Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead Space 2 > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Dead Space 2 (X360) 87.77 %PS3 - Dead Space 2 (PS3) 89.80 %

Kde koupit ?

FunStore  30 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkxjohn---86 %2011-04-02
hry.Sme.skJán Kordoš8.8/1088 %2011-03-10
Vokr.comSatan8/1080 %2011-02-20
Sector.skspacejunker9.5/1095 %2011-01-25
DoupěKarel Kališ9/1090 %2011-01-25

Videorecenze

http://www.eurogamer.cz/videos/videorecenze-dead-space-2Autor: Josef Eisner (Eurogamer.cz) / délka:7m01s2011-02-24

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.80 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.31 %

Počet hodnocení: 16
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 423 z 5973 Žebříček
PC: 143 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 11 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 55 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-01-18
GamePlanet.cz2011-01-17
GamesWEB.sk2011-01-16
Eurogamer.cz2010-12-06
Vokr.com2010-09-20
Zing2010-08-27
Recenzeher.eu2010-08-03
Bonusweb2010-07-14
Hrej.cz2010-07-10
Eurogamer.cz2010-06-19
GamePark2010-06-18
Zing2010-05-25
GameStar.cz2010-04-24
Bonusweb2010-03-07
GamePark2010-02-22
GamePlanet.cz2010-01-23
Doupě2009-12-28
Eurogamer.cz2009-12-10

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-22 14:27:31
Už by to chtělo přidat další honocení z recenzí, jedno je málo na takovou hru.
[Odpověz]

Titulek: filmy+hra
Nick: (fylzen) - neregistrovaný
Datum:2011-02-25 03:38:29
cawec chci se zeptat jakou maj navaznost filmy Dead SPace: Downfall a Aftermath na DS 1 a 2? resp. jestli je driv downfall nebo DS1 dik P.S jinak DS 2 je suprova zalezitost a pro me jako Dommare (u 3 sem stravil hodne noci) je to srdecni zalezitost, pribeh je dobrej, grafika super, odstrelovani koncetin tky bezva a s kinetickou energii je vazne dost velka ***** :D trosku me vadi, ze je docela dost jednoduchy a ne az tak strasidelny( i kdyz ty vypadky proudu a prepadavacky me parkrat schodili ze zidle :) a tky malo zbrani ale hral jsem daleko horsi hry, davam 85%
[Odpověz]

Titulek: dead space 2 PC zdarma
Nick: (traget) - neregistrovaný
Datum:2011-02-21 17:40:52
na www.tojepohoda.cz davaj tuhle hru zadačo svym fb fanouskum, k multiplayeru potrebujete originalku, jinak da se tahe gameska poridit i za 500kč na tech webovkách www.tojepohoda.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pyrrus) - neregistrovaný
Datum:2011-02-15 02:03:47
Tak ja uz to dohral a nic lepsiho jsem za posledni dobu nevidel...Neuveritlna atmosfera, krasna grafika a perf.zvuk. Jen to mnozstvi klaves a prehazovani me trosku stvalo ale hra ma grady a prirovnal bych to ve sve dobe k Aliens vs Predator 1. Strasidelny, lekavy, vsude tma a spousty potvor :-)) Me se libila na 100 :-)
[Odpověz]

Titulek: Hrozne!!
Nick: (Dan) - neregistrovaný
Datum:2011-02-07 09:01:14
DS1 je bozska a klaniam sa pred jeho atmosferov.DS2 je konzolovy shit.Nema zlomok tej atmosfery co ma dvyhala z kresla a nutila ma par krat udriet po stole.V DS2 len chodim a strielam a je to jednoduche jako facka.Grafika je snad horsia ako v DS1.DX9 je tam citit az do morku kosti.Kym nepridu nove konzoly tak tie multiplatformove hry na PC budu stale stat za h.v.o.Tos dufam ze aspon v tom 2013.
[Odpověz]

Titulek: Skvělý
Nick: (lukino500)
Datum:2011-01-30 19:50:30
Já jsem už nemohl vydržet čekání a tak jsem to stáhnul z TPB.Zahrál jsem si to a musím říct.....není to špatný.Souhlasím s Piggsem,dal bych tomu okolo 80% Jinak jesli si to chcete stáhnou taky,tady je adresa. http://thepiratebay.org/torrent/6134547/Dead_Space_2-FLT
[Odpověz]

Titulek: Re: Skvělý
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-30 20:10:15
Radši si nějaký čas počkám na slevu a potom si ho objednám. Za dobrou hru rád zaplatím. Jednička byla boží a dvojku si rozhodně nenechám ujít.

Titulek: Re: Skvělý
Nick: (T1ger)
Datum:2011-01-30 21:25:30
Mal som to kupene hned prvy den. Som zatial v Chaptery 6. A hral som aj predoslu cast. Trochu som sa bal tohoto pokracovania. Ale musim dodat, ze hra je vyborna. Vylepsene vo vsetkych smeroch. Grafika, leveldesign, variabilita priser, arzenal, a hlavne atmosfera. Aj ked clovek z jednotky je zvyknuty na naskriptovane bubaky vyliezajuce zo sachty predsa som parkrat na stolicke poskocil :D Ale treba to hrat v noci. Prirovnal by som to k ME1 a ME2. Cize pokracovanie ako sa patri. U mna je to zasluzenych 87%. Kto mal rad jednotku 2ku bude milovat :D

Titulek: Křišťálová koule
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-25 18:43:38
Co je to tady za věštírnu? :O Této novinky jsem si všiml až teď. Jinak můj tip na průměrné hodnocení je aspoň o 10% víc, minimálně 82%. Určitě to bude stát za to. ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: Křišťálová koule
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-01-25 18:59:14
Je to zatím ještě taková beta ... brzo se to přetransformuje na jiné místo v profilu, aby to v profilu nezabíralo tolik místa. Dočkej času... :)

Titulek: těšim se jak cip !!!!!!!!!!
Nick: (jaryncip) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 07:14:40
[Odpověz]

Titulek: Re: těšim se jak cip !!!!!!!!!!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-03 20:27:43
A já ještě víc! :)

Titulek: Re: těšim se jak cip !!!!!!!!!!
Nick: (lukino500)
Datum:2011-01-30 19:55:13
A já už jsem to hrál!!!!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead Space 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead Space 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 30721x - statistika
Dead Space 2 88 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-01-25
Dead Space 2

Průměrné hodnocení z médií:

87.80 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Visceral Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 5
Počet preview: 18

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Vokr.com : 8/10
Čekejte hustší datadisk k jedničce, neboť Dead Space 2 vypadá stejně, hraje se stejně a potřebuje ještě více inovace.
> Sector.sk : 9.5/10
Dead Space 2 žije svojím vlastným životom a históriou. U takejto hry je veľmi ťažké povedať niečo múdre na záver, snáď len toľko, že EA to urobila znovu. Zrodil sa prototyp moderného hororu, ktorý vás nezasype tonami nepriateľov, ale vás nebude ani zdržovať od úteku z miesta, kam je nemožné nevrátiť sa opätovne.
> Doupě : 9/10
Na druhou stranu je pravda, že testování kvůli review verzi bylo jen velmi krátké - to však nemění nic na tom, že Dead Space 2 je podařenou hrou. Dokonce zatraceně podařenou hrou. Pokud se vám líbil první díl, nic by nemělo bránit vašemu nadšení z pokračování. A pokud jste ho nehráli? Tak…tak si ho zahrajte!
> hry.Sme.sk : 8.8/10
Nájsť však výraznú chybu na Dead Space 2 je náročné. Keby sme skutočne museli, tak obtiažnosť niekedy nepotešila, avšak je to aspoň výzva a dôvodom nášho nepresného mierenia boli roztrasené ruky a plné gate. Potom vám musíme predhodiť už len platonický zápor: už to tu všetko bolo.
> GamePark : 86 %
Dead Space 2 můžeme s klidným svědomím doporučit všem fanouškům hororových akcí. Přijdou si určitě na své a jde o sázku na jistotu, teď mohou fanoušci tohoto žánru čekat na také slibně vypadající F.E.A.R. 3. Jak v singlu, tak v multiplayeru jsem se bavil skvěle, na druhou stranu nemůžu úplně říci, že bych si ze hry totálně sednul na zadek. Oproti prvnímu dílu šlo spíše jen o krok kupředu co se týká vizuálního zpracování a lidštějšího příběhu, za který určitě chválíme. Prvky hratelnosti jako takové se nesou na hodně podobných vlnách a přeci jen hra na nás nepůsobí až tak p"

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %