Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Harry Potter a Relikvie smrti: část 2 (the Deathly Hallows: Part 2) > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euTomáš Herodek4/1040 %2011-08-02
BonuswebJan Lysý---50 %2011-07-29
Czechgamer.comPetr Schwank---20 %2011-07-29
Games.czMartin Bach / Blixa2/1020 %2011-07-26
Sector.skkorec5/1050 %2011-07-26
DoupěJan Morkes2/1020 %2011-07-26
Konzolista.czMartin Šmíd3/1030 %2011-07-26
Hrej.czMartin Klekner4/1040 %2011-07-19
GameParkCheech_Chong---49 %2011-07-19
Eurogamer.czDaniel Krásný5/1050 %2011-07-15
ZingMartin Cvrček / Cvrnda4/1040 %2011-07-15
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

37.18 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 50 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

66.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 5274 z 5973 Žebříček
PC: 2715 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 178 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 570 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Harry Potter a Relikvie smrti: část 2 (the Deathly Hallows: Part 2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Harry Potter a Relikvie smrti: část 2 (the Deathly Hallows: Part 2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7200x - statistika
Harry Potter a Relikvie smrti: část 2 (the Deathly Hallows: Part 2) 37 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-07-10
Harry Potter a Relikvie smrti: část 2 (the Deathly Hallows: Part 2)

Průměrné hodnocení z médií:

37.18 %

Min : 20 % Max : 50 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 5/10
Vcelku ucházející střílečka s hůlkami namísto kvérů, používající velice populární systém krytí. Po prachbídném předchůdci se dostavilo značné zlepšení, a ačkoliv je akce příliš jednolitá a ovládání mizerné, fanoušci kouzel se z této nové hry mohou radovat. Škoda jen, že u nás dnes nevychází s českým překladem a je tedy pro mladší hráče méně přístupná.
> Zing : 4/10
Pokud si dodnes malujete na čelo jizvu ve tvaru blesku a bez Harryho Pottera nemůže existovat, závěrečný díl by vám nemusel až tak vadit. Všechny ostatní ale důrazně varuju. Ruce pryč! Tahle hra je snad dílo samotného satana.
> Hrej.cz : 4/10
Osmá hra podle filmového Harryho Pottera je jen o trochu lepší než předchozí díl. Byla tu vůle zlepšovat, ale vyšla vniveč. A tak je to pořád jen velká nuda.
> GamePark : 49 %
Z herního zpracování Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 nemáme příliš dobré pocity. Zkrátka nešlo ani zdaleka o takový zážitek, jaký bychom od tohoto mladého čaroděje čekali a jaký bychom si přáli coby doplnění filmu.
> Games.cz : 2/10
Jeden z nejhorších filmových přílepků posledních let. Na téhle lineární, bezduché a ošklivé akční střílečce je špatné snad úplně všechno. Bod nad minimum dáváme jen díky obstojné hudbě a vděku za to, že další herní Potter dlouho nevznikne.
> Sector.sk : 5/10
Nakoniec vyjde Harry Potter and Deathly Hallows Part 2 ako priemerná a mierne lepšia filmová hra ako jej nepodarená prvá polovica. Ale toto je jazda iba pre fanúšikov, ostatní budú sklamaní.
> Doupě : 2/10
Nechci zatracovat obecně hry podle filmů. Mají svůj smysl. Harry Potter and The Deathly Hallows, part 2 je ale blbá hra i na poměry této specifické kategorie. Běžného hráče urazí zastaralým konceptem, na fanouška filmu čeká ne příliš vychytané ovládání a principy. Nezachrání to ani grafika, ani bonusy a nezachránila by to ani fotka nahé Hermiony v HD. Tento kousek prostě neměl vzniknout.
> Konzolista.cz : 3/10
Druhá část Harry Potter a Relikvie smrti je určitě lepší jak ta první, ale pořád se jedná jen a jen o podprůměrnou střílečku s průměrnou herní dobou. Po dohrání vás navíc nic nemotivuje k tomu, abyste se do hraní pustili znovu. Pro fanoušky Harryho Pottery je tato hra asi povinností, ale ostatní by měli svůj zrak obrátit jiným směrem, jinak se spálí o čisto čistou komerci.
> Bonusweb : 50 %
Kouzelnická střílečka, která neoslní v žádném ohledu. Záležitost cílená na fanoušky, kteří přehlédnou průměrné herní mechanismy a spoustu menších či větších chyb.
> Czechgamer.com : 20 %
Druhá část Relikvií smrti patří coby filmový počin mezi to nejlepší, co potterovská sága kdy vyprodukovala. Virtuální Relikvie smrti naopak k tomu nejhoršímu. Kdo chce vědět, jak to „vše končí“, vyrazí do kina a nemá tak sebemenší důvod kupovat hru, která ještě v mnohém originální příběh zeštíhluje a ukrajuje z něj častokrát i to, co mělo zůstat zachováno. Ale chápu, že když se vám v poličce leskne osm předchozích potterovských her, těžko vás kritika odradí od koupě té poslední. V takovém případě ale není ani nutné jí rozbalovat.
> Recenzeher.eu : 4/10
Co napsat závěrem. Snad jen, že poslední herní díl je zklamání. Stále považujeme za nejlepší díly první tři hry této série. Hra zabaví snad jen ve chvíli, kdy byl právě shlédnut film a člověk by si nejraději kouzlení také vyzkoušel. Koupi doporučíme ještě v případě, že ratolesti žádají Gears of War. Kupte raději Harryho, protože to jsou Gearsy s hůlkami. Nebo volte jeden z prvních tří dílů. Herně však Harry odešel velmi smutně.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %