Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

LEGO Star Wars 3: The Clone Wars > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webLukas Stredula---75 %2011-08-10
Czechgamer.comJakub Pokorný---71 %2011-05-15
Sector.skje2ry8/1080 %2011-05-06
Eurogamer.czDaniel Krásný6/1060 %2011-05-06
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx7/1070 %2011-04-20
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2011-04-18
Games.czAleš Smutný7/1070 %2011-04-08

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.29 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 2658 z 5973 Žebříček
PC: 1188 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 77 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 262 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2011-03-21
Zing2011-02-09
GamePark2010-07-13

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
LEGO Star Wars 3: The Clone Wars
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



LEGO Star Wars 3: The Clone Wars
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17255x - statistika
LEGO Star Wars 3: The Clone Wars 72 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-22
LEGO Star Wars 3: The Clone Wars

Průměrné hodnocení z médií:

72.29 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Travellers Tales
Distributor: LucasArts
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Pokud vás celý koncept neoslovil v minulosti a ani jedna z LEGO SW her vám nepřišla neodolatelně vtipná a skvěle hratelná, Clone Wars na tom ale lautr nic nezmění. Pokud se řadíte k fanouškům, tak máte také jasno – nesmíte hru minout. Pořád je vtipná, příjemně akční... a vydrží vám trojnásobek času než průměrná moderní FPS.
> Hrej.cz : 7/10
Stále to samé, co v předchozích dílech, nyní ovšem v o něco lesklejším balení. Fanoušci série budou určitě potěšeni, nováčci vyzkoušením vůbec nic nezkazí.
> Zing : 8/10
Mysleli jste si, že už nemají LEGO hry co nabídnout? Tak se radši zamyslete znovu. A pořádně.
> Sector.sk : 8/10
Vaše žalúdky sú mimo ohrozenia, LEGO Star Wars III: The Clone Wars rozhodne nie je tým dielom, ktorý by vám celú ságu kockových hier znechutil. Iste, základ hry ostáva rovnaký, ale nové postavy, úlohy, pár vylepšených elementov hrateľnosti, dlhá herná doba a najmä tradičná co-op zábava vás veľmi ľahko zlákajú.
> Eurogamer.cz : 6/10
I přes kvalitní zpracování a znatelný technický pokrok jsou The Clone Wars hratelnostně o pořádný schod pod skvělým LEGO Harry Potter. Počtvrté už bych s Yodou a světelným mečem z plastu probíhat vesmírnou stavebnicí nechtěl. Zde je již veškerý kostičkový adrenalin vytěžen a snad nám jej zanedlouho do žil dostane kapitán Jack Sparrow.
> Czechgamer.com : 71 %
Zábavným, však nový prírastok do sveta hier rozhodne je a spolu s Pirátmi z Karibiku určite potešia mladších, ale dokonca aj starších hráčov. Tí na chvíľu prestanú vraždiť o sto šesť v Call of Duty a užijú si zábavu, ktorá ich aspoň na chvíľu pripúta k opäť zaujímavo pojatého Star Wars sveta.
> Herní web : 75 %
Ano, opakuje se tady vše co bylo dříve, přesto stále zábavně a v lepší podobě, než kdy předtím. Chtělo by to však pokročit dále, pokud je to vůbec možné, neboť Lego Star Wars III: The Clone Wars jinak nenabízí oproti předchůdcům o mnoho více. Kdo ale nebyl doposud poznamenán Lego hrami anebo je dlouhou dobu nehrál, tento titul rozhodně nezklame!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %