak to mám přeinstalovat mám tam jenom ten lacuher ve složce a různý ty dataily pls porade
[Odpověz]

Titulek: Re: Chyba :((
Nick: (Delnik)
Datum:2011-05-23 23:56:02
Jak už tady bylo několikrát napsáno , koupí hry podpoříš tvůrce hry, warezákům se tady neradí. Ahojky

Titulek: asi grafická karta nebo nevim
Nick: (Petan ) - neregistrovaný
Datum:2011-04-19 23:51:33
zdar mám grafickou kartu asus EAH 5570 series a windows 7 ostatní mám dobrý. když mafii zapnu tak zčerná monitor nevíte co s tím ? ... poradte pls ..
[Odpověz]

Titulek: Re: asi grafická karta nebo nevim
Nick: (mafian) - neregistrovaný
Datum:2011-04-20 13:45:04
Víme.Koupit si originál :)

Titulek: Re: život
Nick: (0'Gara) - neregistrovaný
Datum:2011-04-09 23:57:31
máš pravdu boží a bůh odpouští.... najdi lepší C.RA.CK. :D a máš vystaráno
[Odpověz]

Titulek: JIMMY VENDETA
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-25 20:44:26
MAM PROBLEM S NAČTENÍM ULOŽENÉ HRY V JIMMY VENDETA.UŽ JSEM DOHRÁL NA 64% A KDYŽ TO ZAPNU NAPÍŠE SE ,ŽE OBNOVENÍ SELHALO.CO MÁM DĚLAT??????
[Odpověz]

Titulek: dva hráči na jednu hru
Nick: (AA) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 19:32:36
Ahoj, ještě mám jednu otázku. V podstatě na hru jsme dva. Jenže nedaří se nám najít možnost uložení pod svým jménem, tak jak v Mafii I, aby si pak každý mohl spustit hru ve svém profilu, nevíte jak mi poradit?
[Odpověz]

Titulek: problém? Asi grafická karta?
Nick: (AA) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 16:50:17
Dobrý den, dopředu prosím o trpělivost se mnou, jsem pouhá uživatelka pc. Nerozumím těmto věcem. Mám problém s používáním myši ve hře případně v jejím herním menu. Mám nainstalovanou originál hru, nemám ji na nejvyším rozlišení, to mám tak v polovině z těch nabízených možností (nejvyší je 1900 a nějaké drobné x 1000 a nějaké drobné), momentálně nepíšu z domu, takže se nemůřu podívat. No pokud je ve hře text, na který se má myší kliknout tak je myš velice zpomalená a trefit se na odpověď je docela o trpělivosti. I v herním menu (né v tom hlavním), kde se dá nastavit rozlišení, hudba a jiné tak je myš zpomalená, jinak samotná hra jede, ale tak nějak jsem si myslela že pojede v tom nejvyším rozlišení...a hlavně že ta myš bude fungovat jak má. Nevíte prosím důvod těchto potíží? Navíc teda při nastavení toho vysokhé rozlišení se postava hýbe pomalu a reaguje na ovládání pomalu. PC mám následující: základová deska GA-880GM-D2H, s integrovanou graf.kartou integrated ATI Radeon HD 4250 (DX10.1),SEASONIC SS-350ET 350W BRONZE 80PLUS BULK,paměť Gigabyte 880GM-D2H 880G AM3, DDR3, SATA2, VGA, DVI, HDMI, GLAN, PCIE2.0, procesor AMD Sempron 140 (2,7GHz, 1MB, AM3, 45W) BOX, DIMM DDR3 1024MB 1333 TRANSCEND CL9 STANDARD, Pevný disk Samsung F4 320GB SATAII/300 16MB 7200rpm 3,5". Všem kdo mi odpoví moc děkuji. Případně přemýšlím nad novou grafickou kartou, poradíte mi vhodnou, která by hru zvládala s vyším rozlišením?
[Odpověz]

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 17:09:34
V podstate jsi si odpovedela sama, problem je v nedostatecnem vykonu PC, zejmena graf. karta je slaboucka (skoro se divim, ze si hru spustila), ale jak tak koukam i ten procesor neni zrovna "herni". Zkus si pohrat a posnizovat nebo primo povypinat polozky v graf. nastaveni, pr. zauvazovat nad upgradem.

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (AA) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 17:22:17
Děkuji za odpověď. Prosím o upřesnění upgradem čeho? Té grafické karty nebo něčeho jiného? Výkon samotné PC jsem myslela že mám dostatečný, mám 4 jádro, to není dostatečné? Co jsem tak pročítala než jsem se odhodlala napsat, tak jsem viděla, že spousta má jen dvojádro. Je ale pravda, že tomuto opravdu nerozumím a možná tím výkonem máte na mysli něco jiného :-) Jak se říká já dělám do včel :-)

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (AA) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 17:26:35
Aha, už vdiím, že jsem se sekla při kopírování toho procesoru. Mám tento: AMD Athlon II X4 640 (3.0GHz, 2MB, AM3, 95W) Box Chybička se vloudila :-)

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 17:53:42
Tak to uz je jiny specifikum procesoru :) Tvoje 4 jadro je samozrejme zcela postacujici, brzdou je tady jednoznacne Tva integrovana neherni graf. karta. Zalezi jak mas hluboko do kapsy, uz i za 2 a pul az tri tis. se da poridit slusna a postacujici herni grafika ve stylu ted nove gtx 550 Ti nebo lepe o neco drazsi 560 Ti ci ekvivalent ze staje "cervenych (rozumej. od Ati)" :)

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 18:02:08
Jinak kolik gkolik mas ramek, nejak to z toho tveho vypisu nevidim..Rozumny dnesni zaklad jsou alespon 4 Gb (ramky ale v pripade dokoupeni nestoji moc).

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (AA) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 18:22:19
Nejsem si z cela jostá co je RAM? Je to paměť? Jestli ano tak 8Gb

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (AA) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 18:29:00
Dívala jsem se po něčem levnějším, odešle mo noťas a tak jsem pořizovala vlastně tento nový komp, k tomu monitor atd. Celkem to zahýbalo s mou peněženkou a tak už se mi nechce dávat moc peněz. Dostala jsem tip na graf. kartu: Gigabyte ATI HD5670 1GB 128b DDR3, DVI, HDMI, VGA, PCIE2.1 Co myslíš o ní? Byla by taky slabá nebo dostačující?

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 22:54:31
Ahoj tak tuhle urcite ne - pouze 128 bitova sbernice a stare ddr3 pameti na to se vyprdni to by sis vyrazne nepomohla. Jako rozumny ke zbytku tvy sestavy i co do pomeru cena/vykon me prijde od "oranžád" tohle a vys viz: http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Grafick%C3%A9+karty\PCI-E\AMD\HD+6850, pripadne od "zelenych" pak treba tohle a vys: http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Grafick%C3%A9+karty\PCI-E\NVIDIA+Graph ics+PLUS\GTX+550 - tady bych ale uz spise volit gtx 560, ale ta uz se pohybuje kolem 5 litriku, otazka tedy penez... Jinak nic ve zlym, ale ten kdo Ti tu tvou stavajici sestavu doporucil nebo sestavil tak na to radeji bez komentare, dat ke slusnymu 4 jadru s 8 gb ram (jak jsem vypochopil) integrovanyho radeona 4250, tak to je sila,nebyla to nejaka Tesco sestava apod? K nim by mi to docela sedela..Mej se.

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 23:04:23
Ten druhy odkaz nejako zlobi tak ho preposilam - je to ta nova gtx 55O Ti, cena 3 tis viz. http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Grafick%C3%A9+karty\PCI-E\NVIDIA+Graph %20ics+PLUS\GTX+550

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 23:06:11
Koukam zlobi stale, tak si to tam na strankach najdi primo.

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 23:19:37
Jeste posledni vec a odkaz - mne se treba za 3 litriky (paklize jsem omezen penezma) zamlouva tahle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=87752, ta uz ti soucasny hry utahne pri rozumnem rozliseni a nastaveni slusne jakozto karta pro mene narocneho hrace.

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (AA) - neregistrovaný
Datum:2011-03-25 13:55:11
Nebyla to sestava z Tesca, dělal mi to strýc a bylo to na domluvě co a za kolik tam dá. Nejsem až takový herní fanda, jen si občas ráda něco zahraji a tak jsme se dohodli na této sestavě. ož účel v podstatě splnilo. Mafii 2 si zahraji na nízké rozlišení, to už je moje rozmlsanost, že chci lepší kvalitu. Taky jsem byla a jsem omezená financemi, takže něco bylo na úkor něčeho jiného a naopak. Na ty karty se podívám, moc Ti děkuji za veškeré informace co si mi napsal, rozhodně mi pomohly :-) Ještě jednou díky :-)

Titulek: Re: problém? Asi grafická karta?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-25 17:37:28
Neni zac, dobre vyber. Karet je spousta, hodne z nich se ale jen tvari jako herni a snazi se nalakat neznale radoby parametry pritom jejich vykon kde nic tu nic... Z tech na ktere jsem ti poslal v teto cenove kategorii odkaz do "hovinka" neslapnes a v rozumnych rozlisenich a nastavenich si zahrajes i nejnovejsi herni kousky. Jinak v jeste nizsi cenovy kategorii neni spatnou volbou radeon hd 5770, pripadne zhruba za na 3 a pul tis. gtx 460, tu bych mozna volit radeji oproti te 550 Ti, to petikilo navic by za ten narust vykonu stalo - uvidis. Mej se.

Titulek: GRANÁD MODEL 24
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-21 22:15:39
NEVÍTE KDE NAJÍT GRANÁD MODEL 24
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (VGATEKSS) - neregistrovaný
Datum:2011-03-09 23:42:07
Zdravim mam problem z mafia 2 u PS3 asi 16 kapitola sehnal jsem penize pro bruna na zaplaceni 55000 dolaru ale kdyz tam prijedu nikam se neda dostat pomuzete mi please odepiste na muj e-mail vgatekk@atlas.cz vsem ktery poradi predem dekuji :) :)
[Odpověz]

Titulek: naposledy original
Nick: (mellalen) - neregistrovaný
Datum:2011-02-20 17:29:23
koupil jsem si original a jsou sni jen problemy, kdyz chci hru nainstalovat pisou duplicitni cd ky, utratil jsem 1100kc za hru a mam sni jen problemy. naposledy, zdarma a c...k, pak je mi jedno ze budou trable
[Odpověz]

Titulek: hra
Nick: (Arturec)
Datum:2011-02-05 22:22:11
bol by som rad keby bola mafia3 dlhsia a tazsia
[Odpověz]

Titulek: Registrace
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-22 23:06:41
Zdravim, jak se mám zaregistrovat na steamu? To tam jako někde napíšu to číslo? (5xxxx)?
[Odpověz]

Titulek: Pro : Schnilej Chleba
Nick: (Sevy) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 20:23:56
Abych predesel tomu, ze je to nekde v HW, zkusim tu Mafii 2 nainstalovat nejdriv u kamose, kteremu jeho DVD chodi. Kdyz to bude delat porad to same i u neho, urcite se na ten skype ozvu. Mam totiz v NB sdilenou grafiku, tak mam podezreni na ni (i kdyz by dle meho na to mela stacit) Jinak ten PhysX mam instalovanej z DVD Mafie 2, ale zkousel jsem i jinej. Porad nic. Dekuji ale moc za zajem mi poradit. Kdyz to bude potreba, ozvu se na ten Skype. Sevy
[Odpověz]

Titulek: život
Nick: (Majra) - neregistrovaný
Datum:2010-12-29 20:53:20
ahoj mam problem když nainstaluji mafii 2 vše je ok pustim hru a od druhyho ukolu mi sám začne ubíhat život dělalo mi to na pc i na notesoj nevím co stim nevíte někdo?
[Odpověz]

Titulek: Re: život
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 04:25:41
To je bozi trest za to, ze jsi hru ukradl. :)

Titulek: DF
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-27 15:46:25
A PRO OSTATNÍ-KDO MÁ JAKÝKOLIV PROBLÉM SE SPUŠTĚNÍM NĚJAKÉ HRY,ZÁSEK VE HŘE ATD. NEVÁHEJTE MI PSÁT NA SKYPE HARTSTOCK231 RÁD POMŮŽU.
[Odpověz]

Titulek: Re: DF
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2011-01-04 00:11:54
Pomozte mamam problém kdyžzapnu mafii 2 tak začne nabyhat a po cca 5 sekundach se nic neděje nevym co s tím prosím pište na romancak.l@seznam.cz

Titulek: Re: DF
Nick: (falicita) - neregistrovaný
Datum:2011-01-04 01:26:20
Zkus to česky a kup si original

Titulek: gn
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-27 15:41:49
pro sevy-ahoj,máš v PC program physX? pokud ano,odinstaluj ho a nainstaluj verzi z tvé MAFIE 2 DVD.pokud tento program nemáš tak ho jen nainstaluj z MAFIE 2 DVD.Pokud by i tohle nešlo-máš skype? Poradíme se dalším postupem.Můj skype: hartstock231
[Odpověz]

Titulek: bgbg
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-27 05:24:48
0-už jsem asi přišel na tvůj problém-odinstaluj si s tvého notebooku Physix a nainstaluj ten Physix co je na Mafia 2 DVD ta hra totiž potřebuje stejnou verzi a to asi v PC nemáš snad ti to pude :) Díky tomu to asi nejde :) zkus
[Odpověz]

Titulek: j
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-27 05:17:03
http://www.uloz.to/6751180/mafia-ii-update-2-exe Nebo zkus tento lin je tam update 2 pro mafii 2 snad pomůže když ne opět napiš nemáš zač
[Odpověz]

Titulek: Re:nejde spustit
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-27 05:12:39
pro 0-jaký máš operační systém?
[Odpověz]

Titulek: nejde spustit
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-27 02:14:21
Tak bud máte na tuto hru slabší počítač a nebo lžete a máte vypalovanou verzi. A nebo zkuste nainstalovat nejnovější steam
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde spustit
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-27 02:22:25
ahoj, díky za odpověd, ale mám original hru a nový výkoný notebook, takže tím to asi nebude. A stam jsem nainstaloval včera. Můžeš mi pls poradit ještě něco dalšího? Diky moc.

Titulek: Mafia 2 - nejde spustit
Nick: (Sevy) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 22:52:19
Zdravim, mam problem se spustenim hry. Mam koupeny original Mafia 2. Hru jsem nainstaloval, aktivoval - vse bez problemu. Kdyz vsak chci hru spustit, objevi se logo Mafia II, pak na chvilku skoci cerna obrazovka a pak se objevi plocha Windows. Dal uz nic. Zkusel jsem 2x preinstalovavat, dokonce jsem preinstaloval i Win, ale porad to dela to same. Nevi nekdo jak to vyresit a hru spustit ??? Diky moc, Sevy
[Odpověz]

Titulek: Re: Mafia 2 - nejde spustit
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-27 01:28:08
Máš nainstalovaný steam?

Titulek: Re: Mafia 2 - nejde spustit
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-27 01:29:45
99,8% případů psalo stejný problém jako ty-neměli nainstalovaný steam až nainstaluješ registruj se-pokud ti to i pak nepůjde napiš poradím další postup

Titulek: Re: Mafia 2 - nejde spustit
Nick: (akcnak) - neregistrovaný
Datum:2010-12-27 02:03:00
ahoj, mám stejný problém - koupil jsem, nainstaloval, zaregistroval na steamu a stejně mi to hodí na chvíli černou obrazovku a víc nic. porad, co s tím.

Titulek: Re: Mafia 2 - nejde spustit
Nick: (Sevy) - neregistrovaný
Datum:2010-12-27 13:08:08
Steam mam nainstalovanej a zaregistrovanej. Dle pozadavku popsanych na obalu je PC v pohode. OS: Win7. Zkousel jsem i na Steamu instalovat luncher v Anglictine a pote prepnout na cestinu (nasel jsem to nekde), ale porad stejny. Spustim hru ze Steamu (nebo i z DVD), objevi se logo, pak cerna obrazovka a opet to skoci do Win. Bez jakekoliv hlasky nebo chyby. Uz jsem zkousel i nejnovejsi ovladace grafiky i directX. Zacinam premyslet o tom, ze jim to pujdu do kramu hodit na hlavu. :-D

Titulek: Re: Mafia 2 - nejde spustit
Nick: (Lukyn) - neregistrovaný
Datum:2011-02-06 03:01:20
! ! ! Pro všechny s timhle problémem (logo Mafia II, černá obrazovka, a nic) stáhněte si nejnovější ovladače ke grafice, mělo by to jít, mě to dělalo taky (a to jsem měl ty ovladače asi tejden starý)

Titulek: PROBLÉM
Nick: (Karel) - neregistrovaný
Datum:2010-12-25 19:01:38
čau ,koupil sem si mafii 2 ,nainstaloval sem ji a když ji spustím tak mi to napíše V aplikaci mafia2.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže . tak co s tím ,sem z toho zoufalý.Tolik peněz a nic z toho. Budu vám moc vděčný za rady.
[Odpověz]

Titulek: Re: PROBLÉM
Nick: (chleba s plisní) - neregistrovaný
Datum:2010-12-25 21:21:32
Musis ji aktivovat na steamu.Nebo lzes a mas warez.

Titulek: Re: PROBLÉM
Nick: (Henry) - neregistrovaný
Datum:2012-12-28 02:10:50
Co to znamená aktivovat na steamu? Díky

Titulek: Re: PROBLÉM
Nick: (Delnik)
Datum:2012-12-28 03:19:07
To značí nainstalovat Steam a založit účet. Pokud jsi hru koupil máš tam kód ten zadáš do položky přidat hru a celou si ji stáhneš ze Steamu a nainstaluješ. Digitální kopie jsou bohužel budoucnost, teda pokud nemáš krabicovou verzi s DVD :-))) Jinak si kontaktuj podporu uvedenou na krabici

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-26 21:44:49
na xbox 360 musis v nastaveni xbox dat anglicky ale amer .ne bo evro jazyk pak to jde
[Odpověz]

Titulek: hm
Nick: (sifon fis) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 21:39:51
nádherná grafika vinikající příběch sranda mafia 2 je jedna z mích nejoblíbenějších her co jsem kdy hrál a to jsem jich hrál hodně
[Odpověz]

Titulek: pofachá to?
Nick: (Mandarinka) - neregistrovaný
Datum:2010-10-26 13:06:00
Čus,chci se zeptat jestli má pro mě cenu koupit si mafii? Mám noťas: intel core i5 450M,RAM 4GB,GeForce GT330.Dik
[Odpověz]

Titulek: Re: pofachá to?
Nick: (OGara) - neregistrovaný
Datum:2010-10-31 22:47:07
a ty si z marsu ?? na tomhle bys rozjel všechny hry na světě .... kdybys to neměl noťas.... ale myslím že určitě na minimum pojede (i na minimum vypadá krásně) - jestly jsi naročný hráč tak si běž zahrát radši Cod 6....pro dementy co se ptaji na takovéhle blbé otázky..... moje PC: intel 3.2Ghz ,2GB RAM ,GeForce 220 GT (a hraju na střední) :D

Titulek:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-14 16:51:41
V pdf magazínu Gamer č.4 hodnoceno 70%..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (zzz) - neregistrovaný
Datum:2010-10-13 20:15:22
Díky ;) takový lidi jako ty fakt miluju :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-13 20:10:42
Pro ZZZ a jjáá:Kupte si originály a neotravujte tady.Řešte to tam,odkud ste to stáhli.Pokud nemáte na hru,řekněte mamince.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (z....z) - neregistrovaný
Datum:2010-12-04 16:06:21
Ty jsi ale totální blb.. a pokud je tohle diskuze, tak nevím, co je špatného se zeptat ostatních uživatelů. Pokud Tě nějaký dotaz ponižuje v tvém IQ 33 , tak na něj prostě nereaguj. kokote

Titulek: Re:  
Nick: (John) - neregistrovaný
Datum:2010-12-04 18:25:14
Zeptat nic, ale donekonecna resit otazky warezaku s rozjetim jejich stazeny hry za kterou nezaplatili ani korunu, zamysli se spise Ty.

Titulek: POMOC!!!
Nick: (jjáá) - neregistrovaný
Datum:2010-10-13 19:55:49
ahoj mám problém.Nevím kam zkopírovat soubory FILE_ID.DIZ, keygen.Lépe řečeno nevím jak je zkopíroat.Myslím že už je to to poslední co mi chybí protože hry mi stále nejde spustit.Vždy jen naběhne malý obrázek uprostřed obrazovky a hra spadne...Prosim pomozte jsem absolutní amatéér tak se prosim nedivte :D:D
[Odpověz]

Titulek: prosím doplnit
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-05 14:23:41
Na Tiscali hodnoceno jen 7/10.
[Odpověz]

Titulek: Re: prosím doplnit
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-10-05 18:07:09
Už se tady nachází - hledej pod Games.cz

Titulek: Re: prosím doplnit
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-05 18:29:33
Ach tak, nezvyk.. :)

Titulek:  
Nick: (Funguje ) - neregistrovaný
Datum:2010-10-03 19:28:55
staci tam neco prepsat
[Odpověz]

Titulek: rada
Nick: (pawel92) - neregistrovaný
Datum:2010-10-01 17:10:03
zdravim neví nekdo náhodou proc mi nejde mafie 2? instalace probehla v pohode mafia2.exe mam od skidrow ale nespusti se.obevi se jenom logo mafie na obrazovce nacita se ale pak nic. nevi nekdo cim to je? diky moooc za odpoved.
[Odpověz]

Titulek: Re: rada
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-01 17:17:58
Pawle92:Kup si originál.Jestli na něj nemáš,tak se kousni do prdele.

Titulek: Pujde mi mafie 2?
Nick: (Hw naroky) - neregistrovaný
Datum:2010-09-23 00:38:53
Dobry den chci se zeptat jestli mi na tyto hw naroky pujde mafia 2: Procesor:AMD Athlon 250 Dvoujadrovy 3.01Ghz RAM:4Gb Ram Graficka karta:Geforce 8500GT Moc bych vas prosil rychle za odpoved..Predem dekuji
[Odpověz]

Titulek: Re: Pujde mi mafie 2?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-09-23 02:43:01
Grafika je dost slaba ke zbytku sestavy, nicmene snad na nejake low/medium detaily by jet mohla. Nejjistejsi bude stazeni dema (je na steamu)

Titulek: Instalace
Nick: (hnizdo.1) - neregistrovaný
Datum:2010-09-22 21:02:53
Zdravím, nevěděl by náhodou někdo, jak nainstalovat M2 do mnou určeného umístění? Nevyhodil jsem 1000kč proto, aby se mi hra nas..la tam, kde ji nechci. Omluvte mě, pokud je to debilní dotaz, ale já si této možnosti nikde nevšiml.
[Odpověz]

Titulek: Re: Instalace
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-22 21:14:18
Hm to by se mi taky nelíbilo. Všechny hry instaluji do C:/Hry. Pořádek musí být! :)

Titulek: Re: Instalace
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-22 21:29:14
Kde máš nainstalovanej Steam,tam se ti hra nainstaluje.Hra nemá exe* jede přes aplikaci.Či-li,já mám steam na disku D:\steam.Pod aplikací mám všechny hry.Nikam jinam se neinstalujou.Ano,pokud hra vyžaduje přímo tvůj profil na Program files,pak je to průser.Jednu takovou sračku mám...zaboha nefunguje save ve hře.Musel bych steam zkopírovat na C:-nasrat.Většinou je ale mají ošefovaný.Tohle je vyjímka,kde výrobce/vydavatel na to sere.Nechtěj vědět co je to za hru.:D.

Titulek: Re: Instalace
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-22 23:35:02
Prosím tě,hlavně komunikuj,ptej se,mel kraviny,prostě se ozvi co a jak.Už mě nebaví odpovídat někomu,kdo namele dotaz a ani se neozve jak a co.Moje poslední rada.Víc už nenapíšu

Titulek: Re: Instalace
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-23 00:03:35
fall: Však ses ho na nic nezeptal :D Nj, asi už problém vyřešil, tak netřeba odpovídat.. :/

Titulek: dotaz
Nick: (sela) - neregistrovaný
Datum:2010-09-20 22:34:31
Zarvim koupil jsem si mafii a mam problem s instalaci. nevýte někdo zdali jed nainstalovat i bez steamu? Nemam totiz doma net.
[Odpověz]

Titulek: Je někdo ještě schopen napsat pravdivou recenzi???
Nick: (Fidla) - neregistrovaný
Datum:2010-09-19 11:23:47
Nestačím žasnout jaké hodnocení dostala hra Mafia 2 .Recenzisti dostávají asi výplatu za reklamu nebo co.Leda že by tuto hru hodnotili slepci podle zvuku ,potom bych takovým procentům uvěřil.Hra je vyloženě směšná ,sice hezká atmosféra ,ale toť vše .Kdyby mi bylo 12 tak bych jásal.Mé hodnocení je tak 60%.Vypisováním chyb bych popsal celou A4.
[Odpověz]

Titulek: Re: Je někdo ještě schopen napsat pravdivou recenzi???
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-19 13:57:52
Fidlo,upřímně?na hru nemám počítač.Možná to je i dobře.Ani bych si ji nekupal.Ted opravdu ne.Co předvádí s DLC je vrchol ostudy na herním poli.Až hra bude dostupná někde v budgetu*za 49,- tak možná.A to asi těžko.Nevidím jediný důvod to hrát.To si dám jedničku a sem na tom stejně.Když si pustíš na youtube Letsplay,tak zjistíš prakticky vše,co si zjistit chtěl.Už mám roky,není mě 10 a ani 20.Mávnu rukou a peníze dám raději manželce,nebo dětem.Potřebu kupovat tak drahé hry,vážně nemám.Potažmo si vybírám.A to ještě ve slevě.Stát frontu na hru,to fakt ne.Ale zase sem napsal zhovadilost,která se ani nedá číst.Že si nedám pokoj.Dostall sem se zase jinam.Hodnocení je druhá věc.Jestli chceš o tom pokecat,pod na forum.Třeba máš o tom co říct.Budeme rádi

Titulek: Re: Je někdo ještě schopen napsat pravdivou recenzi???
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 15:58:59
haha dobrý no sice každý víme že si chce vydavatel té hry nahrabat co nejvíce a proto vydávají samé dlc a na fanoušky této hry kašlou protože jim je to jedno jim jde jen o prachy a nic víc vždyť jde jen o českou republiku ne??proto odešel Vávra když se mu nelíbilo že oni do toho zasáhnou a nenechali ho dělat hru jak on chtěl.jinak mafia 2 je výborná hra s grafikou bez konkurence a hratelnost na velké úrovni.sice inteligence není až tak světová ale je v pohodě.ale zase tam je hodně nedostatků ale taky to nesmíme srovnávat s jedničkou.jinak bych bych dal tak 70%.tady jde jen o mafia 2!!sice jsme na tuhle hru čekali hodně let ale já jsem rád že vůbec vyšla a tak to mu dávám 85% !!.

Titulek: DLC
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-16 16:38:18
Vydáno první DLC pro Mafii 2: http://www.eurogamer.cz/articles/mafia-ii-jimmyho-vendeta-dlc-recenze
[Odpověz]

Titulek: Re: DLC
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-09-16 21:52:02
jejda piqqsy to uz mam tyden dohrany:D

Titulek: Re: DLC
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-16 23:31:57
tak to jsem asi něco trochu zaspal :)

Titulek: neví jak dál????????????
Nick: (jakub) - neregistrovaný
Datum:2010-09-10 22:47:30
Po prvním spuštění mi hra hrála bez problemu. Ale ja jsem si dal lepší grafiku. Podruhé sem pustil hru a najednou se mně vypnul monitor. Nijak se nedá zapnout jenom tak že vypnu celé PC. Monitor mám ADI MS A710. Prosím pomoc.
[Odpověz]

Titulek: Re: neví jak dál????????????
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-12 16:17:58
asi příliš vysoká obnovovací frekvence monitoru... Zkus nižší nastavení rozlišení ve hře. Pokud se nedostaneš ani do menu hry, budeš ji muset přeinstalovat...

Titulek: Mafia 2 nejde mi čeština
Nick: (Ivetka) - neregistrovaný
Datum:2010-09-08 15:22:22
Prosím koupila jsem mafia 2 na xbox 360 a neumim si tam dát český dabing.Jede mi to v angličtině a titulky polsky.Přitom v nastavení čeština vůbec neni???
[Odpověz]

Titulek: vista(32bit) a mafia 2
Nick: (VP) - neregistrovaný
Datum:2010-09-07 16:28:14
Dobrý den, nainstalovala jsem mafii 2 ale nejde mi to na vistách spustit , nevim co s tí mmám dělat.Vyzkoušela jem všechno nahrat nové kodeky pouštět přes správce a podobně.Po zapnutí se objeví amlý rámeček s fotkou mafie a pak to přeblikne na velkou obrazovku která zčerná a pak se to vypne a ukkáže se mi prostředí Windowsu.
[Odpověz]

Titulek: Re: vista(32bit) a mafia 2
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-07 16:39:28
(VP)Napiš sestavu.Máš originál?koupený? :D

Titulek: Re: vista(32bit) a mafia 2
Nick: (VP) - neregistrovaný
Datum:2010-09-07 21:42:13
Nemám protože jsem se dočetla že na vistách moc hry nejedou tak jsem nechtěla vyhodit 1000kč a zkoušela jsem staženou verzi, která u mých přátel funguje. Mám Vista Home Premium 32 bit, AMD Athlon(tm)64 X2 dual Core Processor 4200+, 2,20 GHz, grafický adaptér ATI Radeon X1250

Titulek: Re: vista(32bit) a mafia 2
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-08 12:47:28
Sluníčko moje :D Tak to nevím jak se staženou verzí..já radím jen těm,co mají originál,víš?Tam se dá poradit,tam to jde.U stažené hry se radí hoodně špatně.Kup si ji,a pak se ozvi,ju?..hezký den beruško.

Titulek: PoMoooc
Nick: (Fila) - neregistrovaný
Datum:2010-09-06 22:19:27
Prosím poradíte mi někdo jak rozjet Mafii 2.. když ji nainstaluju a konečně chci hru spustit napíše mi to: Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást XINPUT1_3.dll nelze najít. Potíže pravdepodobne odstranie oetvnou instalaci aplikace... Vcem je problém díky:)
[Odpověz]

Titulek: Re: PoMoooc
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-07 01:33:59
a nainstaloval jsi DirectX a PhysX?? jestli ne tak je to tím ;-)

Titulek:  
Nick: (jirker) - neregistrovaný
Datum:2010-09-06 19:22:25
potřebuju poradit co s tím je demo jsem ne steamu nainstaloval dal jsem play ukázalo mi to malou ikonku mafia 2 černou obrazovku a pak to najednou spadlo co s tím je díky
[Odpověz]

Titulek: apex
Nick: (krtek1985) - neregistrovaný
Datum:2010-09-04 00:40:50
nejedu na APEX bo to PC neutahne a aj tak jsou ty vybuchy super
[Odpověz]

Titulek: Saves
Nick: (Kovis) - neregistrovaný
Datum:2010-09-03 18:17:55
Nevíte někdo kam se ukládají saves ?
[Odpověz]

Titulek: Re: Saves
Nick: (Hori1061) - neregistrovaný
Datum:2010-09-04 16:18:51
C:\Users\název_PC\AppData\Local\2k Games - Ve windows defáltně skryto

Titulek: Re: Saves
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 17:30:42
jdi na http://www.saves.cz/ savy si tam mužeš stáhnout a je tam podrobný návod kam se ukládají (zaleží jakej máš OS)

Titulek:  
Nick: (xd) - neregistrovaný
Datum:2010-09-02 16:22:58
už se vi co bude v tom score 200
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (74brozi) - neregistrovaný
Datum:2010-09-02 13:45:01
Prosím o radu. Koupil jsem si v obchodě Mafiu 2, nainstaloval Steam a vložil produkt KEY a ono mi to napsalo, že KEY je duplicitní a že už byl aktivován. Jak je to možné, jak problém vyřešit a jak hru legálně doinstalovat? Díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-09-02 16:01:42
v jakém obchodě jis hru zakoupil ? Každopádně bych poradil ze všeho nejdřív napsat svůj problém na email toho shopu a věřím, že pokud to bude solidní obchod, problém během krátké chvíle vyřeší...

Titulek:  
Nick: (hrach)
Datum:2010-09-01 23:04:48
Myslíte že vyjde pokračování? ten konec tomu napovídá.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lumpus) - neregistrovaný
Datum:2010-09-01 20:12:21
Je to sice krátké ale za to jsem to dohrál už třikrát :-)
[Odpověz]

Titulek: luxus
Nick: (Sebi) - neregistrovaný
Datum:2010-09-01 19:57:58
hra je fakt dobra. pribeh je super ale je to moc kratky dohral jsem to rychle ale jinak super
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (winz) - neregistrovaný
Datum:2010-09-01 19:54:10
dalo me to taky ,musis prejit kapitolu dve pak uz to je v poho
[Odpověz]

Titulek: TEP
Nick: (FIK) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 19:43:21
MAM PROBLEM NA ZACATKU KDE JSEM V MATCINE BYTE A MAM SNIZENOU VIDITELNOS TZN. ZE JE TO SWETLEJSI A MAM ZVYSENY TEP PO VYCHODU Z BYTU JE SOUBOJ S TYPEM KTERY ME SLOZI OKAMZITE ALE HLAWNE OBRAZ JE JAKO BYCH UBEHL MARATON NENI TO CHYBA VE VERZUI NWEBO JEN NECOI UDELAT DIKY
[Odpověz]

Titulek: Re: TEP
Nick: (holasj) - neregistrovaný
Datum:2010-09-05 16:05:45
špatnej c..r..a..c...k

Titulek: gj
Nick: (feLZet)
Datum:2010-08-28 17:18:39
Jinak mafia 2 je priserne krátká, otočil jsem to za jeden den (cca 9 hodin) což je fakt malo ale jinak to nebylo špatný. Jednička je ale lepší
[Odpověz]

Titulek: Re: gj
Nick: (tomi) - neregistrovaný
Datum:2010-09-03 13:26:46
No nesmíš hrát jak šílenec.Já to budu hrát tak měsíc.(každej den si dám chviličku a nepříliš povedené mise si několikrát zopáknu.Žádnej kvalt

Titulek: Re: gj
Nick: (Gun)
Datum:2010-09-05 17:31:35
Přesně já to hraju už od středy a ještě jsem to nedohrál :)

Titulek: ??
Nick: (lulu) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 20:07:01
Prosím poradte... Kámoš mi přinesl dvd demo mafie a nevím jak postupovat při instalaci...Klikl jsem na instalaci potvzoval najednou steam asi instalace od 0 do 1OO pak tabulka ale nevím co tam mám dát... kdyby to bylo aspon česky. Díky za pomoc.V tabulce CREATENEW ACCOUNT a LOGIN TO AN EXISTING ACCOUNT...CO mám dát napište nebo hodte adresu s návodem díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: ??
Nick: (feLZet)
Datum:2010-08-28 17:16:13
Create new account tam si vytvoris svuj ucet prihlasis se na steam a stahnes demo...

Titulek: Re: ??
Nick: (lulu) - neregistrovaný
Datum:2010-08-28 18:01:15
Díky již se stalo nyní když kliknu na ikonu na ploše steam tak se zobrazí tabulka login pod tím údaje jméno a heslo ale když se snažím se nalogovat nejde to nebo mi to hlásí tabulku CONNECTING STEAM ACCOUNT ale taky se nic neděje...mám pomalej net jestli to není tím...Prosím porad

Titulek: Re: ??
Nick: (feLZet)
Datum:2010-08-28 18:39:32
jdi do složky Valve/steam a tam smaž soubor ClientRegistry.blob, znova se spustí update steamu, prihlasis se a melo by to jít.

Titulek: Re: ??
Nick: (lulu) - neregistrovaný
Datum:2010-08-29 02:07:00
Díky jde to ale nyní naskočila tabulka kde je o steamu a je tam taky mafie2 ale stahuje se má nebo ne to dvd kde je demo je prý od časopisu level tak jsem myslel zaregistrovat a nainstalovat né stahovat...nevíš co dál nebo někdo nevíte kdo jste si koupil level a instalovali jste demo co dál ??

Titulek: Mafia 2
Nick: (Milena) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 18:56:56
Vyjádření Cenega Czech: http://www.cenega.cz/
[Odpověz]

Titulek: Mafia 2
Nick: (Milena) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 18:32:22
[27.08.2010] Vážení zákazníci, registrujeme problémy s funkčností CZ verze PC hry Mafia II. Čekáme na konkrétní vyjádření ze strany 2K k tomuto problému. Pokud si nyní aktivujete hru přes Steam, funguje pouze v ENG verzi. Podle předběžných informací, které máme k dispozici by měla být CZ verze aktivní ve 12 hodin GMT času, což znamená ve dvě hodiny odpoledne u nás. Pokud někomu nefunguje čeština u Xbox360 verze, lze to snadno vyřešit nastavením správného regionu v nastavení konzole. Pokud máte například USA, hra běží v RU verzi. Za tyto komplikace se naším zákazníkům velmi omlouváme, ale bohužel jsme o možnosti tohoto problému nebyli dopředu informování.
[Odpověz]

Titulek: čuz
Nick: (HanibalKing) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 18:21:48
Hele taky sem mněl problém s tou češtinou a vyřešil sjem to takhle.. Jdi do složky kde to máš nainstalované,v instalační složce mafie 2 si otevři složku PC a mněl ybs tam mít složky sds_en sds_de sds_it sds_spa atd...Najsi si složku s názvem sds_cz otevřijí a celí její obsah skopíruj a blož do složky sds_en soubory přepiš..Hra si bdue myslet že jede v angličtině ale přitom pojede v CZ ;-) Nevím ejslti ej tento způsob jediný ale každopádně mně to takto jede dokocne už jsem hru dohrál..
[Odpověz]

Titulek: český dabing
Nick: (natrunukral) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 16:12:03
tak teda at se pídím jak chci,zvuk je jen v anglině..PLS pokud někde zjistí způsob,dejte echo..
[Odpověz]

Titulek: pro Sonic
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-27 13:39:32
podle tvého návodu jak zde uvadíš žádná čeština na výběr není.to jen pro informaci
[Odpověz]

Titulek: Re: pro Sonic
Nick: (Sonic) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 16:05:49
Tak potom neviem ale tak ako to ja uvádzam je to urobené pri každej hre na Steame čo má češtinu aj pri Mafia 2 demo to bolo tak urobené a podľa mňa je to tak aj pri Mafia 2. Nemám ju kúpenú na Steame tak neviem.

Titulek: Help
Nick: (Mohawk) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 06:16:09
Zdrawim,newite prosim nekdo jak mam v mafia2 zapnout cestinu? koupil jsem si ceskou verzi pri instalaci dam cestinu ale hra je v Aj:( newite nekdo jak to prepnout na cestinu?
[Odpověz]

Titulek: Re: Help
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-27 07:20:22
to jsme na tom kámo stejně.Přeinstaloval jsem STEAM.A nic.Už to instaluju asi po pátý a už mi dochází trpělivost.ty už jsi to rozběhal?Píno

Titulek: Re: Help
Nick: (Sonic) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 11:25:03
V Steame sa prepni do Library a tam máš zoznam všetkých tvojich hier klikneš pravým myšítkom na Mafia 2 a vybereš z ponuky úplne dole properties tam máš záložku language a v nej si vybereš češtinu potom ti začne češtinu sťahovať takže budeš musieť chvíľu čakať no a keď ti ju dosťahuje tak už len GL&HF.

Titulek: taky tak
Nick: (deadman) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 01:45:17
já to tak beru taky, pro mě je ze všeho nejdůležitější příběh a aby mě to celkově bavilo!je fakt že 12hodin není zrovna nijak závratné číslo, ale mě to nevadí!lepší krátký a intenzivní zážitek než se s nějakou nudnou hrou srát 60hodin naprosté nudy!(CallofDuty může vyprávět-hrát Modern Warfare2 déle než nějakých 8hodin asi bych začal nudit!)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 00:32:26
Tak se divam, ze Mafii vytykaji hlavne kratkou herni dobu a linearitu (velkou orientaci na pribeh). Pro me osovne jsou to spis nejvetsi plusy hry :).
[Odpověz]

Titulek: chyba
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-25 15:54:54
Nějak tady nefunguje to průměrné hodnocení a minimální hodnocení taky vůbec nesedí..
[Odpověz]

Titulek: Re: chyba
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-25 16:39:20
jj všiml jsem si, jde o to, že jsme před nedávnem nastavovali na různé čísti stránky napevno nastavený limit, kdy se má údaj refreshnout, čímž se zvýší rychlost načítání stránky - nastavíme u těchto údajů mnohem rychlejší limit

Titulek: jak to?
Nick: (miša) - neregistrovaný
Datum:2010-08-16 02:33:40
jak to ze na konzole ( xbox a ps3) neni jasne jestli bude cesky dabing?? vzdit to by mela bejt samozrejmost a kdyby daly cesky dabing jen na pc tak by mi to prislo opravdu trochu sobecke!!!
[Odpověz]

Titulek: ...
Nick: (feLZet)
Datum:2010-08-16 02:26:36
Už z dema jde vidět, že to bude super hra. Fůra možností, slušnej engine a celý GTA může jen mlčet závistí. A optimalizace? Wow, na to, že nemam nějak silnej stroj sem to rozjel na plno a bez problému! Doporučuju
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (geforce660gt)
Datum:2010-08-12 01:22:11
Tak už sem na to přišel a stáhl!! Mohu říct že jsem eště nikdy nehrál úžasnější hru!Hned prví minutu jsem si připadal že tam fakt jsem.Grafika a všechno je opravdu realistické.Ať si recenzenti říkají co chtějí myslím že běžní hráči budou naprosto uchvácení
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (geforce660gt)
Datum:2010-08-11 23:43:51
Mohl bych se zeptat kde se dá stánout to demo?Četl jsem někde odkaz ale to mně odkázalo na stránku steam pustil se mi trailer mafie 2 a byli tam akorát možnosti předprodeje
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 23:49:08
Zeptat se můžeš :D http://store.steampowered.com/app/50130/ pod videem je zelený baner,DOSTUPNÉ-mám to česky/vedle toho na pravé straně,očičkama doprava :) a tam je downloading demo.

Titulek:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 17:47:20
Piqqsy:Hrál si?jaké jsou tvé dojmy
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-11 18:12:14
Já stahoval hned včera v dopoledních hodinách a dnes jsem si to dal ještě jednou (včera jsem neměl přepnuto na češtinu). Hra zabaví. Pokud bych měl něco vytknout, tak to, že mi občas parťák Joe trochu "vytuhnul" hned před zbraní protivníka a blokování střelby u civilistů (ne že bych byl masový vrah, ale prostě to můj dojem ze hry trochu sráží) a také se mi zdálo, že policajtům se dá na ulici vcelku až moc lehce zbavit.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 18:14:10
Zatím ne, s tím demem se ani nebudu zdržovat a počkám si rovnou na plnou verzi, tato hra určitě bude stát za to.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 18:50:18
Však uvidíme.. Do finální verze se může ještě spousta věcí změnit a vyladit. Todle mě ale celkem zarazilo: http://csgamer.cz/novinky/35-novinky/117-mafie-2-v-recenzich-nezai.html Ale velký význam bych takovým článkům nedával, kdoví co to bylo za recenze, když hra ještě ani nevyšla..

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-11 19:06:25
OXM dal prvnímu dílu 73%, (i když) PC Gamer dal 91% - nezbyde než počkat dva týdny na více recenzí...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 19:15:06
První díl Mafie 73%? Tak už je mi to jasné.. Takový zmrd by měl dostat doživotní zákaz na psaní recenzí.

Titulek:  
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2010-04-17 11:12:32
24. August 2010 to vyjde 100%
[Odpověz]

Titulek: Kdy vyjde mafia tu:
Nick: (manI) - neregistrovaný
Datum:2010-04-07 17:57:25
http://mafia2.hys.cz/news.php?readmore=2
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (logan) - neregistrovaný
Datum:2010-03-30 16:51:18
MAFIA 2 vyjde pro PC, X360 a PS3 na území Severní Ameriky 24. srpna 2010 a v ostatních zemích (včetně Česka a Slovenska) pak 27. srpna 2010. Na PC bude český dabing na konzole to ještě není jasné.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-17 16:56:26
zajimalo vy mě jesli ta hra vijde i v limitivane specialni edici
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-07-17 19:08:06
Zatím o případné speciální edici nepadlo oficiálně ani slovo. Osobně si potom myslím, že k této hře by byla velká škoda pro vývojáře i hloupost nějakou limitovanou edici neudělat.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 18:53:11
Bohužel nevyjde: http://csgamer.cz/component/content/article/121-mafia-2-pro-pc-bez-specialni-edice.ht ml

Titulek: Zpět z MafiaCenter.cz -> Mafia.HodnoceniHer.cz
Nick: (Tommyk) - neregistrovaný
Datum:2009-05-05 21:50:08
Vracíme se na doménu Mafia.HodnoceniHer.cz, s doménou MafiaCenter.cz byly problémy a v současnosti na ní (MC.cz) naleznete nesmyslný obsah majitele této domény. Takže -- http://mafia.hodnoceniher.cz -- Tommyk, nový admin webu Spid3r zůstává jako zakladatel centrály čestným předsedou stránky.
[Odpověz]

Titulek: MafiaCenter.cz
Nick: (Spid3r) - neregistrovaný
Datum:2008-08-06 15:47:59
Dovolte mi Vás pozvat na novou centrálu MafiaCenter.cz. S pozdravem bývalý administrátor Mafia.hodnoceniher.cz Spid3r
[Odpověz]

Titulek: Mafia2
Nick: (Ado) - neregistrovaný
Datum:2008-05-23 18:47:26
cavte vsetci chcel by som vediet kedy vyjde mafia 2 neviete????????????
[Odpověz]

Titulek: Re: Mafia2
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-05-23 19:10:28
Jak je psáno v "Kartě hry" - datum je prozatím naplánován cca na březen 2009.

Titulek: Re: Mafia2
Nick: (Neo) - neregistrovaný
Datum:2009-04-07 21:38:23
Hra vyjde 2.10. 2009 mrkněte na web Funstore.cz já jsem si jí objednal bude s českými titulky plus dabing otázka je jestli český nebo anglický doufejme že bude český

Titulek:  
Nick: (....) - neregistrovaný
Datum:2008-05-06 19:48:37
hej kua takze pro ty nejbl..bejsi rikam ze mafia 2 nejde jeste nikde stahnout kdyz asi jeste nevysla .... prosim ty slavne nase ceske hekry at to nedavaj na web ke stazeni at i ti nasi machrici z male zemicky kdesi u prostred evropy si neco videlaj no a ke ke konci bude to vic jak super hra takze si na ni vsichni pockejme a nasetreme na origynalku protoze tohle uz neni ta draha amerycka predrazena hra tohle je uz nase tak to nehekujte mozna tak treba za 2 roky jo ale tet ji nechcte byt a raci si ji kupte
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-07 16:56:58
Máš celkem pravdu. Ale ten tvůj pravopis! To je hrůza!

Titulek: pls
Nick: (mafian) - neregistrovaný
Datum:2008-04-24 23:56:32
poradite me kde mam stahnout plnou verzi mafia2
[Odpověz]

Titulek: Re: pls
Nick: (caesar1)
Datum:2008-04-25 01:13:51
Mafia2 ještě není, ale veškeré informace o ní můžeš shlédnout na naší stránce http://mafia.hodnoceniher.cz

Titulek: Mafia2 fanweb
Nick: (Milos) - neregistrovaný
Datum:2008-04-08 18:39:06
Mafia2 fanweb take na adrese http://mafia2game.cz !
[Odpověz]

Titulek: Mafia & Mafia 2 | Vokr.com
Nick: (Kubaiss)
Datum:2008-04-07 21:44:16
web na adrese http://www.mafiagame.cz
[Odpověz]

Titulek: Hmmm
Nick: (To je fuk) - neregistrovaný
Datum:2008-02-18 14:15:59
Cusik,nevite nekdo pls presnej datum kdy vyjde???
[Odpověz]

Titulek: Re: Hmmm
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-02-18 19:16:30
To zatím neví přesně asi nikdo .. ale povídá se o posledním čtvrtletí tohoto roku, tipovaně v listopadu. Ale znáš jak to chodí...

Titulek: www.mafia-2.info
Nick: (Trane) - neregistrovaný
Datum:2007-12-02 16:47:27
http://www.mafia-2.info Nová super Fan Site
[Odpověz]

Titulek: Mafia2 trailer
Nick: (Spid3r) - neregistrovaný
Datum:2007-08-23 03:50:53
http://mafia.hodnoceniher.cz/. Zde naleznete nejčerstvější info o mafii2, fan-club, soundtack a mnoho dlašího.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2007-08-22 21:00:41
Sláva RADUJME SE A VESELME SE!!!!!!!!RADUJME SE A VESELME SE!!!!!!:D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Gladi) - neregistrovaný
Datum:2011-02-24 00:50:16
Zdravím, mám takový problém, ubírá se mi sám život, i když se hned najím tak pořád ubývá, je pro to nějaké řešení? :( Předem děkuji za všechny řešení.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mafia 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mafia 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 469907x - statistika
Mafia 2 82 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-08-24
Mafia 2

Průměrné hodnocení z médií:

81.50 %

Min : 70 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Illusion Softworks
Distributor: 2K Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 14
Počet preview: 64

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
Ačkoliv herně se pár slabších míst objeví a nepotěší ani drobná omezení, vykompenzuje vám to filmový zážitek z vyprávění příběhu, dobová atmosféra, smysl pro detail a velké finále.
> Bonusweb : 85 %
Škarohlídi jistě najdou věci, které jim budou vadit, chybět a tak podobně, ovšem běžný hráč si užije jednu z nejpropracovanějších a nejvíc atmosférických her poslední doby.
> GamePark : 89 %
Příběhová linie nabízí úžasnou a strhující zábavu. Škoda, že hra nenabízí více možností a třeba vedlejší úkoly nebo činnosti, které by ještě prodloužily hratelnost.
> Hrej.cz : 8/10
Pamětihodné scény a především dospělá herní náplň, která svého hráče až do samého konce udržuje v napětí a nedává mu prostor vydechnout.
> Sector.sk : 9/10
Fanúšikom Mafie musíme hru odporučiť pre jedinečný príbeh, rozmanité misie a vyladenú akciu. Oproti tomu fanúšikov GTA musíme varovať pred totálnou absenciou aktivít v meste.
> Zing : 8/10
Nenabízí tolik vyžití, jako konkurenční tituly, dokáže však chytnout a nepustit. Doporučujeme všem, kdo miluje příběhové akční tituly, jež spoléhají na styl a atmosféru.
> Czechgamer.com : 90 %
Kdo chyby vidět chce, ten je uvidí. Kdo se chce jen kochat skvěle napsaným příběhem, dobovou hudbou a poslouchat v rádiu o svých průšvizích, ten nedostatky přehlédne.
> Games.cz : 7/10
Mafia 2 je perfektně technicky a umělecky provedený kousek, který veškerou herní konkurenci zadupává do země prezentací příběhu. Jenže to není film, ale počítačová hra.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
Jediným bezkonkurenčne zaujímavým faktom ostáva samotné prostredie mafiánov. V ničom inak nevyniká, neponúka zážitok, na ktorý by sme si o mesiac-dva spomenuli.
> Vokr.com : 9.2/10
II byl pro nás opravdu kousek, na který jsme se celou dobu těšili a nyní, kdy už je to hlavní za námi, si říkáme, že další pokračování by rozhodně nebylo na škodu.
> Hratelne.cz : 70 %
Mafia 2 zklamala. Ta Mafie, na kterou jsme celé roky čekali a těšili se na ni, jako na dokonalou střílečku s naprosto bezchybným příběhem, se nedostavila.
> GameSite.sk : 80 %
Ponúka neopakovateľný atmosférický zážitok s perfektným príbehom a citom pre detail. Z hry ubudli veci, ktoré tam mali byť a ak by tam boli, hra by bola rozhodne lepšia.
> Doupě : 8/10
Mafia 2 představuje podařenou hru se spoustou zajímavých nápadů detailů. Sice už se tak neblýská jako jednička, ale já si těch 12 hodin výborně užil.
> Doupě : 7/10
Mafia 2 je zvláštní hra – na jednu stranu se ji atmosféru budovat daří, na druhou si ji ale i sama boří, přičemž stačilo opravdu málo na to, aby vše bylo pevné jako skála.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %