Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead Rising 2: Off the Record > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYAlžběta Trojanová6/1060 %2012-02-18
hry.Sme.skJán Kordoš6.5/1065 %2011-11-29
Game pagePavel Prouza / Frix---60 %2011-11-21
Topzine.czMarek Jedinák---70 %2011-10-29
ZingMichal Maliarov5/1050 %2011-10-21
Hrej.czOndřej Švára5/1050 %2011-10-19
Games.czTomáš Marný7/1070 %2011-10-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

60.71 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4059 z 5973 Žebříček
PC: 1945 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 129 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 439 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead Rising 2: Off the Record
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead Rising 2: Off the Record
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4088x - statistika
Dead Rising 2: Off the Record 61 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-31
Dead Rising 2: Off the Record

Průměrné hodnocení z médií:

60.71 %

Min : 50 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Capcom
Distributor:
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 5/10
Skutečně hodnotnou hrou je Off the Record pouze pro úplné nováčky, kteří neznají Dead Rising 2. ti ostatní o ní mohou uvažovat jenom kvůli sandboxu.
> Games.cz : 7/10
Capcom se z vás opět pokouší vytáhnout peníze, aniž by pro to musel udělat kdoví co světoborného. V zásadě tedy platí, že pokud jste hráli dvojku, vyhodíte za Off The Record peníze. V opačném případě kupujte a vražděte mrtvoly do zemdlení.
> Zing : 5/10
Berete-li Off the Record jako první hru série, patří na úroveň sedmičkové zábavy stejně, jako druhý díl. Jestli ale máte předchůdce za sebou, má pro vás recenzovaný kousek asi stejný smysl, jako pláštěnka v poušti.
> Topzine.cz : 70 %
Nový Dead Rising vychytává většinu nedostatků posledního dílu, a pakliže bychom její existenci a kvality posuzovali po vytržení z kontextu, je to skvělá hra. Bohužel se však od jednoduché dvojky liší příliš minimálně na to, aby mohla uspokojit příznivce celé herní značky. To, co bylo v prvním díle výjimečné, se postupně stává stereotypním a příliš ohraným, a to i přesto, že je to z hlediska žánru i kvalit opravdu parádní.
> hry.Sme.sk : 6.5/10
Dead Rising 2: Off the Record je akčným projektom, ktorý nemá čím osloviť. Opakovanie rovnakých konceptov a žiaľ i chýb, jednoducho toto rozšírenie z hľadiska zábavy nikam sériu neposunulo. Nie je to dlhotrvajúca zábava, postupne vkrádajúca sa monotónnosť vás rýchlo dostane do pevného objatia. Aby to nebolo málo, pre majiteľov druhého dielu ide o menší výsmech, pretože im niekto ponúka hru, ktorú v podstate už majú doma. Aj za to idú body smerom nadol. Pokým ste však zatiaľ nepričuchli, máte jedinečnú možnosť, pretože Off the Record predstavuje zatiaľ poslednú a najviac vylepšenú verziu tejto série. Je to nadpriemerná zábava, avšak len miern

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %