Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

DMC: Devil May Cry > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.czyourself---88 %2013-03-13
Konzolista.czmadness8/1080 %2013-02-05
Games.czAleš Smutný9/1090 %2013-02-02
Recenzeher.euOndřej Borz9/1090 %2013-02-02
GameParkkralik2012---90 %2013-01-26
Hrej.czVojtěch Matěna8/1080 %2013-01-23
Sector.skspacejunker9/1090 %2013-01-23
BonuswebJan Lysý---85 %2013-01-23
ZingMichal Maliarov8/1080 %2013-01-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.89 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 592 z 5973 Žebříček
PC: 211 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 16 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 77 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePlanet.cz2010-09-28

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
DMC: Devil May Cry
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



DMC: Devil May Cry
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4861x - statistika
DMC: Devil May Cry 86 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-01-16
DMC: Devil May Cry

Průměrné hodnocení z médií:

85.89 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Ninja Theory
Distributor: Capcom
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 8/10
Je to nový, mladý, drzý a trochu jiný Dante. Stále se ale jedná o starého dobrého zabíječe démonů, hláškaře a především řádně ujeté dobrodružství s kvalitní akcí a filmovým podáním. Pro odreagování jako dělané.
> Hrej.cz : 8/10
Precizní a vyspělá akce, která se nejen velice příjemně hraje, ale díky kvalitě prezentace zaručuje skutečně mimořádný zážitek. Dante přeci jen nezklamal!
> Sector.sk : 9/10
V rukách Ninja Theory sa séria Devil May Cry zmenila, nepochybne. Výsledkom je ukážkový reštart s novým vzhľadom. Pri pohľade na Danteho, každý vidí niekoho iného. Ak chcete žiť v minulosti, stále môžete, doba ale pokročila a niektoré veci jednoducho vychádzajú z módy.
> Bonusweb : 85 %
Poctivá akce, která respektuje původní sérii, ale nebojí se změn.
> GamePark : 90 %
DmC: Devil May Cry patří jednoznačně k tomu nejlepšímu, co svět od začátku tohoto roku potkalo. Je sice pravda, že nemá ani možnost mít třebas jen náznak konkurence, každopádně alespoň co se nás týče, podobně na tom bude i v budoucnu, kdy už se do světa minimálně nějaký ten kousek vrhne. Od nás si hra odnáší skvělých 90 % a těšíme se, až tvůrci do hry přidají další obsah prostřednictvím DLC, neboť právě jeho nedostatek patří k věcem DmC: Devil May Cry nejvyčítanějším.
> Games.cz : 9/10
Nadupadná bojovka a zároveň i více než životaschopný restart populární série.
> Recenzeher.eu : 9/10
A poslední větou recenze bychom zároveň rádi začali závěr – s touto hrou si dalo plno lidí opravdu hodně práce. A je to na ní vidět. Neříkáme, že vyloženě ze všeho budete skákat tři metry do vzduchu radostí, ale nejsou tu žádná zákysová místa, žádné výrazné chyby, nebo nedodělky. Že čas od času zazlobí kamera, tomu se u závěrečných titulků stejně asi jen pousmějete. Budete totiž vědět, že za sebou máte parádní herní zážitek, a to minimum chybiček, které se dostaly do finální verze, hře a hlavně vývojářům mile rádi prominete.
> Konzolista.cz : 8/10
Sečteno podtrženo, odpověď na otázku v úvodu této recenze zní: nová hra z Devil May Cry série je technickým skvostem a vzorem pro všechny ostatní hack & slash mlátičky. Všechno funguje skvěle, možná až překvapivě skvěle a navíc se to výborně hraje. Jediné, co by vás mohlo odradit od koupě DmC, je sem tam dub-step v kombinaci s metalem, diskotékové a až příliš barevné pasáže, které jakoby snad měly být reklamou na omamné látky, a pozápadštění série, které vyústilo v proměnu hlavního hrdiny v nagelovaného svalovce (který mluví nevybíravým jazykem a sem tam prohodí nevhodnou sexistickou narážku) v netradičn
> XboxWeb.cz : 88 %
Sečteno a podtrženo, kromě několika detailů a ne zrovna povedených několika posledních úrovní je DmC Devil May Cry velice povedeným titulem. Prostředí i samotné souboje jsou věrné předchůdcům, i když možná o něco jednodušší. Což, ale není vždy na škodu. Je vidět, že v Ninja Theory si sedli, domluvili se a následně udělali svou verzi DMC svým způsobem novou a zároveň věrnou předchůdcům.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %